התעטשות לאחר תחושת שובע

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• התעטשות לאחר תחושת שובע
    יובל
    30/12/2008

אני גבר בן 26, בשנים האחרונות (5 שנים לכל היותר) החלה תופעה מוזרה וחדשה לי. אני לא ממש יודע אם יש באמת קשר בין תחושת השובע לבין רצף ההתעטשויות שבא לאחר מכן. אבל חשוב לציין שההתעטשויות באות רק כאשר ישנה תחושת שובע. כמו כן התופעה מתרחשת לא רק במקום אחד אלא התרחשה בכמה איזורים, במסעדות, בתים פרטיים ואפילו סתם באויר הפתוח. בשנתיים האחרונות "הצטרפו" לתופעה גם שתי אחיותיי. הנושא הפך לבדיחה משפחתית, אבל המקור לזה עדיין לא ידוע... האם יש הסבר לתופעה ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעטשות לאחר תחושת שובע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליובל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    30/12/2008

שלום יובל

אכן תופעה מענינת ומוזרה כפי שאתה מציין. עדיין חסרים לי פרטים רבים כדי לחוות את דעתי בצורה רצינית. אבל, זה לא דבר שנתקלתי בו או שמעתי עליו בעבר.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

חנה
    12/11/2009

גם אני בחורה בת 27 חווה את אותה תופעה מזה מס' שנים שאני מתעטשת ברצף לאחר שאני מסיימת לאכול ואני חשה תחושה של שובע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו