מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפקוד בלוטת התריס וכאבים אחרים בגוףנירית31/12/2008
שלום רב. לאחר כאבי גרון קשים שנמשכו בערך שבועיים, ובדיקות דם וביקור אצל רופאת א.א.ג. אובחנה דלקת בבלוטת התריס, אשר נמצאת כרגע בפעילות יתר. אני מטופלת בסטרואידים במינון הולך ופוחת בהדרגה. נאמר לי כי זו מחלה אוטואימונית, כלומר שהגוף מתקיף את עצמו. מאוד הטריד אותי למה זה קורה וקיבלתי תשובה שזה לא ברור למה. כשקראתי חומר בנושא, כתוב היה במפורש שאובדן, טראומה או פרידה מאדם משמעותי מבחינה רגשית עשויים להביא לפעילות יתר של בלוטת התריס. חברה אמרה לי היום בעניין של הגוף שמתקיף את עצמו, שאחשוב עם עצמי מה הביא לזה (עומס יתר, לחץ נפשי וכו') כיצד יכול מצב נפשי להשפיע על תפקוד פיזיולוגי של הבלוטה? כמו כן, לאחרונה גם יש לי כאבים מאחורי ברך ימין, כדורים לא עזרו כך שכנראה זה לא דלקת, אלא אפשרי שזו הצטברות נוזלים ונשלחתי לאולטראסאונד. מישהו אמר לי שכאבים מאחורי ברך ימין קשורים בדרך כלל לבעיות במשפחה. האם יש בזה משהו? בשבוע האחרון גם כואב לי נורא הגב, בערך באמצע (מעל המקום שבו מזריקים אפידורל). אני מתחילה לתהות האם גם זה קשור למשהו נפשי או שזה פיזיולוגי טהור? אציין כי אני בת 24, אם לשני ילדים קטנים, נשואה, סטודנטית ועושה עבודה מעשית (תחום הגיל הרך), עובדת ומתנדבת. השבוע מאוד עמוס ואין ספק שהחודשים האחרונים רוויים במתח ולחץ, למרות שהדברים שאני עושה הם מרצון ולא מכורח ומתוך עניין רב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון פרטים
נירית31/12/2008אני בת 34 ולא 24 כפי שציינתי קודם (פרוידיאני?!) ודבר נוסף- לא חוויתי בזמן האחרון אובדן משמעותי, למעט איבוד החופש שהיה לי בחופשת לידה שנמשכה כ- 9 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירית
עופר אפל31/12/2008שלום נירית. התוספת היתה חשובה. אחת הסיבות לבעיות שאת מתארת עלולה להיות דווקא ההתאוששות מהלידה והחולשה שהגוף חווה בעטיה.
חא רק אובדן וטראומה עלולים להביא לבעיות אוטואימוניות, אלא גם בהחלט בעיות פיזיות.
בכל אופן - ל-2 הבעיות שהעלית את עשויה למצוא מזור בטיפולים המשלבים טיפול רגשי ופיזי, כגון - רפואת גוף נפש, פסיכותרפיה גופנית, וגם רפואה סינית, הומאופתיה ונטורופתיה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נירית
שלמה02/03/2009שלום לך לפי מה שאת מתארת ואני משתדל להיות זהיר שכן דיברת על אובדן ,לחץ , לידה ,גרון בירכיים מכוון אותי לכיוון של חסימת כבד אולם זה רק באופן מופשט וכללי לא רציני ללא תישאול אבל ברצוני להמליץ לך על פיתרון טבעי שיחזק אותך ויתן לגופףך כח להחלים רוב הבעיות בגופנו קוראות בגלל זיהום הגוף והם נראות פנימי וחיצוני הזיהום בגוף נגרם עכב לחצים , תזונה לקויה חומרים משמרים חומרי הדברה ועוד.. ישנם 2 מוצרים טיבעים שאפשר לקחת והם מנקים את הגוף ממזהמים ונותנים לגוף לפתור את הבעיות בעצמו מוכח אנא צרי קשר לפרטים נוספים שלמה מעסה בכיר ומטפל ברפואה סינית 052-5556960
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)