האם זו תופעה של מתח?

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• האם זו תופעה של מתח?
    ערן
    09/01/2009

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לתופעה אותה אני חווה כבר כ 3 חודשים. מדובר בהרמת הגבות עצימת עיניים ולאחרונה זה מלווה בהימהום...משהו שדומה לטיקים אבל אני מודע לזה ובעת ריכוז או אם משהו מסיח את דעתי זה לא קורה. אני בן 37 ובעבר לקחתי ציפרלקס בגלל בעיית חרדה שהייתה לי - הפסקתי לקחת את הכדור לפני כחודשיים (לאחר 6 שנים של נטילה). התופעה החלה לפני שהפסקתי עם הכדור. לא מצאתי הרבה מידע על בעיה זו והדבר היחיד שמצאתי זו תיסמונת טורט - אני רוצה לקוות שזו ממש לא הבעיה! האם זה יכול להיות קשור ללחץ נפשי ואיך ניתן לשלוט או להעלים את התופעה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו תופעה של מתח?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לערן

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    10/01/2009

שלום ערן

אין מספיק נתונים במה שאתה מציג ומספר לאבחן את הבעיה. אני מציע לך להתחיל עם רופא המשפחה, ובנוסף אולי להוועץ בנוירולוג. בלי להכיר אותך קשה להגיד אם זה קשור ללחץ נפשי או לא וגם לגבי טיפול רצוי לפנות למטפל שמכיר את הנושא לאחר אבחנה רפואית מסודרת.

בברכה\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו