חרדה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• חרדה
    זיוה
    20/01/2009

אני מטופלת באפקסור 225 מ וקלונס במידת הצורך בזמן אחרון אני מרגישה עצביים בגוף וגם הרבה התקפים ביזמן שכיבה בימים אחרונים אני נותה לבכות הרבה או לוקחת קלונס וניכנסת למיטה ולא מעניין אותי כלום בדרך כלל אני אשה מאוד פעילה וצוחקת ואוהבים להיות בחברתי אני ניפרדתי לא מיזמן מבעלי ואני מרגישה רקנית אני חייה אם בני ומנסה מאוד לא להראות לו הוא מרגיש וגם הוא עבר תקופה של חרדות ומאוד קשה לי אם זה אני לא יודעת אם זה קשור לאיזה קשר לא בריא שפיתחתי אם בן אדם נשואי שאני מאוד אוהבת והוא תומך בי נפשית כמה שיכול בזמן שהוא לא איתי אני בדאון רציני ומצב רוח ירוד רציתי לדעת אם יש משהוא או בתרופות שאני ירגיש טוב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזיוה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    20/01/2009

שלום זיוה,
    אני מניח שאת התרופות את מקבלת מרופא פסיכיאטר. אם לא אני מציע לך לפנות לפסיכיאטר בקופת חולים על מנת שיעקוב וימליץ על שינוי תרופתי. במקביל תמיד עדיף לשלב גם טיפול בשיחות שיכול לעזור ולתמוך בטיפול התרופתי. לכן אני מציע לך לפנות או לפסיכיאטר שמטפל גם בשיחות או למרפאה לבריאות הנפש כדי לברר איפה הכי נוח לך להיות במעקב וטיפול.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו