התמכרות או אובססיה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• התמכרות או אובססיה
    בני
    28/01/2009

שלום הנני בן 22 ואני טרוד כל היום אחרי האובססיה שלי לאונונות אני יודע שאין בזה נזק פיזי אבל זה מחרפן אותי אני ממש מכור לזה יש ימים זה 5 פעמים ביום ואני מנסה להילחם אגב דבר הזה גורם לי להנות פחות בביצוע יחסים עם שותפה....כלומר כאילו אני מעדיף לאונן לבדי מה שלא היה בעבר אני יודע שיש תרופה להורדת אובססיה אך אני חושב שאין לי אומץ ללכת לטיפול פסיכאטרי בשביל זה טאז אם יש כדורים מסויימים שאוכל לקנות או פתרונות מומלצים שאפשר דרך פה אשמח לקבל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות או אובססיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבני

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    28/01/2009

שלום בני,

אכן יש כדורים נגד אובססיה, אבל כולם ניתנים במרשם רופא בלבד. אם קשה לך לפנות לפסיכיאטר אתה יכול לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שיוכל לאבחן במה מדובר, ואם בכלל אתה זקוק לתרופות ואולי מספיק ללכת לשיחות. אבל, בהחלט הייתי מתייעץ עם איש מקצוע לפני שהייתי לוקח כל דבר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בני
    29/01/2009

אין דרך שנוכל לפתור את זה פה בלי להיפגש עם עם אדם נוסף? אפילו סתם דברים ששמעת שיכול להיות שיורידו לי תהתמכרות ....(אפילו אם לא פסיכולוגית זה יעזור לי ) אני בן אדם עם ראש מאוד חזק .... אני אף פעם לא מוותר לעצמי אבל פה אני נסחף אנא ממך עזור לי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    30/01/2009

שלום בני
    אני לא חושב שאת מה שמטריד אותך אפשר לפתור דרך האינטרנט, אם אתה מעוניין אתה יכול לפנות אלי ואנסה לעזור.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו