מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוחד לחזור לדכאוןנתנאל25/02/2009
שלום לפני כשנתיים נפצעתי פיזית ברגלי(קרע ברצועה) דבר שמנע ממני להתאמן .....הינני מתאמן מספר שנים ומאוד פיזי ב"ה בדיוק בתקופה האחרונה החלמתי והכל טוב אני מתאמן עושה ריצות וחוזר לכושר אך בתקופה שלא התאמנתי הייתי בדכאונות וסבלתי גם מבולימיה ....טופלתי אצל פסיכאטר בצבא (כיום אני משוחרר).....עם הבולימיה נלחמתי וניצחתי השתחררתי מהצבא ועד שמצאתי עבודה טובה (רק השבוע התחלתי) לצערי הרבה היום בדיוק תוך כדי אימון פרקתי תכתף פוניניתי למיון ונקרעו כמה רצועות בכתף ...נאמר לי שלא אוכל להתאמן ולא לעבוד תקופה ארוכה אני לא רואה את עצמי מתמודד נפשית אם הספורט לא יהיה חלק מחיי בניוחד לא בתקופה שעוד מעט קיץ ונורא חיכתי לקיץ הזה אנא דוקטור המלץ לי כל מה שיכול לעזור לי אני פוחד להישבר שוב .... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתנאל
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`01/03/2009שלום נתנאל,
אכן נראה שאתה במצוקה גדולה במיוחד על כך שלא תוכל להתאמן. אז ראשית לגבי הפגיעה בכתף, גם אני נפצעתי בכתף וישנם הרבה דברים שאי אפשר לעשות , מצד שני תמיד אפשר לעשות ספורט אירובי כמו הליכה או אופניים נייחים בחדר הכושר. לא ציינת בפני באם אתה נמצא כרגע במעקב או טיפול פסיכולוגי כלשהוא, אבל, אם אתה לא נמצא אני ממליץ בחום לפנות לפסיכולוג פסיכותרפיסט או פסיכיאטר שעוסק גם בפסיכותרפייה ולהעזר בתקופה קשה כזאת בתמיכה נפשית. אחרי כל זה תמיד ישנה האופצייה של טיפול תרופתי, אבל אתה צריך למצוא איש מקצוע שיעזור לך בכל ויעשה סדר בדברים הלא פשוטים שאתה ניצב בפניהם.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נתנאל
שלמה02/03/2009שלום לך אני לא מתמחה בפסיכאטריה אבל אם אתה רוצה גם להחלים מהר יותר וגם לא לשקוע במרה השחורה אני רוצה להמליץ לך על תוסף תזונה שיכול לעזור לך רוב הבעיות בגופנו קוראות בגלל זיהום הגוף והם נראות פנימי וחיצוני הזיהום בגוף נגרם עכב לחצים , תזונה לקויה חומרים משמרים חומרי הדברה ועוד.. ישנם 2 מוצרים טיבעים שאפשר לקחת והם מנקים את הגוף ממזהמים ונותנים לגוף לפתור את הבעיות בעצמו מוכח שלמה מעסה בכיר ומטפל ברפואה סינית 052-5556960
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)