מתח כתוצאה מגירושין????????????????

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מתח כתוצאה מגירושין????????????????

שלום
    התגרשתי לפני כחצי שנה.
    אני מרגיש טוב מאד עם החיים החדשים שלי ומרגיש שאני יכול לחיות את החיים שלי מחדש וזאת לטובה.
    לאחרונה אני מתעורר באמצע הלילה למרות שהיתי רוצה להמשיך לישון. קרה אפילו פעמיים שקמתי אחרי שעה של שינה. ברגע שאני קם אני מרגיש צורך להוציא אוויר מהחזה ואפילו להוציא קול.
    קרה לי בעבר שהיתי מרגיש סימטומים כאלה כתוצאה מלחץ ואינטנסיביות בעבודה.
    אם כל כך טוב לי (ואכן זה המצב) אז מה ההסבר ללחצים אלה?

מה אני אמור לעשות עם זה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגיל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    14/06/2009

שלום גיל,
    לפי מה שאתה מתאר אני לא הייתי מסיק מייד שהתחושות שאתה חש קשורות בהכרח לגרושין. יש לנו המון סיבות להיות במתח או לחץ. לא סיפרת על עבודה או נושאים אחרים כך שקשה לי לדעת במה מדובר, אבל כדאי לפנות לאיש מקצוע העוסק בנושא וביחד במספר פגישות תוכל להבין יותר במה מדובר ואיך הכי טוב לטפל בעניין.

בהצלחה\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתח מגירושין שנכפו עלי

א2
    05/12/2015

אני בתהליך של גירושין שאיני חפץ בו ומכאן נובע קושי. קושי רב לישון. התעוררת אחרי כשעה שעתיים עם הזעה עד שהחולצה נרטבת . רגישות לאור ורעש. מה ניתן לעשות להפגת המתח . האם התופעות שציינתי מסוכנות ? האם זה טיבעי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתח שלא מרפה ל

א2
    05/12/2015

אני בתהליך של גירושין שאיני חפץ בו מכיוון שיש לי רגשות עזים לבת זוגתי שהחליטה לפרק הכל. ומכאן נובע קושי. קושי רב לישון. התעוררות אחרי כשעה שעתיים עם הזעה עד שהחולצה נרטבת . רגישות לאור ורעש. חולשה בגוף וכאבי ראש המקשים על ריכוז . מה ניתן לעשות להפגת המתח . האם התופעות שציינתי מסוכנות ? האם זה טיבעי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתח שלא מרפה ל - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    06/12/2015

שלום א'
    מציע שתפנה או לרופא המשפחה או שתפנה ליעןץ פסיכולוגי שיכול להקל עליך מאד.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו