פריזמה-פלוטין

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• פריזמה-פלוטין
    זוקי
    22/06/2009

אני בת 19 מאז נובמבר 2008 אני מקבלת פריזמה 20 מ"ג בגלל דיכאוןהתרופה מאוד עוזרת לי.התגייסתי, פניתי לפסיכיאטר להמשך טיפול בפריזמה כפי שהמליצה הרופאה בקופ"ח אך בצבא נתנו לי תרופה בשם פלוטין 20 מ"ג הרוקחת בצבא אמרה ,שזו אותה תרופה האם זה נכון?האם לא תהיה לי בעיה, שזה לא בדיוק פריזמה?אגב הפסיכיאטר אמר, שהיה רוצה באוגוסט להפסיק את התרופה. מה יהיה אם שוב אכנס לדיכאון <התרופה הרי עושה לי טוב ואני חוששת להפסיק ומדוע לא להמשיך ?מה דעתך?? שאלה נוספת, האם פלוטין, פריזמה ופרוזק זו אותה תרופה ?מדוע השמות שונים האם ההשפעה וההרכב גם שונים?
    הרבה תודה על העזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריזמה-פלוטין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזוקי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    23/06/2009

שלום זוקי

ראשית כל התרופות שאת מציינת הן אכן אותן תרופות וההבדל בשם קשור לחברה שמייצרת אותן.
    לגבי הפסקת התרופה, אני מסכים שאין צורך למהר ולהפסיק אותה ואת צריכה לשאול את הפסיכיאטר מדוע הוא חושב להפסיק את התרופה ומותר לך בהחלט גם לא להסכים להפסיק אותה אם את מרגישה שאת עדיין צריכה אותה!!.
    ולבסוף אני ממליץ במקביל לטיפול תרופתי לעשות גם טיפול בשיחות שיכול לאזן עוד יותר את מצבך הנפשי.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו