חרדות מנופש

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• חרדות מנופש
    דיטי
    27/06/2009

היי,
    אני בת 27 ויש לי חרדות המתבטאות בבחילות, צמרמורות, כאבי בטן, שלשולים וכו' בכל פעם שאני יוצאת לנופש.
    התחלת הפחד היא בטיסה ואח"כ הפחד ממשיך ככל שהריחוק מהבית גדל. הפחד הוא בעצם לא להרגיש טוב כאשר אני לא נמצאת קרוב לבית.
    (זה קורה גם בארץ וגם בחו"ל) לפיכך אינני מרבה לצאת לנופשים אך בפעמים הבודדות שאני כן יוצאת חייב לעבור עליי ערב אחד לפחות שבו אני מרגישה גרוע ובעקבותיו הימים אחרי גם לא פשוטים.
    חשוב לציין שאנני נוסעת לנופש יותר מ-4 ימים!
    כמו גם אני לוקחת ציפרלקס על בסיס יומי.
    התחתנתי לפני כחודש ובעלי מאוד מאוד רוצה לצאת לירח דבש של שבועיים לפחות ואני מאוד רוצה להינות מהדבר וגם כן לצאת לנופש ארוך.
    האם תוכלו לעזור לי לטפל בבעיה המוזרה הזאת של חרדה מנופש??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות מנופש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדיטי שלום

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    27/06/2009

הבעיה שלך לא כלכך מוזרה ותתפלאי אולי לשמוע שיש המון אנשים עם פחד טיסה ועוד לא מעט עם פחד להתרחק מהבית. מכיוון שאת מטופלת כבר תרופתית ואני מניח שעקב החרדות שלך, אז אני מציע בחום לטפל גם בטיפול פסיכותרפי, כשיש סוגים שונים, אפשר טיפול קוגניטיבי התנהגותי, אפשר דינאמי ואפשר ולדעתי רצוי שילוב של שניהם. אם לא שמעת על טיפולים כאלו כדאי ללכת לאיש מקצוע למפגש או שניים ולברר את האופציות האלו.
    ולסיכום, בהחלט אפשר לטפל בבעיה שלך רק צריך להשקיע זמן ומשאבים ואין פתרונות קסם..
    בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו