ייעוץ והכוונה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• ייעוץ והכוונה
    חסוי
    28/06/2009

שלום, ד''ר רציתי לשאול שאלה אני מטופל מזה שנתיים ברספירדל קונסטה 25 מ''ג ורציתי לדעת איזה תוספי תזונה,תרופה יכולים לעזור חוץ מאומגה 3
    נ.ב. קראתי איזה משהו על אורטומולקולריה וחומצות אמינו שונות אז מה בעצם יכול לעזור לי לתפקד אני רוצה לחזור לעבודה במשק ועכשיו זה קשה בגלל סימפטומים שליליים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ והכוונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לחסוי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    30/06/2009

לצערי קשה מאד להמליץ לך על תוספי תזונה, ראשית משום שחסרה לי הרבה אינפורמציה עלייך, אפילו אין לי גיל , הסטוריה רפואית וכו'. אני ממליץ בחום כדי לקבל ייעוץ רציני בנושא תוספי מזון לפנות לרופא נטורופת לעבור בדיקה מקיפה כולל הסטורייה רפואית ובדיקות דם רלוונטיות ורק אז לקחת תוספים אם צריך בכלל ובצורה מסודרת ומקצועית.

בברכת הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מפורטת

חסוי
    30/06/2009

קודם כל אני בן 22 ומה זאת אומרת אין לך היסטוריה רפואית וכדומה? מה צריך עוד לדעת???
    ציטוט: ''אין לי גיל , הסטוריה רפואית וכו'''
    הרי אתם צוות הרופאים פה בפורום מחוייבים לתת מענה מקצועי לכל אדם באשר הוא ואני מדגיש: מבלי להכיר אישית את שולח ההודעה אז מה הבעיה פה או שאתם מתחמקים מאחריות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו