שאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    29/06/2009

היי
    אני בחורה בת 22.כבר מגיל 18 אני סובלת מקשיי נשימה עקב מתח נפשי שהיה לי באותה תקופה בגלל פרידה מהבן זוג.עד היום אני מתקשה להכניס אוויר. זה מונע ממני לעשות הרבה דברים מחשש שיקרה לי משהו.אני תמיד בחרדות מכל דבר קטן.
    בשבוע הבא אני יוצאת לשייט(פעם ראשונה שאני יוצאת מהארץ...ולא האמנתי שאני יעשה את זה!זה אחד הפחדים הכי גדולים שלי...)אני מאוד מאוד מפחדת קודם כל בגלל הקשיי נשימה,ומהפחד שיקרה משהו לספינה....
    הדבר הראשון שדאגתי לשאול זה אם יש רופא בספינה...
    הבנתי מהרופאה שלי שאין הרבה מה לעשות כדי למנוע קשיי נשימה שנובעים מלחץ נפשי.
    אבל אני יודעת שיש תרופות טבעיות שיכולות לעזור.על מה אתה ממליץ כדי שלפחות את השייט הזה אני יעבור בשלום?ובמי אני יכולה להיעזר כדי להיפטר מהפחדים שלי?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    30/06/2009

לצערי בניגוד לדעתה של הרופאה שלך, יש הרבה מאד לעשות לטיפול בבעיות נשימה כתוצאה מלחץ נפשי. ישנן תרופות הרגעה טבעיות, ניתן ללמוד שיטות שונות של הרפייה כמו יוגה, מדיטציה ודמיון מודרך. ניתן גם לטפל בשיחות ובתרופות הכל תלוי במקרה. אני מציע להתייעץ עם איש מקצוע שמומחה לטיפול בחרדות על מנת שיוכל להמליץ לך על הטיפול הכי נכון לך. ובאשר לעניין המיידי של השייט, את יכולה לנסות טיפול טבעי כמו פרחי באך, קאלמנרבין או טיפות ואלריאן. רצוי לנסות קודם בבית כדי לראות איך ישפיעו עלייך.

חופשה נעימה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו