עזרה בייעוץ והכוונה-לד"ר אהרון

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום
 
  • עזרה בייעוץ והכוונה-לד"ר אהרון
    מיק
    01/08/2009

    לד"ר אהרון שלום רב!

    אימי חולה בסכיזופרניה-המחלה החלה לפני כ 5 שנים -הספטומים היו בתחילה פעם בחודש חודשיים שהתבטאו במחשבות שוא והזיות. אין לה מודעות למצבה ואינה מוכנה לראות רופא .היא מתפקדת בצורה רגילה ועצמאית לחלוטין. אך כמובן עקב המחלה סובלת ממצבי רוח והמצב מקשה והפחד הוא שהמחלה רק תחמיר.
    אימי שתחיה בת 70 .אני מנסה לשוחח לליבה שהיא צריכה עזרה ואני מבקשת שתראה רופא אך היא לא מבינה וטוענת שאף אחד לא מבין לליבה כולם נגדה ואינה זקוקה לרופא ואיש לא יכול יעזור לה.
    מבקשת עזרה והכוונה כיצד ניתן לגרום לה לראות רופא -איני רוצה לאבד את אימי ולראות את מצבה מדרדר -רוצה להציל אותה -אשמח לעצה או פתרון בכדי שיביא את אימי לטיפול בהקדם.

    אודה לתגובתך ועזרתך

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • למיק

    ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    02/08/2009

    שלום מיק

    אכן את מתארת מצב מאד קשה ומתסכל שאנחנו נתקלים בו לעיתים, ובמיוחד סביב בעיות פסיכיאטריות.
    קשה מאד לשכנע אדם שלא רוצה לבקש עזרה בכל זאת לעשות זאת. הייתי מנסה ליצור קשר עם רופא המשפחה שלה או שלך, מסביר לו את מצבה של אימך ומנסה בעזרתו להזמין אותה לבדיקת לחץ דם או סוכר. ואז בתקווה שיווצר קשר טוב עם הרופא לנסות ולעזור לה גם במצבה הנפשי.

    מקווה שדבר זה יעזור,
    בהצלחה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו