עצה טובה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• עצה טובה
    מירית
    02/08/2009

שלום, אני בת 30 ולפני כשלוש שנים התחלתי לחוות התקפי ורטיגו, הטמפרטורה של הגוף שלי השתנתה - פעם היה לי מאוד קר ועכשיו כל הזמן חם. התקפים מלווים בתהופוכות בבטן, סחרחורת, איבוד חלקי של ראיה וזיעה. לאחר התקף כאבי ראש קשים. רוב ההתקפים נמשכים כמה שניות או דקות, מספר פעמים ביום. ישנם התקפים גדולים יותר שבהם אני נופלת ומאבדת הכרה. לפעמים יש הרגשה שמוח קפא. מאז אני הולכת לשירותים (צואה) 4-5 פעמים ביום ופיפי כל חצי שעה. כל פעם מנסים אלי תרופות(בטסטין, סטונרון, מיגרונליב, ציפרולס, אלטרולט) אך לא מצאו תרופות שעוזרות. ניסיתי רפואה משלימה כגון דיקור והומואופטיה - לא עזר. ניסיתי פיזיוטפיה ועיסוי צוואר - לא עזר. בדיקות אא"ג תקינות, CTI תקין, בדיקות לב - תקינות, EEG ENG פוסטוגרפיה - תקין. בדיקות דם תקינות .
    ביקרתי אצל רופאים מכל התחומים טרם איתרו את מקור הבעיה. האם יש לכם עצה טובה בשבילי? האם יש לכם מושג ממה אני סובלת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה טובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירית

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    02/08/2009

שלום מירית,
    את מספרת כאן בקיצור נמרץ על תהליך שעובר עלייך כבר 3 שנים. לפי דברייך עברת באמת בירור רפואי מקיף ביותר. וגם ניסית טיפולים שונים הן תרופתיים והן משלימים. כך שקשה לי לחשוב מה עוד הייתי מציע לך. במקרים קשים כאלו שאת מתארת יש מקום גם לנסות טיפולים אחרים כמו היפנוזה או טיפול פסיכולוגי כלשהוא שמשום מה לא התייחסת אליו. ישנה מרפאת כאבי ראש בבית חולים איכילוב שעוסקת בדיוק במקרים מסובכים כמו שלך ויש אולי טעם לפנות אליהם ולברר מה יש להם להציע ( בהנחה שלא עברת כבר ברור אצלם ).
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו