מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצביםרוני16/08/2009
שלום!
אני בחורה בת 29 , כבר הרבה זמן אני מרגישה חוסר שקט, עצבנית במהלך היום, כך שאם סתם מעצבנים אותי אני ממש מתפוצצת ומאבדת שליטה לפרק זמן ממושך.
התחלתי לצרוך רסקיו על בסיס יומי, אך זה עדיין לא עושה את העבודה , רציתי לשאול אם יש כדור שלא פוגע גופנית, שיכול לעזור לי גם מבחינת מצב הרוח, חוסר השקט שאני נמצאת בו לפעמים יש ימים גם של עייפות כרונית?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`16/08/2009שלום רוני,
את מספרת לי מעט מאד על עצמך. האם את עובדת? במה? האם לומדת?, נשואה? ילדים?, ועוד דברים רבים כמו איך את ישנה, מצב הרוח שלך ועוד ועוד. ולכן לפני שהייתי רץ לקחת כדורים, הייתי הולך להתייעצות אצל איש מקצוע. אם יש קשר טוב אז רופא המשפחה הוא הכתובת הראשונה. אם אין לך רופא משפחה כדאי למצוא אחד, ויש המון רופאי משפחה מצויינים. אופציה נוספת היא לפנות לאיש מקצוע בבריאות הנפש כמו פסיכולוג או פסיכיאטר על מנת לאבחן בדיוק ממה את סובלת ואם בכלל את זקוקה לכדורים או למשהוא אחר.
הערה קטנה על רסקיו - זה לא מיועד לטיפול על בסיס יומי, אלא, ללקיחה כשקורית איזו טראומה ואז לוקחים באופן חד פעמי.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אהרון
רוני16/08/2009אני בת 29 נשואה +2 , עובדת , כרגע בחופש עם הילדים, היומיום שלי מאוד עמוס בדר"כ , מהבוקר שאני מכינה את הילדים אחד הולך לחמתי ואחד לגן אח"כ הולכת לעבודה, חוזרת לוקחת את הקטן מחמתי הבייתה, מאכילה ושוב יוצאת להחזיר את הגדול מהגן, אחה"צ יוצאים לגינה, חוזרים מקלחות ארוחת ערב ולישון כעבור זמן מה. בלילה הם מתעוררים מדי פעם לשירותים או לאכול או סתם וצריך לקום ולהיות איתם ושוב עד שנרדמים , לפעמים ככה גם שלוש פעמים בלילה, וכמובן מגיע הבוקר בשעה שש וחצי.... וחוזר חלילה.
בערך שלוש פעמים בשבוע אני יוצאת אחרי ארוחת הערב שלהם לפרוק אנרגיות בהתעמלות, יש לי בעל קצת פרמיטיבי שמאמין שאישה עובדת צריכה גם לטפל בילדים וגם בבית וכמובן לבשל בלי בעיה בכלל - אה ושכחתי להיות אישה למופת.......
אז קורה שלפעמים וזה קורה הרבה לאחרונה אני פשוט "קורסת", ועצבנית בלי סוף ולפעמים גם צועקת על הילדים - דבר שלא אופייני לי כלל, אני לא חושבת שאני מסוגלת ללכת ולדבר עם מישהו על זה ולכן אני מתייעצת איתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)