מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תלישת שיעראורית25/08/2009
לד"ר אהרון שלום רב!
אני בת 16.5 אשר סובלת מזה שנה מתלישת שיער בראש בריסים ובגבות.
הלכתי לפסיכטאר אשר נתן לי כדורים בשם "פלוטין" 2 ביום ובנוסף טיפול פסיכולוגי מידי שבוע.
אך לצערי עבר שנה והטיפול לא מנע ממני את תלישת השיער והפסיכאטרית כל פעם מעלה לי את המינון התלישה נימשכת עד כדי שבראש יש לי קרחות.
אשמח מאוד אם תכוון אותי ותגיד לי מה עושים במצב זה כי אני מיואשת וקשה לי לראות את עצמי כך.
תודה מראש:
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`25/08/2009שלום אורית,
ראשית אני רוצה לומר שטוב שאת בטיפול וזה גם הטיפול המקובל במקרים כמו שלך. קצת קשה לי מבלי להכיר את המקרה שלך לעומק להגיד עוד מה צריך לעשות. לפעמים כדאי לפנות לחוות דעת נוספת ולשמוע עוד דעה. אני גם לא יודע איזה סוג של טיפול פסיכולוגי את מקבלת. יש סוגי טיפולים שונים ולעיתים צריך ועדיף סוג אחד על אחר.
אז לסיכום אני מציע לפנות לחוות דעת נוספת כדי למצוא את הטיפול שהכי יתאים לך, אבל, שוה ברצוני לומר שבאופן עקרוני הטיפול שאת עושה הוא המומלץ.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלישת שיער
אורית25/08/2009לד"ר אהרון שלום!
אני כתבתי לך על תלישת שיער בראש בריסים ואף בגבות וניראהיל שלא הבנתה את שאלתי.
השאלה שלי היתה מה עושים אם הכדורים שנתנו לי פלוטין 2 ביום העלו לי ל3 ביום אני קיבלתי סחרחורת שלא ראיתי את המכונית איך בכלל עושים דבר כזה לתת 3 כדורים לילדה בת 16 לי זה לא ניראה ומלא אם זה היה עוזר היתי לוקחת אבל זה לא עוזר ואני שואלת מה עושים אם הטיפול שאני לוקחת לא משפיע עלי והמצב נישאר אותו דבר עברה שנה מאז שניתנו לי כדורים אלה.
אודה לך אם תענה לשאלתי.
תודה מראש:
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`26/08/2009שלום אורית,
אם תקראי בעיון את מה שכתבתי תראי שבעצם עניתי לך וגם הבנתי. אבל אני אחזור: יתכן שהתרופה לא מתאימה לך וצריך לשנות את התרופה, יתכן גם שהטיפול הפסיכולוגי שאת עוברת לא מתאים או לא מספיק. ולכן עצתי לך היא להתייעץ בפסיכיאטר ילדים נוסף ולספר לו את כל ההסטוריה ולקבל ממנו חוות דעת נוספת.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלישת שיער
אורית27/08/2009לד"ר אהרון שלום!
תודה לך על שהסברתי לי שנית את התגובה שלך.
הם תוכל ליעץ לי פסיכולוג או פסיאטר שמטפל בבעיה כמו שלי טריכלומניה (תלישת שיער)
הנימצא באזור הצפון טבריה ואם יש מחוץ לעיר אשמח לשמוע ממך כי המצב לא יכול להימשך כך זה קשה לי קשה יותר מידי.
תודה רבה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`28/08/2009שלום אורית,
כפי שאמרתי, אני מציע לחפש פסיכיאטר ילדים באזורכם. אני משוכנע שרופא המשפחה או רופא הילדים יוכל לתת לך המלצה על רופא טוב שיוכל לעזור לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים ממושכים בירך שלא עוברים
שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקס
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?
התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוף
חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?
טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?
עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
חיזוק הגוף באמצע היום - עייפות ותשישות
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)