עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אלמונית
    07/09/2009

שלום,
    לפני כחודשיים היה לי כאב באמצע הסרעפת באוכל-כאילו האוכל לא יורד,משהו תקוע,ומשם הכל התגלגל הלכתי למיון ולרופא וקיבלתי לוסק וכלום לא עזר.ירדתי 7 קילו יש המון אוויר בבטן וכל הזמן גרפסים-שכאשר האוויר עולה למעלה יש כאבים בסרעפת ובצד ימין של החזה.זה המשיך להרדמות צד ימין של הגוף(כאילו תחושת כובד וכאב לא ברור)ומשם זה עבר לצד שמאל,דפיקות לב מאוצות ומורגשות,קשיי נשימה קשים.לאחרונה מזה כשבועיים כמעט יש לי נימולים וזרמים חזקים ברגליים בידיים ובראש ,כמעט בכל חלקי הגוף.
    אני מסתובבת בין רופאים ועושה בדיקות בלי הפסקה ואין מענה.
    הלכתי למטפלים טבעיים וכלום.
    מה לעשות?
    האם אתה יכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאלמונית,

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    07/09/2009

שלום אלמונית,

אמרת שהיית אצל הרבה רופאים ועשית הרבה בדיקות, אבל לא פרטת איזה רופאים, איזה בדיקות עשו לך ומה היו התוצאות. וגם לגבי מטפלים טבעיים לא פרטת את הטיפול ותוצאותיו. אני גם לא מבין עדיין מה האבחנה שלך.
    אני מציע לך לפנות לרופא פנימי טוב עם כל התשובות והתוצאות של כל הבדיקות ולקבל ממנו יעוץ והכוונה לגבי ראשית האבחנה שלך ובהמשך מה הטיפול שמציע לך,

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו