הרגשה כללית לא טובה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• הרגשה כללית לא טובה
    נועם
    24/09/2009

שלום רב
    אני סובלת מהרגשה לא טובה המתבטאת בנשימות עמוקות , דופק מהיר בערך 100 כל הזמן , כנראה שמדובר בחרדות מכיוון שבבדיקות הכלליות שעשיתי לא נמצא כלום . בדיקות דם בדיקות לב תפקודי ריאה . בימים האחרונים יש לי לחץ בפנים כאילו מישהו חונק אותי והדם עולה למח האם זה קשור גם לחרדות ? האם אפשר לטפל בחרדות ברפואה משלימה ? אני מאוד לחוצה מההרגשה הזאת . מפריע לאיכות החיים שלי. מה עליי לעושת ? האם יש לבדוק את הרגשת הלחץ בפנים ולמי עליי לפנות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה כללית לא טובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנועם

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    09/10/2009

שלום נועם,

אכן התופעות שאת מתארת נשמעות מאד כמו התקפי חרדה, מה גם שעשית בדיקות דם ולב - ריאה. חבל שאת לא מציינת את גילך. לפני שהייתי פונה לרפואה משלימה הייתי פונה לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש. פסיכולוג או פסיכותרפיסט על מנת לאבחן בדיוק מה סוג החרדה שיש לך כי ישנם סוגים שונים של חרדה. לאחר מכן יציעו לך טיפול שיכלול שיחות או תרופות, או שניהם גם יחד תלוי בחומרת הבעיה. רפואה משלימה במקרה כזה הייתי משאיר להשלמה לטיפול העיקרי שהוא פסיכולוגי בעיקרו.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו