מתח חרדה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מתח חרדה
    נננ
    03/10/2009

אני מרגישה שאני במצב של מתח ולכן חשבתי לנסות לקחת משהו טבעי להרגעה..
    השאלה ממה מתחילים? או שמא עלי להגיע לפסכיאטר מטעם קופח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנננ

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    09/10/2009

שלום,

מכיוון שאת נותנת מעט מאד פרטים קשה מאד לענות במדוייק. באופן כללי אם המתח הוא קל אפשר להתחיל מתכשירים טבעיים שאפילו רופא המשפחה יכול להמליץ לך. צמחים כמו ולריאן, תה בבונג ומרווה ויש עוד. לפסיכיאטר כדאי לפנות במצבים יותר קשים בהם יש צורך בתרופות כימיות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למה שכתבתי כבר קודם

נננ
    10/10/2009

אני בת 36 סהכ נשואה ואם ל-2.אחד מהילדים עם בעיית קשב ומן הסתם דבר שיצור חיכוכים רבים בבית בעיקר ביני לבינו.
    בעלי החל זה לא מכבר טפול בציפרלקס ומרגיש נינוח עם זה..אני מנסה ומקווה שלא אגיע למצב בו אצטרך להשתמש בתרופות כגון אלו או אחרות.
    התחלתי טפול ברסקיו (בספרי)מזה שבוע ימים 4 פעמים ביום .אני לא אומר שזה ממש עשה אותי שלווה ורגועה אך אני מרגישה לפעמים שאני מעט פחות בחרדה ופחות פקעת עצבים.
    אשמח לשמוע חוות דעתך על טפול ברסקיו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לננ

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    10/10/2009

טוב אז יש יותר פרטים. אני לא יודע מי המליץ לך על רסקיו, אבל אחת הבעיות שהרבה אנשים לא יודעים שרסקיו מטרתו לטיפול במצבים אקוטיים ולא כרוניים. הכוונה בכך היא שאם יש ארוע נקודתי שקרה או אמור לקרות רסקיו יכול לעזור מאד במתן קצר טווח. רסקיו הוא לא טיפול ארוך טווח. ממה שאת מספרת כעת אני ממליץ מאד להתייעץ עם איש מקצוע מתחום הנפש כמו פסיכולוג או פסיכותרפיסט ויתכן מאד ששיחות יעזרו לך מאד. במקביל לכך יתכן שצמחים שהזכרתי קודם יעזרו בתוספת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו