המלצה לטיפול גוף ונפש

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיפול גוף ונפש
    גל
    27/10/2009

שלום,
    אני סובלת ממתח רב עקב שינויים מסוימים בחיי. המתח משפיע גם על הגוף - הזעת יתר, בעיות בנרתיק ועוד.

אני מחפשת מטפלת המשלבת טיפול פסיכולוגי וגופני. מעדיפה מטפלת אבל לא חובה. האם תוכלו להמליץ לי היכן ניתן למצוא מטפלת כזו?

תודה,
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיפול גוף ונפש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    27/10/2009

שלום גל

אני לא יכול להמליץ על אנשים פרטניים. כמו כן איני יודע את מקום מגורייך. הכי נכון לטעמי זה לשאול רופאים, מטפלים או סתם מכרים על מטפלים/ות באזור מגוריים שאנשים שהיו אצלם ממליצים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

גל
    28/10/2009

שלום,
    תודה על תשובתך.

אני גרה במרכז וברור לי שאינך יכול להמליץ על אנשים פרטיים.
    רציתי לברר האם יש תחום המשלב זאת? זאת אומרת טיפול למשל בשיאצו על ידי מטפל מוסמך שהוא גם פסיכולוג.

האם פסיכותרפיה גופנית יכולה להתאים?

תודה רבה שוב,
    ערב טוב
    גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    29/10/2009

לצערי יש מעט מאד אם בכלל מטפלים שהם באמת מומחים לשני התחומים, למשל כפי שאת אומרת שיאצו ופסיכולוגיה. אכן פסיכותרפייה גופנית יכולה לעזור מאד אבל שוב רצוי לקבל המלצות בתחום רגיש כל כך. אם תרצי להתקשר אלי אוכל להפנות אותך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגל

שריתה
    04/11/2009

גל שלום,
    אני מטפלת בביוסינטזה שהיא פסיכותרפיה גופנית.
    לשאלתך- אני חושבת שאת בהחלט יכולה להסתייע בפסיכותרפיה גופנית, זאת כיוון שהטיפול בדרך זו מאפשר הסתכלות רחבה וכוללת של כל ההבטים בחייך, מבלי להפריד סימפטומים גופניים מתהליכים רגשיים ומנטליים. עצם השאלה שלך מעידה על כך שאת מרגישה שיש קשר בין הדברים.
    עם זאת, כמובן שיש למצוא מטפל אחראי שיוכל ללוות ולהכיל אותך בתוך התהליך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו