מיואשת

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    נטע
    24/11/2009

שלום, במשך שלושת החודשים האחרונים אני חולה מידי חודש במה שהרופאים בקופה הגדירו "עוד סוג של שפעת". מכיוון שזאת כבר הפעם השלישית, הדבר נראה מעט חשוד, כלומר מעיד על מערכת חיסונית חלשה, מה שמעיד אולי על מחלת הנשיקה.
    אני עכשיו בפעם השלישית של המחלה, וכמובן הולכת לעשות ספירת דם כשאבריא.

במקביל אני מטופלת אצל פסיכולוג בשל היותי בנאדם פסימי מטבעו, בשנה האחרונה עברו עלי כל מיני דברים שהוסיפו לטלטל אותי אבל לא אירוע חמור במיוחד טפו טפו.
    בזמן האחרון אנשים אומרים לי שאני נראית לא טוב מבחינה נפשית, ואני גם לא מרגישה כל כך טוב..

הרופא שבדק אותי אתמול בלי שציינתי דבר בנושא אמר שהוא לא יודע עלי כלום אבל אני נראית לו בדיכאון ובסטרס וגם זה גורם משפיע.

*השאלה מה לעשות? אם זאת לא מחלת הנשיקה, ככה אמשיך לחלות?

*בנוסף אני משתמשת מידי פעם בחשיש, רציתי לדעת באופן כנה, בלי קשר להיותו לא חוקי, אם הדבר פוגע בבריאות הפיזית שלי, בבריאות הנפשית שלי, או שדווקא יש בזה משהו חיובי ומרומם, במיוחד לבנאדם כמוני...? אשמח לקבל קצת פירוט בנושא....

המון תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנטע

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    26/11/2009

שלום נטע,
    אכן לפי מה שאת מתארת יתכן שמערכת החיסון שלך נחלשה ולכן את נדבקת בכל פעם מחדש. לגבי מחלת הנשיקה אפשר לבדוק את זה בבדיקות דם שרופא המשפחה יוכל לתת לך. באשר לכך שאומרים לך שאת נראית בדכאון, קשה לי להגיד אבל יתכן שמעבר לטיפול פסיכולוגי את יכולה להעזר גם בתרופה נגד דכאון.
    לגבי השימוש בחשיש אני לא חושב שהוא משפיע על המערכת החיסונית שלך, אבל יכולות להיות לו השפעות ארוכות טווח, ככה לפחות טוענים חלק מהרופאים.
    אני גם מציע לך לפנות לרופא שמטפל בתחום הגוף - נפש שיוכל לעזור לך לתאם בין כל המטפלים והטיפולים שאת מקבלת.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו