אף מנוזל

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• אף מנוזל
    ליאל
    06/12/2009

שלום ,
    1.יש לי בעיה מזה 3 חודשים
    לאחר האכילה האף שלי הופך להיות מנוזל ,לא משנה מה אכלתי
    מתוק ,מלוח ,חריף,חמוץ,חם קר,הוא תמיד מנוזל
    הדבר ממש מעיק עליי
    אני תמיד יודעת שלאחר האכילה אני צריכה להצטייד הטישו בשביל האף
    ממה יכולה להיות התופעה הנ"ל ?
    2.יש לי ליחות בזמן האחרון ,יש לציין שאני מרבה במוצרי חלב ופירות ומאוש לא ארצה להמנע מהם במידה וזו הסיבה ללחות ,מה ניתן לעשות בנידון ?
    3.בעיה נוספת שיש לי היא פיטריה בצפורן ניסתי הרבה משחות אך שום דבר לא עזר מה לעשות ?
    4.אני סובלת מגזים בתדירות מאוד גבוה ,ריחות ממש מוזרים ומעיקים ,תמיד אני בתחושה של מלאות ובטן נפוחה ,צורך בהתרוקנות של שטן לעיתים תכופות ,שוב מה ניתן לעשות ?
    5.אני סובלת בזמן האחרון מנידודי שינה ,קמה מדי פעם בלילה ,קמה פעם פעמיים להתפנות ,שקועה במחשבות ובגללן קשה לי להרדם
    6.מאז שאני זוכרת את עצמי היו לי פצעים על העכוזים ,אני לא יודעת מה לעשות איתם
    זה מאוד לא אסתטי וממש גורם לי לאי נעימות ,מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף מנוזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לליאל

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    07/12/2009

יש לך המון שאלות שנראות לא קשורות, אבל בעיני יתכן מאד שכולן קשורות אחת לשנייה. מה שצריך זה לפנות ראשית לרופא המשפחה ולעשות קצת סדר בדברים כי זה המון נושאים. במידה ואין מענה טוב אצל רופא המשפחה אני ממליץ לפנות לרופא הוליסטי טוב שיוכל לכוון אותך בכל הדברים. נראה לי שגם רפואה סינית תוכל לעזור לך ברוב הנושאים האלו.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו