לחץ

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• לחץ
    ניב
    14/12/2009

שלום,

לאחרונה בגלל כל מיני אירועי חיים (חתונה, החלפת עבודה ועוד) אני מאוד לחוצה. איני ישנה טוב ולרוב אני גם מתעוררת כשעה לפני שהשעון מצלצל ולא מצליחה להירדם. בנוסף, יש לי כאבים בחזה (לפני שנה עשיתי בדיקה וראו שאין בעיות בלב) ואני גם מרגישה הרבה פעמים עייפה ותשושה, כך שאין לי כוח או רצון לעסוק בדברים שאני בד"כ אוהבת לעשות - ספורט, תחביבים וכו. מה עושים? איך מטפלים בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לניב

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    15/12/2009

שלום ניב,

את מתארת באופן יפה וברור איך את לחוצה ולמה זה גורם לך. את גם מספרת שאת לא עושה את הדברים שאת אוהבת כמו ספורט ועיסוק בתחביבים שונים.
    את בוודאי יודעת גם שמה שמפיג לחץ בהתחלה זה עיסוק בספורט מדיטציה ותחביבים. מכיוון שאת אומרת שאת כרגע לא מסוגלת להביא את עצמך לעשות זאת לבד, אני ממליץ לפנות לאיש מקצוע שעוסק בנושא ויכול מאד לעזור. בנוסף טיפול נפשי יכול מאד לעזור, ובסוף ישנה תמיד האופציה של תרופות אם כל מה שהזכרתי קודם לא יספיק.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו