כאבי ראש מלחץ

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש מלחץ
    גלית
    28/02/2010

שלום, אני סובלת מזה כמה שנים מכאבי ראש ממושכים. פניתי לנוירולוג שאמר שזה נובע מלחץ והמליץ על טיפול תרופתי קבוע. העניין הוא שאני לא ממש אוהבת לקחת תרופות. הייתי שמחה לדעת מה יש לך להמליץ במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש מלחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגלית

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    28/02/2010

שלום גלית,

אם אכן האבחנה שיש לך כאבי ראש מלחץ, הרי אפשר לעשות די הרבה לפני שמתחילים לקחת תרופות.
    ראשית הדבר המועיל ביותר הוא לזהות את הדברים שגורמים לך ללחץ ולנסות לטפל בהם. זה יכול להיות בעבודה, בבית, במערכות יחסים או שילוב של כולם .את זה ניתן לעשות הכי מהר בעזרת איש מקצוע. אם אי אפשר או כרגע לא מתאפשר אפשר לטפל בתוצאות של הלחץ.
    הטיפול הראשוני והקל ביותר לכאורה הוא פעילות גופנית אירובית כל יום. בנוסף אפשר ללמוד שיטות של הרגעה כמו יוגה, מדיטציה ודמיון מודרך בשלב הבא אפשר להשתמש גם בתרופות צמחיות מרגיעות. רק אם כל אלו לא עוזרים יש לשקול טיפול תרופתי.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו