כאבי גב

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    ספיר
    31/03/2010

אני סובלת מזה חצי שנה מכאבי גב. עשיתי כמה בדיקוץ ולא גילו שום דבר. במשך הזמן עשיתי חושבים והגעתי למסקנה שזה קשור בפרידה מאוד קשה שעברתי כמה שבועות לפני שהתחילו הכאבים. האם זה ייתכן? או שאני סתם ממציאה לעצמי? מה עושים במידה וכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לספיר

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    31/03/2010

שלום ספיר,

אני מאמין בכך שאנשים יודעים בדרך כלל על עצמם הכי טוב. לכן לשאלתך הראשונה אני חושב שבהחלט אפשרי שכאבי הגב קשורים לפרידה, מה גם שסיפרת שעשית בדיקות ( רפואיות אני מניח ). ולכן אני לא חושב שאת ממציאה.
    לשאלתך מה עושים , אני ממליץ לך בחום ללכת לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש למספר שיחות על מנת לנסות ולהבין את הקשר שאת מציינת בין הפרידה לכאבי הגב. בטיפול נכון כאבי הגב יכולים לעבור ללא טיפול ספציפי.

בהצלחה וחג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין אותך

ופא
    03/04/2010

אני יכול להבין אותך אני עובר תהליך דומה אמנם לא פרידה אבל חוויה קשה ואני בטוח שזה משפיע על הכל במיוחד אזור הצוואר והגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו