לנקות את ההכרה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• לנקות את ההכרה
    ופא
    03/04/2010

אני אשמח כל עיצה או פידבק שיכול לתת לי כיוון בנושא חוויה שעברתי ברמה החברתית למרות שהחוויה חלפה אני מרגיש שאני שקוע שם הרבה שעות ביום וזה מחרפן אותי ומנצל את כל מאגרי האנרגיה ושמחת החיים שבתוכי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנקות את ההכרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ופא

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    03/04/2010

הגב התחתון (בעיות)יכול לייצג משקעים מהעבר ובעיות בצוואר יכולות לייצג את הקושי להסתכל אחורה ולהביט ולהתמודד עם אותם משקעים.
    לעיתים אנו חייבים לחזור אחורה ברגרסיה ע"י דמיון מודרך או כל טכניקה אחרת שתביא אותנו להתמודד עם הבעיה מהשורש. במקרה שלך כנראה החוויה חלפה כפי שהנך מתאר, אך לא התמודדת איתה ולא עשית תהליך של חוויה מתקנת. פנה למטפל העוסק בתחום בכדיי לעזור לך.
    שבוע טוב, מועדים לשמחה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ספק שאף פעם לא ניגשתי לשורש

ופא
    03/04/2010

החוויות רבות ולצערי רובן שליליות ,כנראה כדי להגיע לרצוי לפעמים צריך לעבור דרך כל הפינות האנטימיות והפגיעות ,אמת אני מבולבל מאןד היום קראתי המון התענינתי מאוד ואני מרגיש היום אבוד עצות ,כל מה שאני רוצה זה לנקות את ההכרה מהזבל שממלא את התוכן שם ,אשמח לקבל כיוון ,שיהיה חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ופא

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    04/04/2010

ופא שלום, כפי שציינתי קודם:יש צורך להגיע למטפל בתחום על מנת ללמוד ולהבין את החוויות שעברת ולתת טיפול מתאים עבורך. אכן לעיתים צריך "לחפור" להעלות את הדברים על פני השטח וגם לתת כלים בכדיי להתמודד.
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון ליפול

ופא
    05/04/2010

ד"ר תודה על ההכוונה אשמח מאוד אם תתן לי כיוון לטיפול מתאים שאני אוכל להתמקד שוב תודה וחג שמח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון לטיפול

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    05/04/2010

ופא שלום, אני מציע לך לפנות למטפל העוסק בתחום גוף נפש
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו