עזרה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    ברווזן
    15/04/2010

שלום רב, אני סובלת מזה כשנה מתופעות שונות אשר הרפואה לאוצאת להן סיבה. לפני כשנה סבלתי מדלקת מפרקים חמוחרה שנדדה בין פרקי הגוף כתפיים, ברכיים, קרסוליים בצורה סימטרית. בדיקות לא העלו דבר והתופעה הכואבת חלפה מעצמה.
    לאחר כ5 חודשים פיתחתי כאבי בטן עליונה חמורים מהם סבלתי כחודשיים ואני עדיין מרגישה מדי פעם, סותרי חומצה הקלו ופתרו את הבעיה אך היא לא אובחנה והבדיקות לא הראו דבר.
    כעת אני סובלת מווסטיבוליטיס מזה כשלושה שבועות והסבל שלי רב צריבה מתמדת וכאבים באיבר המין. כמו כן עכשיו אני סובלת מפטריה בנרתיק וגם בין האפיזודה של המפרקים לבטן סבלתי מפטריה חריפה שם, כמו כן אני סובלת מאלרגיות עונתיות ואטופיק דרמטיטיס מילדות.
    האם אתם רואים קשר בין הדברים, מה ניתן לעשות ולמי לפנות אני סובלת ומדוכאת נורא
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    15/04/2010

שלום לך,קשה לאבחן דרך פורום, אך אני סבור שיש מקום לבדוק נושא של קנדידה מערכתית שהסימן המובהק שלה אצל נשים-פטריה בנרתיק,ובמידה וכן הנושא דורש שינוי תזונתי וטיפול בתוספים מתאימים. יתכנו כמובן גם תוספות אחרות אותן יש לשלול ביין היתר-פיברומיאלגיה וישנו כמובן הקשר הרגשי-נפשי שבענין.
    אני מציע להגיע למרפאה בכדיי לבדוק ולאבחן ולתת טיפול הולם ומתאים עבורך.
    בריאות וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו