כאבי גב

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    דינה
    02/06/2010

אני סובלת מכאבי גב כבר כמה זמן. הייתי אצל אורטופד ולא מצאו כלום. חברה אמרה שהיא שמעה על טיפול גוף נפש שאולי יכול לעזור לי . אשמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק עושים בטיפול כזה והאם הוא באמת יכול לעזור במקרה שלי . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    02/06/2010

דינה שלום, טיפול גוף נפש כפי שהוא נשמע מטפל גם בפאן הרגשי נפשי שקשור לבעיה . לחלק גדול מהחחלות-סיבות רגשיות שקשורות וע"מ לפתור את הבעיה הפיזית לעיתים יש לבדוק ולטפל בחלק הרגשי שקשור לבעיה. לדוגמא בנושא הגב-יתכן קשר לבעיה כלכלית, פחד כלכלי, יציבות בחיים בכלל/עבודה/יציבות משפחתית/זוגית וכו', בהתאם למיקום הכאב והבעיה.
    בטיפול אנו מנסים להגיע לעומק ולשורש הבעיה מבחינה רגשית ולא רק להעלות אותה אלא גם לתת כלים להתמודד.
    כל מטפל עובד עפ"י שיטתו-זה יכול להתבצע דרך שיחה, דרך שמיון מודרך בשילוב מדיטציה,רגרסיה לאחור וכו'.
    בריאות וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו