לחץ וסכרת

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• לחץ וסכרת
    דנה
    04/06/2010

אבי חולה סוכרת מבוגרים, בהתחלה היה לו קשה להתאזן אבל עכשיו הוא נמנע מהיפוים עם הלנטוס והוא מאוזן ואוכל בריא, עבר לאכול מזונות ללא חומרים משמרים, מתאמן
    אני יודעת שאני בקבוצת סיכון ואני יודעת שלחץ יכול לגרום להתפרצות
    אני בת 35 ורוצה להמנע מהתפרצות הבעיה שיש לי בעיות רבות כעת ואני לא יודעת איך להתשחרר מהלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ וסכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדנה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    04/06/2010

שלום דנה,
    יש כמה דרכים פשוטות להשתחרר מהלחץ. קודם כל רצוי לטפל בבעיות שיש לך, את לא מציינת איזה בעיות אז קשה להתייחס באופן פרטני. אבל למשל אם זה בעיות בעבודה רצוי לנסות ולפתור, אם זה בעיות בזוגיות וכו'. לעיתים ללכת למטפל הוליסטי שהוא בעל ידע בתחום הנפש יכול לעזור סדר בדברים שלעיתים נראים לנו עמוסים ומבלבלים. מעבר לכך ישנן שיטות להפחתת הלחץ כשהוא כבר או עדיין קיים, למשל פעילות גופנית היא אחת הדרכים היעילות ביותר להפחתת מתח, כמו גם לימוד מדיטציה או דמיון מודרך מאד יעילים. ולבסוף ישנה תמיד האופציה של טיפול תרופתי שהוא מאד יעיל.
    בדרך כלל כדי שכל זה באמת יעבוד רצוי מאד לעבוד בליווי של איש מקצוע בתחום הנפשי.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו