שאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קורל
    08/08/2010

בתקופה האחרונה קורה לי כל הזמן שאני חושבת על המצב בו אני נמצאת..זאת אומרת תוך כדי שאני מדברת או עושה פעולות כאלה ואחרות אני מתחילה לחשוב לעצמי, מה אני עושה פה בכלל? מזה העולם הזה? האם הכל אמיתי? האם אני באמת מדברת עכשיו ושומעים אותי? כאילו האם העולם הזה והכל אמיתי.. כאילו ברור שכן אבל לא יודעת למה אני כל הזמן חושבת על זה בזמן האחרון.. ואז כשאני מתחילה להיכנס לזה זה מכניס אותי ללחץ ולפחדים..

אציין שאני נורא בלחץ בתקופה האחרונה..

זה נורמלי לחשוב מחשבות כאלו כל הזמן??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    08/08/2010

קורל שלום, לכולנו ישנן מחשבות, אך כאשר המחשבה גורמת לפחדים, לחצים וכדומה המצב אינו נעים ודורש אבחנה וטיפול מתאים.
    אינני רופא ובטח לא עושה אבחנות וירטואליות אך המצב שאת מתארת יכול להתאים לסוג של חרדה ואני ממליץ לך לבדוק את הנושא עם רופא מקצועי-פסיכיאטר ולקבל חוות דעת בנושא.
    במקביל את יכולה בינתיים לנסות להתחיל טיפול טבעי אצל מטפל העוסק בתחום גוף-נפש ובמידה והטיפול יניב תוצאות אז כולם יהיו מאושרים, במידה ולאחר תקופה טיפולית לא יהיו תוצאות יכול להיות שיהיה צורך לשקול טיפול תרופתי מרגיע דרך הרופא
    בריאות ובשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו