סטרס

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• סטרס
    רונן
    04/10/2010

אני סובל מסטרס כבר כמה שנים שגם התגבר בהדרגה שכנראה המקור שלו
    הוא חסימה רגשית מסוימת, אני אומר זאת כיוון שבמשך השנים ירדה גם
    רמת היכולת שלי להרגיש רגשות וגם אני חש שהסטרס הזה חוסם את הרגשות שלי.
    ניסיתי פעילות גופנית במשך זמן רב אך לא רק שזה לא עזר אלא שבאותו רגע
    של הפעילות הזמן אני מרגיש יותר בסטרס. ניסיתי גם כל מיני מסאז'ים, שיאצו, דיקור סיני, טיפול תרופתי, מדיטציה - שזה משקיט לי את המחשבות אבל לא באמת מרגיע אותי,
    טיפול באומנות ואולי עוד דברים שאני לא זוכר כרגע.
    מה שכן אני גם נוטה להשתעמם וכל הזמן מחפש משהו לעשות וכל דבר שאני עושה נמאס לי מאוד מהר.
    מבחינה פיזית תמיד סבלתי מאלרגיות נזלתיות לאו דווקא כשאני נחשף לחומר מסוים, יש לי הרבה מתח בלסת, ברגליים, בפנים, יש לי כל הזמן רוק בפה כך שכשאני מדבר אני צריך כל הזמן לבלוע שזה משהו יחסית חדש אצלי ונטייה לכאבי צוואר וגב.
    אני מאמין שהבעיה שלי היא פסיכולוגית ושאני צריך למצוא דרך כלשהי לגרום לגוף שלי להרפות כדי שאני יוכל להפסיק להיות בסטרס וכמובן להרגיש.
    השאלה שלי מהי הדרך? חשבתי אולי לנסות ביופידבק אבל הייתי רוצה לדעת על עוד טיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרס - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    04/10/2010

ביו-פידבק היא אחת השיטות שיכולות לעזור. כמובן שצריך להתאים את השיטה למטופל עפ"י בעייתו.
    יתכן ודווקא יישום ממושך של מדיטציה בדמיון מודרך והתמדה בשילוב של יוגה יוכל לעזור. כמו כן תוספיי תזונה מרגיעים יכולים לבוא כאן בחשבון.
    בריאות והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    05/10/2010

שלום רונן,
    בתוספת למה שכבר נאמר לך, הייתי מציע לך בחום לפנות לאיש מקצוע בתחום בריאות הנפש - פסיכולוג או פסיכותרפיסט. הרבה פעמים כשהשיטות הרבות שניסית לא עוזרות כדאי מאד לנסות טיפול רציני בשיחות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו