צורך לשתף

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• צורך לשתף
    דנה
    09/11/2010

בת 30, אבי נפטר חלפו מאז כמעט שלוש שנים. אימי נפטרה מלפני שבועיים. שניהם חלו בסרטן. אצל אבי המוות היה מהיר, חודשיים מיום הגילוי ועד הפטירה. אצל אימי שנה וחצי. יש לי ילד קטן בבית (בן שנה וחודש). עזבתי את מקום העבודה כדי להיות עם אימי בבה"ח. בשלב זה מרגישה כי אין כל כך טעם לחיים, רוב הזמן עצוב לי. אין לי כוח לכלום. אני ממשיכה לטפל בילדי ודואגת לכל צרכיו אך קשה לי....שאר הדברים לא מעניינים אותי. אני עסוקה רק בתינוק שלי ובעניינים שצריך לטפל (תביעות שהגשתי בשם אימי וכ'ו). יודעת כי תחושות אלו מתקיימות במקרים של אבל...אך מרגישה שלא אוכל לצאת מהן. תחושת הבדידות הנוראית תלווה אותי כל חיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צורך לשתף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורך לשתף - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    09/11/2010

ראשית אני רוצה להביע את תנחומיי ומשתתף בצערך.
    תחושותייך הם טבעיות ולוקח זמן עד להתפוגגות האבל. אך כדיי שלא תשקעי לדכאון עמוק(בשבילך ובשביל ילדייך), אני מציע לפנות למטפל/פסיכוטרפיסט לעשות שיחות, לשחרר ו/או להגיע לטיפולים לחיזוק הגוף ובעיקר הנפש(הרגעה, אנרגיות, דמיון מודרך, טכניקות של נשימות וכו')
    בינתיים שולח לך חיבוק גדול על האומץ והשיתוף, שלא תדעי עוד צער ושנשמע רק בשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו