רואקוטן

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• רואקוטן
    בחורה
    11/11/2010

אני בת ,7 לוקחת רואקוטן במינון נמוך מאוד (30 מ"ג לשבוע),במשך חצי שנה ואמורה להמשיך בטיפול עוד כחודשיים.מאז תחילת הטיפול הפסקתי לגמרי לעשות פעילות גופנית,בעוד שלפני הטיפול הייתי מבצעת פעילות גופנית באופן יומיומי.עליתי כ-4 קילו במשקל ואני מרגישה דכאונית ועצלנית במיוחד,כאילו הכדור דיכא את כל הגוף.האם ידוע לך על תופעות אלו?, והאם אני אחזור לעצמי אחרי הטיפול בכדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 17!

בחורה
    11/11/2010

*תיקון טעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    11/11/2010

בת-17 שלום, כל תרופה יכולה לגרום לתופעות לוואי.ולגביי התחושה הדכאונית, קשה לאמר אם זה מהכדורים או אם זו תופעה שבכל מקרה יכלה לצוץ גם ללא הכדורים.
    ולכן התשובה לשאלתך הנוספת -אם תחזרי לעצמך לאחר הטיפול? קשה לדעת!
    אני מציע כבר מעכשיו להתחיל לחזור לעצמך ולא לשקוע עמוק יותר, תחזרי לספורט בהדרגה, תקבלי טיפולים מתאימים התומכים בגוף-נפש ותתחילי לעבוד על עצמך לחזור לעצמך עכשיו-לא לחכות עוד חודשיים כי המצב יכול גם להחמיר!
    אז קדימה לעבודה...
    בריאות וכל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו