שאלה לגבי תרופות..

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תרופות..
    קובי
    15/12/2010

קבלתי תרופה בשם פבוקסיל לדכאון וחרדה . אני סובל כבר שנים מחרדות בתקופות מסוימות פחות וכמאט שלו ובתקופות מסוימות המצב גרוע ביותר עד שמפריע לתפקוד אני מגיע למצב שאני חרד מכל דבר כמאט אפילו מהתרופות . תופעות לואי וכאלה אני ממש חרד לקחת את התרופה כל יום אני אומר מחר וממשיך לסבול . אני מאוד רוצה לעזור לעצמי אבל לא מצליך להתגבר על החרדה ובנתיים סובל .יש לי גם הפרעות בקצב הלב פעימות מוקדמות ופעם אחת לפני שנים היה לי פרפור פרוזדורים אז זה גם מוסיף לחרדה מתרופות . לא יודע מה לעשות . והשאלה שלי בעצם עם יש תרופה מהקבוצה הזאת שאין לה תופעות לואי . אפילו שלא תיהיה בסל. תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי תרופות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תרופות.. - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    16/12/2010

קובי שלום,אנו לא יכולים להמליץ לך על תרופות אחרות, אלא רק הרופא המטפל.
    אני מאמין שאם הרופא המטפל סבור שהתרופה הנ"ל מתאימה לך, אז אם תתחיל לקחת היא בהדרגה תעשה את העבודה ואז החרדות והדכאון ירדו.אתה רק צריך מעט אומץ לקחת אותה ולהתמיד והכל יסתדר.
    אם אתה עדיין צריך עזרה בלהתחיל עם התרופה או בכלל טיפול טבעי משלים תומך בנוסף ובמקביל(לא במקום הטיפול שקיבלת)אתה מוזמן לפנות אלינו ונשמח לעזור לך.
    בריאות וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !!

קובי
    16/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    16/12/2010

בבקשה ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו