תודה אורן

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• תודה אורן
    דידי
    02/01/2011

ביום שישי כנראה נפל לגוף שלי ה"אסימון", התחלתי את נקיונות הבית אחרי שבוע עמוס בעבודה וסגירת שנה, הרגכשתי סחרחורת בחילה וזרמים לכייון האזניים וידיים מאובנות,
    בעלי לקח אותי למר"מ שם בדקו אותי וקבעו כי הכל תקין נוירולוגית שתיתי תה מתוק וצצו עלי לנוח, ואכן אמי הגיעה לעזור לי בשבת.

האם חויתי התקף חרדה כתוצאה מלחץ? זה היה מפחיד מאד.
    מה כדאי לעשות , להתחיל לקחת כדורי הרגעה?

תודה דידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה אורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדידי

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    04/01/2011

שלום דידי,
    אני מציע לך לפנות לאיש בריאות הנפש\ פסיכולוג או פסיכותרפיסט על מנת לאבחן אותך באופן יסודי. ולאחר מכן יש לשקול טיפול בשיחות, או צמחי מרפא או תרופות רגילות.
    על כל פנים כדאי לעשות זאת באופן רציני ולא רק דרך מיילים.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמוטיב 250

דידי
    04/01/2011

עשיתי כדבריך וקבלתי כדור זה פעמיים ביום,
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמוטיב 250 - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    04/01/2011

דידי היקר שלום, אין אפשרות לעשות דיאגנוזה דרך פורום, באם חווית התקף חרדה או משהו אחר.לכן כפי שכתב ד"ר אלכסנדרוביץ שכדאי להיוועץ ולטפל באופן מקצועי.
    לגביי הטיפול ברמוטיב שנחשב לאנטי דכאוני קל עד בינוני הוא טיפול טוב שבעצם אתה מקבל צמח מרפא(היפריקום) ואם אתה מרגיש איתו טוב, רגוע ויציב ומאוזן מבחינה רגשית/נפשית סימן שהוא עושה את העבודה. בכל אופן לוקח לגוף גם מס' שבועות עד שהוא מתאזן ומגיב לטיפול.
    אם תרגיש צורך בהשלמת הטיפול כמו טיפול במגע, דמיון מודרך, טכניקות הרפיה ונשימה אתה מוזמן לפנות אלינו וננסה לעזור.
    בריאות וכל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו