שאלה

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בני
    16/01/2011

שלום,

לפני שלושה חודשים נפרדתי מבת זוגתי, הפרידה הייתה קשה ולא נעימה עבורי. היום אני מרגיש שאני מאוד כועס עליה ופגוע. לאחרונה אני חש לחץ בחזה וזה קצת מלחיץ אותי. שסיפרתי לידידה קרובה היא חושבת שהלחץ הוא בעקבות הפרידה והרגשות שיש בי אליה היום,
    האם באמת יכול להיות שיש קשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    16/01/2011

בני שלום, בהחלט יכול להיות קשר ביין הדברים ויתכן גם וישנם לחצים נוספים שמחמירים את הבעיה.
    אני מציע לך לפנות למטפל ולעבוד על הבעיות מבחינה רגשית- להוציא, לדבר, לספר ולשחרר.בנוסף ניתן להוסיף אלמנט של רפואה סינית ע"י דיקור, וכן גם צמחי מרפא מרגיעים.

בכל אופן עם כל מה שכתבתי שהינו בגדר המלצה אני מציע לפנות במקביל לרופא ולעשות גם בירור למערכת לב-ריאה.
    בריאות שלימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    16/01/2011

שלום בני,

אני מסכים לחלוטין עם חברי. בגלל שלא כתבת בן כמה אתה, רצוי מאד לפנות קודם כל לרופא המשפחה שמכיר אותך, יודע אם יש לך גורמי סיכון לבעיה הלב וכן יודע את גילך.
    לאחר ברור שיעשה הרופא בהחלט יש מקום לחשוב על הקשרים של מתח ולחץ.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו