שאלה חשובה,סרטן

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה,סרטן
    עינר
    31/01/2011

לצוות שלום רב,
    אמי קיבלה בשורה בשבוע שעבר שיש לה סרטן.בשלב מתקדם.
    האחים שלי מתקשרים אליה מאז כל שעתיים לשאול לשלומה.היא עדיין לא עברה טיפולים,לא בדיקות.רק פגשה רופא.והיא בכלל עדיין לא עיכלה .כל הזמן מחפשת אשמים .איך זה נגרם לה מחפשת לדעת ומדברת המון על המוות.ומכינה אותנו לזה.אפילו דמיינה את המוות.אני רואה בזה בהגיון אני היחידי.שאר האחים מלחיצים וקונים לה כל מיני דברים ואומרים לה בואי לטיולים.והיא צועקת עלייהם מה אני הולכת למות שאתם ככה פתאום מפנקים? האחיות שלה ואחים שלה גם מתקשרים כל יום.כרגע זה שבוע שני.יום ה8 .מאז שנודע .אני מבחינתי לשחרר ממנה לחץ כי היא כל הזמן אומרת שמתקשרים אליה והיא סובלת לא אוהבת שמציקים לה.וזה לגיטמי שהיא תרצה ספייס .מרחב.
    רוצה לשאול כמה דברים.האם כן לתת להם להתקשר והיא כבר תתעצבן ותגיד להם.
    כי זה מה שקרה עם 2 אחיות שלה.או פשוט לדבר איתם.וגם אם אני מדבר איתם אז שאר האחים שלי מתעצבנים עליי.האם יש דרך לשוחח עם עובדת סוציאלית כיצד לגשת באופן דיבור ובתמיכה לאמא שחולת סרטן?
    אודה לתגובה.
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה,סרטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה,סרטן - תגובה

ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`
    01/02/2011

שלום ירון.
    אכן שאלה חשובה מאד. בכל מחלקה של סרטן ישנה עובדת סוציאלית שניתן לפנות אליה בשאלות שיש לך עבור אמא והמשפחה ואיך להתנהל. כדאי מאד שתקבע איתה ותסביר לה את המצב. בנוסף לכך היא יכולה להפגש עם אמך באופן פרטני ולברר מה שלומה ומה הרצונות שלה.
    בנוסף לכך בכל מחלקה יש פסיכולוגית שניתן לפנות אליה בשאלות האלו וגם להציע תמיכה וטיפול לאמא בחלק הנפשי של המחלה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו