היי, יש לי שאלה.

מנהל הפורום

ד``ר אורן מזרחי (phd)
ד"ר אורן מזרחי (phd)
לקביעת תור אצל ד"ר אורן מזרחי (phd) ללא פרסום בפורום

• היי, יש לי שאלה.
    אילנה
    10/02/2011

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאלתי, אך אנסה בכל זאת.
    השתחררתי מהצבא לפני שנתיים וכעת, אני מעוניינת לגשת לבחינה הפסיכומטרית.
    לפני תחילת קורס הפסיכומטרי השלמתי בגרויות במקצועות ההומניים ובמהלך קורסים אלה שמתי לב שאני לא מרוכזת למרות שאני מאוד רוצה להצליח אך פשוט לא מצליחה לשבת יותר מרבע שעה בלי לחפש עיסוקים אחרים. העתיד שלי חשוב לי מאוד ולכן הבחינה הפסיכומטרית נמצאת בראש סדר העדיפויות שלי. רציתי לשאול אם מסוכן ליטול ריטלין למשך שלושת החודשים הקרובים בלבד? אם כן, מה יהיו תופעות הלוואי החמורות יותר (מלבד כאבי ראש, כאבי בטן, ירידה במשקל וכד')? האם ישנו בסיס לתופעת ה"טיקים" עליה כולם מדברים בהקשר של ריטלין?

ועוד שאלה אם יורשה לי: מדוע במרכזי הערכה ובשאלוני 300 למיניהם המעסיקים שואלים על לקיחת ריטלין בעבר ובהווה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי, יש לי שאלה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, יש לי שאלה. - תגובה

ד''ר אורן מזרחי (phd)
    10/02/2011

היי סביר להניח שיש מצב להיפראקטיביות ברמה מסויימת.
    הרטלין ניתן בהמלצת רופא בלבד ולא על דעת עצמך, כמו כן זו תרופה הידועה כסם ממכר.תופעות לואי הם שונות מאדם לאדם ואישית אני לא ממליץ לצרוך אותו אפילו ל-36 חודשים.
    לגבי השאלונים אני מניח שהם רוצים לדעת אם יש היפראקטיביות.
    המלצתי היא לעשות עבודה אישית-להגיע למרפאה לטיפול בטכניקות שונות כמו הדיקור הסיני בשילוב של מדיטציה בדמיון מודרך וטכניקות מגע כמו עיסוי/רפלקסולוגיה/שיאצו.
    בנוסף ניתן לנסות צמחי מרפא כמו רודיולה וג'ינקו בילובה, ויטמין B קומפלקס ומגנזיום.
    בריאות והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו