פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם עבור ראוקוטן
    אמיר
    24/04/2009

שלום רב
    אני בחור בן 29,לוקח ראוקוטן מזה 3 שבועות.
    רציתי לדעת איזה קרם ממולץ למרוח לקילויפ הקשים בפנים,בשתפיים אני שם פלקיסטול וזה עוזר לי,השאלה לגבי אזור האף ושאר הפנים.
    בתודה,אמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם עבור ראוקוטן

הוספת תגובה

• קרם נגד יובש מנטילת רואקוטן

אורית בן יהודה
    24/04/2009

היי:)
    ברוך הבא לפורום.
    אותו קרם באותו שם ניתן להשיג גם למריחה על כל הפנים משלב 4 פעולות:
    הזנת לחות אקטיבית
    מניעת איבוד מים מתוך העור לסביבה
    ריכוך והרגעה של תופעות גירוי לעור
    עידוד והגברת התחדשות העור
    לזכור למרוח מעליו קרם הגנה משמש!!

בהצלחה, אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת שיער בגיל ההתבגרות
    שין
    24/04/2009

אורית שלום

בתי בת ה- 12 מעוניינת להסיר שיער מהרגליים. באיזו דרך מומלץ להשתמש בגיל זה: שעווה, מכשיר חשמלי, גילוח, קרם להסרת שיער או אחר ? האם עקב גילה הצעיר, עלולים הקרמים להזיק לעורה ?

האם היא יכולה להשתמש בקרמים להבהרת שיער בקו השפם (ז'ולן ?) ? מתי כדאי להתחיל, האם חייבים להמשיך והאם השיער מתכהה יותר ? אלו דרכים נוספות קיימות והאם מומלץ ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער בגיל ההתבגרות

הוספת תגובה

• הורדת שיער בגיל ההתבגרות

אורית בן יהודה
    26/04/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    בגיל זה את יכולה לבחור בגילוח, לפעמים הוא מכהה קצת את השיער , דבר הקורה גם מעצם ההתבגרות, בשלב מאוחר יותר התכהות השיער תקל על בתך לבצע הסרת שיער בIPL או בליזר.
    גם שעוה או מכשיר מריטה הן אופציות טובות .
    קרם להסרת שיער עושה אותה עבודה כמו גילוח , רק בצורה כימית ולדעתי מיותר.
    בקו השפם בהחלט ניתן להשתמש בג'ולן, יש צורך לחזור על הפעולה כל מספר שבועות, אך הפעולה פשוטה ומהירה.

בהצלחה
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית, אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחווף
    סתיו
    23/04/2009

אורית שלום ..
    ראיתי שעסקצתם כאן מס' פעמים בנושא של שעשרות שמתחת לעור אז ישלי בעיה גם ביגילוח אבל אין לי מושג אם זה גם ניקרא שערות שגדולות מתחת לעור ואיך מתפלים בזה ...

השערות שמפריעות לי הן שערות שבזמן הגילוח הם לא מתגלחות כמו שצריך ומשאירות עור חלק ובלי סימני שיער אלה נישארות נקודות כאלה שחורות באזורים מסויימים הנקודות בולטות יותר וממש רואים נקודה שחורה כזאת של השיער ולפעמים הקנדות פחות בלוטות אבל כשהםם גדלות בין שהם בוטלטות ביםןן שלא הם גדלות כשיער עבה והם גדלות גם מהר יחסית לשאר השערות וזה ממש מפריע לי איך אני יוכל לטפל בזה שאני יוכל לעשות שבזמן הגילוח הם יתגלחו ולא ישאירו סימנים וכאשר הם יגדלו הם יגדלו בקצב רגיל ולא שחורות ועבות .. כאילךו איך אני יחזיר אותתך למצב הקודם של השיער שהיה יותר עדין ....

אז 1) האם מה שתיארתי זה אכן שערות שגדלות מתחת לעור ?
    2) למה הם נוצרות וכיצד אפשר להימנע ?
    3) האם אפשר להזחירם למצב הקודם שהיו ואם כן אז איך ? ( אבל בלי אפילציה או לייזר אלא טיפול שיחזירם למצב )

סליחה על ההודעה הארוכה אני ממש ישמח אם תוכלי לעזור לי ....

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחווף

הוספת תגובה

• עזרה, שיעור יתר

אורית בן יהודה
    24/04/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    לפי תאורך, לא מדובר בשערות הגדלות מתחת לעור,אלא בשיער שהתעבה, אולי עקב שינויים וחוסר איזון הורמונאלי ואת זאת יש לבדוק אצל אנדרוקרינולוג(מומחה להורמונים).
    בלי אפלציה או לייזר, טיפול הורמונאלי בעם יש בעיה הורמונלית ישפר א מצב השיעור.
    רצוי לעבור למריטת השיער ע"י שעוות שרף במקום הגילוח.בהצלחה!

בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית
    אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם עיניים
    suzan
    22/04/2009

האם תוכלי להמליץ לי על קרם עיניים טוב
    אני בת 30 עם עור מעורב - עיניים עייפות מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    קרם עיניים

הוספת תגובה

• קרם עניים

אורית בן יהודה
    22/04/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורם.
    למה כוונתך בעניים עייפות מאוד? העם מדובר בכהות סביב העניים או נפיחות?, נסי לתת לי תאור יותר מדוייק ואשמח לעזור.

בברכה
    אורית בן יהודה ,קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר אור כחול
    אתי
    21/04/2009

היי אורית
    יש מכשיר שאת ממליצה עליו לטיפול באקנה?
    האם זה באמת יעיל לטווח ארוך?זה משפר צלקות וכתמי פוסט אקנה?
    אני קוסמטיקאית במקצועי ומעוניינת לשלב אותו במכון.

חלום חיי יתגשם כאשר יהיה פורום של קוסמטיקאיות שבו נוכל לעזור אחת לשניה ולהמליץ אחת לשניה.
    לפעמים אין את מי לשאול...את ורונית שגב זה פשוט ברכה לקוסמטיקאיות.
    עלי והצליחי

לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר אור כחול

הוספת תגובה

• מכשיר אור כחול לטיפול באקנה

אורית בן יהודה
    22/04/2009

ראשית תודה על הפרגון, את רונית שגב אני מכירה אישית והיא באמת מדהימה , ממליצה לך להירשם לניוזלטר שלה, תלמדי המון.

לגבי שאלתך על טיפול באקנה ומכשור, כמו שאת יודעת האקנה הנה תופעה כרונית, המושפעת מגורמים רבים כגון מתח נפשי ו/או שינויים אקלימיים ושינויים הורמונלים .
    בדיקה לעומק לפני רכישה של כל מכשיר חשובה מאוד מאחר ותחום המכשור הקוסמטי/רפואי מוצף ומבלבל.
    כיום לנו כקוסמטיקאיות יש כלים רבים לריפוי האקנה, בריפוי אקנה אני מתכוונת להבאת העור למצב מאוזן כשהשאיפה היא שלא יהיו נגעים דלקתיים על העור וכמות החלב תופחת בהדרגה והעור יתפקד כעור בריא, עלייך לזכור כי זו תופעה כרונית ולעיתים יתכנו התפרצויות על רקע הגורמים שהזכרתי.
    טיפול באור כחול הוא אחד הכלים בו בהחלט ניתן להביא לרגיעה מאוד ארוכה של האקנה.
    האור הכחול פוגע בפורפירנים שמפריש חיידק האקנה וגורם לשינוי כימי המחסל את חיידק האקנה.
    חשוב לציין שיש כיום מכשירי IPL רבים הכוללים ידית לאקנה, אני אישית מעדיפה לעבוד עם מכשיר הCLEAR 100 מסיבות רבות , ראשית ניתן לעבוד גם על עור שחום, עור שמטופל בחומרים פעילים העושים עבודה קרטוליטית החשובה מאוד להצלחת הטיפול , עור כזה עלול לקבל כוויות מIPL לעומת
    העבודה עם הCLEAR100 המכסה את כל שטח הפנים ואינו בא במגע ישיר עם עור הפנים.
    חשוב לציין שהעבודה עם המכשיר לבד תיתן לך תוצאות חלקיות ,יש צורך בידע קליני כדי להשיג את התוצאה הרצויה. חשוב מאוד במידה ויש קומודונים לנקז אותם לפני תחילת הטיפול ובעם יש צורך גם במהלך הטיפול.
    באקנה דלקתית מאוד לא מומלץ לבצע ניקוז קומדונים מחשש להעברת זיהום, במקרה כזה אני מבצעת פילינג לריפוי הנגעים , כמו כן עבודה עם קרח יבש ובמקביל טיפולים באור כחול ורק שיש רגיעה במצב הדלקתי אני מבצעת ניקוז קומודונים.
    פעולות אלו חשובות מאוד בטיפול פוטתרפי משום שכמו בנטילת רואקוטן לפני תהליך הריפוי ישנה התפרצות של האקנה והפעולות שהזכרתי מונעות התפרצות זו.
    כמו כן חשוב להתאים למטופל חומרים קרטוליטים , זו יכולה להיות חומצה גליקולית 10% , חומצה אזלאית , או כל חומר קרטוליטי בהתאם להבנתך, ניתן לשלב בנזואיל פרוקסיד לטיפול נקודתי או חומר קוסמטי מנגזרת זו וכמובן סבון עדין לניקוי.
    לסיכום, מטופלים הסובלים מאקנה ונמצאים שנים בטיפול ללא טיפול פוטתרפי עם הצלחה יפה באיזון העור , אותם מטופלים שעברו מאוחר יותר טיפול מוצלח באור כחול צריכים כיום פחות ופחות טיפולים במכון ויותר שמירה על העור עם חומרים פעילים. עם כי חשוב לזכור שהתפרצויות תתכנה במקרים מסוימים אך הם מינוריים. במקרים קשים מאוד יש לחזור לעיתים על הטיפול לאחר תקופה לפני שהאקנה תחמיר. אוסיף ואומר שפוטותרפי בהחלט יעיל בשילוב טכניקת עבודה נכונה, ונןתן רגיעה ארוכה לאקנה .
    לשאלתך הטיפול באור כחול לא מטפל בפוסט אקנה אך שילוב החומרים הקרטוליטים עושה את העבודה, כמו כן מניעת התפרצות האקנה היא כשלעצמה טיפול מונע בעור הנוטה להצטלקות.
    במצב של פוסט אקנה יש להמשיך ולעבוד עם חומרים קרטוליטים ופילינגים, להגן על העור משמש ולהתעזר בסבלנות.

אשמח לעזור לך בכל שאלה.
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור כחול

אתי
    12/05/2009

היי אורית
    תודה על התשובה המפורטת להפליא.
    את כותבת לי שבעצם כאשר האקנה מודלק את מבצעת פילינג להרגעה ואח"כ ממשיכה בטיפולים.
    איזה פילינג מרגיע מצב דלקתי?
    אשמח לתגובה
    אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור כחול - פוטותרפיה

אורית בן יהודה
    13/05/2009

היי אתי,

להרגעת אקנה ציסטית אני משתמשת כיום לרוב בפילינג הפעיל של חברת קארט, עושה עבודה נפלאה על עור אקנתי , ניתן לעשותו גם ללא פוטותרפיה כאשר האקנה קלה מאוד, מרפא בצורה מאוזנת את העור, יש לעשותו בסדרה של 4 טיפולים 1 לשבוע.
    כאשר אני מכניסה מטופל הסובל מאקנה לסדרה של פוטותרפיה והעור במצב מודלק ,כך שאיני יכולה לנקז קומודונים, מיד לאחר הטיפול הפוטותרפי אני מבצעת פילינג קארט , אחת לשבוע, כך גם נמנעת ההתפרצות הראשונית של הפצעים בתחילת הפוטותרפיה ,כפי שהסברתי בתשובה הקודמת.
    לאחר מספר טיפולים כאשר העור נרגע רק אז אני מבצעת ניקוז קומודונים . וממשיכה בפוטותרפיה.
    באותה סדרה של פילינגים של קארט יש פילינג נהדר לעבודה בקליניקה לפוסט אקנה, כמובן שמבצעים אותו רק שכבר אין פצעים, מאחר והוא משלב גם עבודה עם חומצות וגם עבודה מכנית של שפשוף העור, דבר העלול לגרום התפרצות בשל דלקת.

סדרה מומלצת מאוד בהתמודדות עם אקנה , בשילוב עם אור כחול במקרים קשים ובפני עצמו
    במקרים הקלים יותר.

אשמח לעזור לך שוב, אני מאוד שמחה שקוסמטיקאיות פעילות בפורום.

ערב טוב,
    בברכה אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית היקרה אקנה

רינת
    18/05/2009

אני חייבת להוסיף ולהסכים איתך שגם אני השתמשתי לראשונה בפילינג פעיל של קארט ללקוחה שלי שיש לה אקנה במצב די קשה עם ציסטות ועשית לה 4 טיפולים בהפרש של שבוע ימים והתוצאות היו מדהימות יא פשוט בעננים ואני עוד יותר...... אבל לצערי כעבור השבוע השישי שוב היתה התפרצות בסנטר אומנם לא כמו שהיה קודם לכן אבל בכל זאת די מאכזב. ולכן החלטתי לעשות לה עוד טיפול פילינג אחד . אני חייבת להוסיף שהיא כושית ובקארט אמרו לי שזה בטוח לשימוש בעור כהה מכיון שזה עובד על אקנה ולא על הפיגמנטציה.
    שבת שלום רינת מקנדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רינת

אורית בן יהודה
    18/05/2009

רינת שלום:)

הפילינג של קארט לפי הספר אמור להעשות בסדרה. אך את את לא חייבת ללכת בדיוק לפי ההוראות (סדרה של 4 טיפולים), חשוב להפעיל שיקול דעת .ניתן בהחלט לבצע 2 פילינגים ובמידה והעור לא מודלק לנקז קומודונים, לאחר טיפול על המטופל לשתמש בתכשרים לאקנה בהם הוא משתמש תמיד (אין לבצע פילינג קארט על עור פתוח לאחר ניקוז- עלול לגרום כוויה).וכעבור מס ימים שבוע, להמשיך ולבצע את הפילינגים.
    חשוב שכקוסמטיקאית תהייה גמישה ותקבעי את סוג הטיפול לפי המצב הנתון בו נמצא המטופל באותו רגע, אקנה היא מחלה דינמית המאופיינת בתקופות רגועות וובהתפרצויות.
    יש טיפולים העוזרים לטווח ארוך כגון שילוב פוטותרפיה (אור כחול) בשילוב הפילינגים וחומרים פעילים לשימוש בייתי.
    אני לא יודעת עם משווקים את המכשיר הספציפי איתו אני עובדת בקנדה, בכל אופן אני בטוחה
    שיש מכשירים דומים ומאחר וכתבת לי בעבר שאת עובדת בעיקר עם אפרו אמריקאים ובעיקר עם אקנה, אני ממליצה לך בחום להתעניין בנושא .
    חשוב לציין שסוג זה של מיכשור לא בא במגע עם עור המטופל ואינו גורם כויות כמו IPLניתן לעבוד איתו בביטחה עם כהי עור .
    טיפול כזה נותן הפוגה משמעותית במחלת האקנה!

ערב טוב ולהשתמע,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי ונקודות פיגמטציה לאחר לידה
    קרן
    21/04/2009

אורית שלום,

לפני כשנה ילדתי בפעם הראשונה לאחר הלידה הבחנתי בנקודות וכתמי פיגמטציה על עור הפנים.
    האם ניתן להעלים את כמתי הפיגמנטציה לחלוטין? אם כן, מהי המלצתך?

הוספת תגובה

• כתמי ונקודות פיגמטציה לאחר לידה

אורית בן יהודה
    21/04/2009

הפיגמנטציה שנוצרה בעקבות ההריון נקראת מלאזמה :כתמים חומים בפנים המופיעים
    בעיקר באזורי מצח, לחיים ושפה עליונה. הכתמים נגרמים על ידי
    יצירה מוגברת של פיגמנט המלנין על ידי המלנוציטים (התאים היוצרים פיגמנט בעור).
    נראה שמדובר בהשפעה הורמונלית וכנראה קשורים בעליית רמת האסטרוגן בזמן ההריון, תופעה דומה עלולה להתרחש גם כתוצאה מנטילת גלולות למניעת הריון.
    הטיפול להבהרת כתמים אלו צריך להעשות כמה שיותר מוקדם רצוי לאחר תקופת ההנקה.
    אפשריות הטיפול במלזמה הן מגוונות, החל מפילינגים שטחיים בתוספת חומרי הבהרה קוסמטיים
    פעילים מדכאים את יצירת המלנין ע"י דיכוי האנזים טירוזינאז ובכך מדכאים את הייצור העודף של המלנין (הגורם לפגמנטציה).
    ישנם חומרי הברה המותאמים יותר לעור כהה הרגיש לגירוי ייתר וחומרים המתאימים יותר לעור בהיר. להתאמה עלייך לעבור אבחון אצל קוסמטיקאית מקצועית.
    ישנה אפשרות בעם עורך מתאים לכך, להשתמש בתרכבת של רטין A הידרוקינון חומצה קוזית והידרוקוטיזון - רק במרשם רופא, הרופא לא תמיד מרכיב את הקרם מכל החומרים אלה לפי צרכי העור. בעם את בוחרת באפשרות זאת את המשך הטיפול ללא הגירוי של הקרם הרפואי ניתן לעשות עם ריניו קרם-RENEW- מבית ביופור - להשיג אצל קוסמטיקאיות. ככל שתמהרי עם הטיפול התוצאות יהיו מהירות יותר וגם כך יש צורך בחודשיים שלוש כדי להתחיל ולראות תוצאות.
    חובה!!!בטיפולים אלו למרוח מקדם הגנה גבוה מספר פעמים ביום, במידה ותקפידי על כך תקבלי תוצאות יפות ואף עור בריא וקורן יותר.

בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורית
    מיטל
    20/04/2009

כמה שערות בערך אפשר להסיר ב45 דקות של אפלציה?

לקביעת תור
    סגירה
    הי אורית

הוספת תגובה

• הי אורית

אורית בן יהודה
    20/04/2009

היי:)הדבר תלוי במיומנות האפילטורית ,ובסוג השיער ,עבודה עם שיער פלומטי וצפוף או בלונדיני / שקוף היא איטית יותר משום שהיא דורשת דיוק רב, בשיער עבה ניתן לעבוד מדוייק ובזריזות.

לכן אין לי תשובה לשאלתך....

בברכה אורית בן יהודה , אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית
    נטע
    20/04/2009

ראיתי קוסמטיקאית כאן מגיבה בשם: ספיר .
    את מכירה אותה אישית?
    איך היא באפילציה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לאורית

הוספת תגובה

• לאורית

אורית בן יהודה
    20/04/2009

היי:) אני לא מכירה אותה אישית.

אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר בידדים אצל ילדה
    דנה
    19/04/2009

שלום רב,

ביתי בת 10 סובלת מ שיעור יתר (באמת המון שיער) על הזרועות.
    1.היתי רוצה לדעת מה יכולה להיות הסיבה (בהתחשבלכך שלי אין כלל שיער ולעולם לא היתי צריכה להוריד שיער בידיים).

2 מכיון שאיני רוצה שהיא תסבול מריטה של שיער כבר בגיל זה: מה עדיף יותר גילוח או כל מיני קרמים כמו VEET או יש איזו דרך אחרת "לא מכאיבה" ומתאימה לגיל כל כך צעיר?

תודה,
    על התשובה

דנה

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בידדים אצל ילדה

הוספת תגובה

• שיעור יתר אצל ילדה

אורית בן יהודה
    20/04/2009

היי:)ברוכה באה לפורום.

אני קוסמטיקאית כבר 20 שנה ,בשנים האחרונות אני רואה יותר ויותר בנות צעירות הסובלות משיעור יתר ומבעיות הורמונליות, גם כאלו שאין להן שום רקע גנטי של שיעור יתר.
    הסיבה לדעתי היא תעשיית המזון, שכדי להגדיל תפוקה משתמשת בהורמונים ובכימיכלים שמצויים כיום במזונות שאנו צורכים (למעט הגידול האורגני), גם אנו האימאות צרכנו מזון זה בהריון, דבר העלול להשפיע על התפתחות העובר , ובין היתר גם על המערכת האינדוקרינית(ההורמונלית).

אין ספק שאת כאמא צריכה לדאוג שילדתך לא תסבול משיעור יתר המשפיע בכל גיל ובמיוחד בגיל כה צעיר על הדימוי העצמי.
    את יכולה לבחור בגילוח השיער ושהילדה תגדל ,לטפל בה באמצעות IPL, את יכולה גם בגיל זה לטפל בשיעור היתר ע"י IPL , ישנן בנות צעירות יותר שעברו טיפול כזה בהצלחה, יש לקחת בחשבון
    שתצתרכי טיפולים נוספים עם קבלת המחזור החודשי ובכלל ככל שגיל המטופלת צעיר יותר יש צורך ביותר טיפולים.
    ניתן גם לעבור טיפולים בודדים במרוחים גדולים כדי לא להכנס להוצאה גדולה ,כך השיער ידולל
    וכשהילדה תתבגר תוכלי לעשות טיפולים יותר צפופים, חשוב במקרה של שיעור יתר שאינו על רקע גנטי לערוך בדיקות הורמונליות במקביל לקבלת הווסת.
    לגבי סוגיית הכאב, ישנם מכשירים הנסבלים גם ע"י ילדות צעירות.

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית ולשאר חברות הפורום -
    נטע
    19/04/2009

שלום
    האם את מכירה או שמעת על אפילטורית טובה, מהירה, עם המון וותק באיזור, גבעתיים, קרית אונו, יהוד, והמרכז?
    אני חייבת מישהי עם המלצות ואני לא מוצאת.
    בבקשה תעזרו לי.
    תודה

הוספת תגובה

• הי?

מיטל
    19/04/2009

הודעתך נמחקה , פרסום רשתות נוגד את כללי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה שם של אפילטורית ספציפית

נטע
    19/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לאחר גילוח באיזור המפשעה
    מיכל
    18/04/2009

שלום,

יש לי עור מאוד רגיש באופן כללי,
    לאחרונה התחלתי בגילוח איזור המפשעה (קצות הירך למעשה)
    בפעמים הראשונות, מלבד העובדה שצמח שיער קוצני ועבה מאוד, זה היה בסדר,
    הפעם, דווקא לאחר כשבוע שלא גילחתי הופיעו פצעונים אדומים מאוד מציקים.

מה ניתן לעשות כטיפול מונע?

ויותר חשוב בשבילי - מה מומלץ למרוח כעת על מנת להפחית את הרגישות של האיזור?

המון תודה
    מיכל

הוספת תגובה

• פצעים לאחר גילוח באזור המפשעה

אורית בן יהודה
    20/04/2009

אני לא יכולה לענות לך מדוע דווקא לאחר שבוע מהגילוח הופיעו הפצעים.
    אך הופעת פצעים סביב שיער שגולח מעידה בדרך כלל על דלקת זקיק השיערה (פוליקוליטוס).
    תכשיר מצויין למניעת התופעה הוא "פוליסן" ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות.
    כחלופה את יכולה לנסות קודם כל סבון אנטיספטי (לקנות בבתי המרקחת) , יש לדאוג לשטוף את המקום לפחות פעמיים ביום לאחר הגילוח.

להרגעת המקום השתמשי בסבון אנטיספטי ומרחי משחה אנטביוטית רפואית, בעם המצב חמור גשי לרופא שיראה ויתאים לך תכשיר מתאים.

בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבזקי אור - מה באמת מוכיח את עצנמו
    ריקי
    15/04/2009

אורית שלום
    בזמן האחרון יש תמיד חידושים והמצאות לגביי טיפולים של הצערת העור, כמו מזותרפיה,
    חמצן, והבזקי אור - מרב חידושים לא מוצאים את היער ולא יודעים מה באמת עובד.
    לגבי הבזקי אור -= מה זה עושה לעור בוגר? האם זה באמת עובד ומוכיח את עצמו
    בתודה מראש
    ריקי

הוספת תגובה

• הבזקי אור - מה באמת מוכיח את עצנמו

אורית בן יהודה
    16/04/2009

לגבי מזוטרפיה, רק כזו שרופא מבצע הוכיחה את עצמה!
    חמצן, זה נחמד אך לא הוכח כיעיל להצערת העור!
    לגבי הבזקי אור:עם הגיל, היווצרות קולגן ואלסטין מופחתת והעור מאבד מהאלסטיות שלו. טכנולוגיית הבזקי האור מעודדת יצירת סיבי קולגן חדשים כמו כן מגבירה את זרימת הדם נוזלי הלימפה וחילוף החומרים בתא ומסייעת למיצוק העור ומתיחתו.
    הוכיח את עצמו בתנאי שלא מדובר בקמטים עמוקים , אלה בעור עייף שאיבד גמישות וברק.

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבזקי אור עוד שאלה

ריקי
    16/04/2009

העור שלי בסדר ללא קמטים, חסר רק את הברק והרעננות וזוהר כפי שהגדרת, כמה טיפולים עושים האם רואים תוצאה אחריי פעם אחת? מי מבצע את זה? ומה העלויות.

תודה על תגובתך המהירה ואשמח להיענות שנית
    ריקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבזקי אור עוד שאלה

אורית בן יהודה
    18/04/2009

טיפולי פוטורג'ובינשיין (הבזקי אור) נעשים גם ע"י רופאים מתחום האסתטיקה וגם ע"י קוסמטיקאיות.
    גם לאחר טיפול אחד העור נראה מעט יותר טוב, מספר הטיפולים משתנה בהתאם למכשיר ולסוג העור, ניתן ורצוי לשלב טיפול בחומרים פעילים לשימוש יומיומי בבית .
    העליות שונות בכל קליניקה.
    בברכנ, אורית בן יהודה - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    מיטל
    15/04/2009

כלב נשך אותי לפני כחודש וחצי ונותרה לי צלקת על היד יש אפשרות לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום

אורית בן יהודה
    16/04/2009

במקרה של צלקת מנשיכת כלב, אני ממליצה לך לפנות לרופא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורית..
    אור
    14/04/2009

היי אורית..

אני סובלת מאקנה בפנים משו כמו 3 שנים, ניסתי כמעט כל טיפול חיצוני אפשרי..(אני בת 18 עכשיו.) וכעת אני משתמשת ב"בנזמיצין" לטיפול באקנה..(הוא לא חמור במיוחד.,אבל הוא לא חולף לי..) עשיתי מס' טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית,אני לא יודעת עד כמה זה כתוצאה מהטיפול, אבל בעקבותיהם נשארו לי כתמים על הפנים באזורים הנגועים..(בעיקר מצח ולחיים..בלחיים לא היו לי קודם פצעים כמעט כלל ועכשיו יש מדי פעם..) רציתי לדעת על אלו חומרים את ממליצה להבהרת הכתמים..?והאם ההבהרה היא טוטאלית..? או שישארו סימנים גם לאחר מכן..? המליצו לי על מי הפנים של חביבה ריבקין , האם ניתן להשתמש איתם במקביל לשימוש בבנזמיצין, והאם יש סיכון בעת חשיפה לשמש..? כמו כן, על איזה קרם לחות עם מקדם הגנה את ממליצה..?

תודה רבה,וחג שמח(:

לקביעת תור
    סגירה
    שלום אורית..

הוספת תגובה

• ועוד משו..

אור
    14/04/2009

בקיץ שעבר השתמשתי ברטאויט בריכוז הגבוה, 0.05% ונחשפתי לשמש ,לא יותר מדי, אבללא תמד עם מקדם הגנה.. הקוסמטיקאית אמרה שכנראה הכתמיפם הופיעי גלל זה.. וזה ממש הלחיץ אותי.. מה אוכל לעשות..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור

אורית בן יהודה
    16/04/2009

שימוש ברטין A אכן מחייב שימוש בקרם הגנה והמנעות משיזוף ,עם זאת הכתמים שהופיעו לאחר ריפוי האקנה הם לא בהכרח (עם כי אפשרי) מחשיפה לשמש, סוגי עור מסויימים נוטים מטבעם לפתח פיגמנטציה לאחר ריפוי הפצע, חשוב לטפל בכתמים אלו במהירות האפשרית, כתמים חדשים קלים יותר להבהרה מכתמים הנמצאים על העור במשך שנים.
    הבנתי שאת עדיין סובלת מפצעים מידי פעם ,שימוש ב"אזלק"- (מכיל חומצה אזלאית) יעיל במיוחד במצב של עור שמן ותורם להפחתת הפרשת החלב וגם להבהרת העור , מומלץ ביותר.
    יש להשתמש בקרם הגנה לעור שמן את יכולה להשתמש בקרם של חווה זינגבויים מאותה סדרה, הוא מצויין לעור שמן !
    לשאלך ניתן להשתמש במי הפנים של NBC לכתמים יחד עם הקרם הרפואי, אך חשוב שתהיי במעקב של קוסמטיקאית שתדריך אותך, כיצד להמנע מגירוי ייתר של העור.
    לכל הטיפולים האפשריים חשוב אבחון נכון של העור אצל קוסמטיקאית טובה שתתאים לך את תכשיר הטוב ביותר עבורך ותלווה אותך בתהליך.
    חשוב מכל להקפיד על מריחת קרם הגנה משמש מספר פעמים ביום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..ועוודמשו..

אור
    16/04/2009

תודה רבה על התגובה המהירה.. ויש לי את הכתמים למעלה מחצי שנה...
    של איזו חברה זה אזלק..? ואיפה ניתן להשיג אותו..?
    והאם קרם ההגנה של חוה זינגבוים כולל קרם לחות או שזה בנפרד...?

ובנוגע לשחורים, יש דרך להפטר מהם בלי טיפול פנים..? פילינג לדוגמא..? ועל איזה פילינג ביתי את ממליצה..? המון תודה..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..ועוודמשו..

אורית בן יהודה
    16/04/2009

אזלק וקרם ההגנה הם של חוה זינגבוים, ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות שלמדו במכללה של חוה .
    קרם ההגנה מספק לחות מספקת לעוק שמן ובעייתי.
    הדרך היחידה להפתר מ"שחורים" ללא טיפול פנים היא נטילת ראקוטן, חשוב לציין שנטילת ראקוטאן (תרופה חזקה במרשם דרמטולוג)מלווה בתופעות לוואי רבות וממולצת לאקנה ציסטית בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

אור
    17/04/2009

קודם כל אורית, המון המון תודה, עזרת לי מאוד..!

ובנוגע לקרמים השונים לבהרת הפנים ומי הפנים של חביבה ריבקין, האם זה יגרום לכתמים על הפנים להעלם לגמריי, או רק לשקוע והם יחזרו שוב..? והאם זה יבהיר לי את כל הצבע בפנים..? או רק נקודתי..? כי אני לא רוצה עוד בהיר מדיי, וממילא אני די בהירה ומששתדלת שלא להחשף לשמש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת כתמים כתוצאה מאקנה

אורית בן יהודה
    18/04/2009

הי:)
    תכשירים המטפלים בפיגמנטציה מבהירים את רק את הכתמים, ז"א את ריכוז המלנין הלא סדיר שהתצבר על פני העור בשל פצעים או מכל סיבה אחרת.

במקרה שלך רוב הסיכויים שלאחר טיפול נכון והקפדה על המנעות משמש הכתמים יתבהרו בהדרגה וסביר להניח שלא יחזרו, מדובר בכתם "חדש" יחסית ולא בכתם שמש כתוצאה משנים של חשיפה לשמש מסוג הכתמים העמוקים והעקשניים.
    עם כי ,חשוב במקרה שלך להקפיד על שמירת העור השמן מאוזן ככל האפשר כדי שלא יתפרצו פצעים חדשים שיגרמו לכתמים נוספים , דבר נוסף, עלייך להזהר מגרימת יבוש ייתר ע"י חומרים חזקים כגון בנזמצין דבר העלול לגרום לפיגמנטציה(ניתן להשתמש בחומר, רק להזהר מגירוי ייתר) והחשוב מכל, כל הזמן למרוח קרם הגנה מהשמש!!!

בהצלחה,אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חסוי
    18/04/2009

אך בתגובות להודעות קודמות המלצת על התכשירים להבהרה של חביבה ריבקין לשם הבהרה כללית של העור לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

אורית בן יהודה
    20/04/2009

מי פנים של חביבה רבקין מיועדים לעור עם פגמים כולל כתמים, תכשיר פעיל התורם לחידוש העור באופן כללי ,לכן יש תחלופה של תאים והעור נראה בהיר יותר כמו בפעולה של פילינג אך הוא לא משנה את צבעו הטבעי של העור. לעומת זאת במקומות בהם הפיגמנט לא סדיר (כתם) התכשיר
    מבהיר בהדרגתיות את הכתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    מיטל
    12/04/2009

תמיד אחרי הסרת שעוה בגוף נהיה לי פצעים מה אפשר לעשות שיהיה חלק בלי הפצעים האלה?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום

אורית בן יהודה
    13/04/2009

הפצעים שמופיעיל לאחר מריטת השיער הם דלקת זקיק השערה(פוליקוליטוס), על מנת למנוע את התופעה עלייך לדאוג לחיטוי נכון. לאחר מריטת השיער, "פוליסן" הוא תכשיר טוב למניעה וטיפול בדלקת זו, ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות.
    את יכולה לפני רכישת התכשיר לקנות בבית מרקחת סבון אנטיספטי ולשתוף את מקום המריטה בעזרת סבון זה ביום המריטה וכן כיומיים אחריו ולהמנע מלמרוח קרם גוף במשך כ שלושה ימים. במידה ועדיין את מפתחת פוליקולטוס רכשי את ה"פוליסן".

בהצלחה וחג שמח, אוית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

מיטל
    14/04/2009

יש בעיה להיחשף לשמש עקב הסבון או הפוליסין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה בהחשפות לשמש!

אורית בן יהודה
    16/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה