מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראטויט ומסיכת חימר ירוקחלי30/11/2009
התחלתי שימוש ברוטוויט בלילה וקרם לחות הגנה ביום וזה השפיע בצורה טובה
העור שלי שמן עם קומדונים היום שמתי אחרי ששטפתי את הראטוויט
חימר ירוק עם מים פורשים 15 שעה והורדתי ויש לי יובש ואדמומיות והעור שורף.
האם אסור להשתמש במסיכת חימר ירוק לאחר הראטוויט או שהאם יש עור שלא מתאים לו החימר הירוק
אולי החימר הלבן יותר מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראטויט ומסיכת חימר ירוק
אורית בן יהודה30/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראטויט (רטין A)גורם לעור לקילוף ורגישות, יתכן ועורך עדיין לא התרגל לחומר ובמסיכה שמרחת ישנם
חומרים השילוב גרם לך לרגישות יתר.
הפסיקי לזמן מה את השימוש בראטויט, מריחה נוספת במצב זה תגרום לגירוי יתר ואף לכוויה
לעת עתה מרחי קרם ויטה מורפן או בפנטן+ - להשיג בבתי המרקחת הקרם ירגיע את הצריבה ויחזיר את העור לאיזון, במשך היום הקפידי על מריחת קרם הגנה בחשיפה לשמש.
כשעור ירגע חיזרי לשימוש בראטויט, אך היזהרי עם מסיכות לעור שמן עד שתסגלי לשימוש קבוע בראטויט.
בקוסמטיקה הרפואית ניתן כיום למצוא תכשירים המבוססים על רטינואדים , עושים עבודה יפה בעור שמן אקנה ואנטי אייג'ינג ללא תופעות חריפות אותן את מתארת.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להידרוג'ל של חברת קוסמדרםמור29/11/2009
שלום אורית
רציתי לדעת אם שמעת על התכשיר של חברצ קוסמדרם (הידרוג'ל לטיפול אינטנסיבי לעור שמן)
קבלתי את המוצר הנ"ל מקוסמטיקאית הרכוזים שבו הם:2% חומצה סליצלית ו-10% חומצה לאקטית
עור פניי שמן עם קומודונים ואקנה קלה אך גם רגיש מאוד לכן אני מתלבטת אם להשתמש בתכשיר
שלא יגרום לי לגרויים.
תודה מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לאקנה קלה לעור רגיש
אורית בן יהודה02/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לטיפול באקנה יעילים יותר תכשירים המכילים חומצה גליקולית , או שילוב של גליקולית וסליצילית.
אפשרות נוספת היא שילוב של חומצה אזלאית עם גליקולית וסליצילית.
בתכשיר שרכשת יש 10 % חומצה לקטית - חומצת חלב-מבהירה , מעקבת תהליכי הזדקנות ובעלת פעילות אנטי דלקתית,ו2 % חומצה סליצלית שיעילה מאוד לטיפול באקנה אך בריכוז נמוך יחסית.
ציינת שעורך רגיש ולעיתים מתאימים תכשיר על בסיס חומצה לקטית ת כאשר העור רגיש ונוטה לאדמומיות ולפגמנטציה קלה. מאחר ולא ראיתי אותך , ואיני ייכולה לאבחן את עורך מה שעשתה הקוסמטיקאית שאבחנה את סוג עורך וזה כנראה לפי שיקול דעתה המקצועי, כל מה שאוכח לתרום זה מידע.
התכשיר שרכשת מכיל 12% חומצות, אך יש פרמטירים נוספים המשפעים על חדירות התכשיר כמו רמת הPH של התכשיר , לעיתים תכשירים עם אחוז קטן יותר של חומצות PH נמוך ומולקולה חדירה , עושים עבודה טובה יותר.
בכל אופן, במידה ואת רוצה להשתמש בתכשיר ללא גירוי העור, התחילי מאוד בהדרגה בכמיות קטנות , לילה כן לילה לא במידה ואין גירוי עברי לשימוש קבוע.
במידה ובשימוש קבוע בתכשיר המכיל חומצות יש יגרוי מקומי לא להבהל, פשוט לא למרוח במקום זה את התכשיר הפעיל ובאותו אזור למרוח משחה בשם "ויטה מרפן" או "בפנטן + "-ניתן להשיג בכל בית מרקחת , החומרים הפעילים בתכשירים שהמלצתי כאן מחזירים את העור לאיזון. ואז ניתן לחזור לתכשיר הפעיל.
אשמח לענות על כל שאלה שתעלה,
בהצלחה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיותניקול29/11/2009
אני בת 32 ויש לי עור מעורב הנוטה לאדמומיות
איך עלי לטפל בעור ואיזה תכשירים טובים לעור כמו שלי?
המליצו לי לא להשתמש במסכות קילוף וכו...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות
אורית בן יהודה30/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הדבר החשוב ביותר לעור אדומומי הוא הימנעות משמש ,סאונות מקלחות חמות מידי, פילינג גרגירים עישון ושתיה חריפה, כל אלו גורמים לאדמומיות להחריף עם השנים.
חשוב להשתמש בסבון טוב , מומלץ מאוד הסבון של חברת ביופור המכיל חומצה גליקולית וסליצילית ושמן עץ התה, מנקה ביסודיות ללא גירוי העור מתאים גם לעור כמו שלך.
לאנה לוטן יש קרם בשם ברבדוס המתאים לעור שמן/מעורב ואדמומי,
מומלצת מסיכה מכווצת ומרגיעה המותאמת לעור מעורב, יש כזו להרבה חברות והחשוב מכל מריחה של
קרם הגנה המתואם לעור שמן / מעורב בכל חשיפה לשמש.
כדי לטפל בהאדממיות הקיימת, ניתן בנוסף לעבור טיפולי פוטוגר'ובינשיין התורמים לחידוש העור ומצמצמים בצורה ניכרת את האדמומיות ע"י הקרשה של נימי הדם - קוופרוז.
בברכה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אוריתנטע29/11/2009
רציתי לשאול אותך האם כל אפילטורית עם תעודה יכולה להיות מורה לאפילציה או צריכה לעבור הכשרה בשביל זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד אפילציה
אורית בן יהודה29/11/2009היי:)
אני מניחה שיש צורך בהכשרה , אך הנושא די פרוץ.
מציעה לך להתקשר לבתי הספר לקוסמטיקה לברר את הנושא לעומק.
בברכה, אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניזקי SLSזאב27/11/2009
שלום
ברצוני לשאול עם חומר SODIUM LAURYL SAURYL
הוא חומר מסרטן או חומר מסוכן לשימוש לאורך זמן יש כול מיני
מחקרים והם מבלבלים.
בתודה זאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקי SLS
אורית בן יהודה28/11/2009היי:)ברוך הבא לפורום.
בדקתי את הנושא עבורך, מתברר כי באנטרנט מופץ מידע בנושא , עליך לזכור שהדברים הנכתבים ברשת לא תמיד בדוקים מדעית וכל אחד יכול לכתוב והפיץ בהלה.
מתברר כי הנושא הועלה בכנסת ע"י חה"כ ניסן סלומינסקי ב2005 וכ ימרכז המחקר והמידע - אגף המידע בדק את העניין ובמסקנות המרכז נכתב כי אכן SLS הוא חומר היכול לגרום גירוי בעור אך במינונים קטנים אין שום נזק לא סרטני ולא טוקסולוגי בריכוזים המאושרים לשימוש , כמו כן נבדק הנושא ע"י באגודה למלחמה בסרטן בארה"ב ואף ע"י משרד הבריאות הקנדי.
חשוב לציין כי חומרים החשודים כמסרטנים ימדדו לאורך זמן ארוך מאוד ועם אכן הם מזיקים לנו נדע בוודעות רק לאחר שנים רבות . כך זה גם בענף המזון התעשיה ועוד , חלק מהנוחות של העולם המודרני....
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהפניםשימרית27/11/2009
מימי ואורית שלום,
אני נמצאת בטיפולי לייזר כבר כמעט 3 שנים באיזור הפנים גם בלייצ'ר וגם ב- shr ועדיין השיער כמעט אותו דבר,
מדובר בשיער פלומטי ושמעתי ממימי שיש מכשיר שנקרא סלקטיפ פרו והייתי רוצה לקבל עליו יותר מידע , ובנוסף היכן משתמשים עם המכשיר הזה באיזור צפון ו/או קריות
מחכה לתשובה,
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
אורית בן יהודה29/11/2009היי:)
כתבתי רבות בפורום על מכשיר SELECTIF PRO , הקישי את השם בחיפוש בפורום זה ותוכלי לקרוא את כל התשובות בנושא.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפניםערן26/11/2009
שלום אני בן 18.5 ושמתי לב שיש לי הרבה שחורים על האף.אמא שלי הביאה לי סבון פילינג לפנים. רציתי לדעת אם זה יעזור לי לשחורים באף וכמה פעמים בשבוע להשתמש בו?כל יום?יום כן יום לא?
דרך אגב,אני משתמש בתרופה שנקראת ראוקוטאן בשביל האקנה,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפנים בזמן שימוש ברואקוטן
אורית בן יהודה27/11/2009היי:) ברןך הבא לפורום.
בזמן השימוש ברואקוטן העור מאוד רגיש ויש להזהר בטיפול בו, אני מציעה שמלבד סבון פנים טוב ועדין והקפדה על מריחת קרם הגנה, להמתין עם הטיפול בשחורים מספר חודשים מהפסקת הרואקוטן, כדי שהעור יחזור למצבו הרגיל , אז תוכל לגשת לקוסמטיקאית רפואית ולטפל בעור בבטחה.
בברכה, אורית בן יהודה, בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייקאפשרון26/11/2009
שלום!
האם את יכולה להמליץ לי על מייקאפ נוזלי לעור יבש שמכיל לחות, מסנן קרינה, רצוי משהוא על בסיס טבעי ולא יקר במיוחד.
שאלה שניה, האם יובש בפנים שלא מטופל גורם לקמטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים
שרון26/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייקאפ
מימי שגב27/11/2009שלום,פורום זה נותן מענה בעיקר לבעיות אסטתיות לדעתי קיים פורום מקצועי לאיפור שכדאי לך לפנות אליו.
לגבי שאלתך השניה אכן ייבוש של עור הפנים עלול לגרום להתקמטות מוקדמת של העור לכן כדאי להשתמש במוצרים שיחדירו לחות מצד אחד ולא יגרמו לייבוש מצד שני.
תודה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נמשים-אפשרי?מעיין26/11/2009
שלום
יש לי המון אבל המון נשמים בעקרון אני לא גינגית אבל עקב חשיפה לשמש וכווית מהשמש יצאו לי הרבה נמשים,בידיים,ברגליים,ובגב,יש אזורים שגם נכוותי בהם אבל לא יצאו הנמשים ואלו בשאר האיזורים שציינתי כן הופיעו,השאלה האם ניתן להעלים אותם לחלוטין?
זה מאוד מכוער לדעתי,והיתי שמחה לדעת איזה טיפול מומלץ?
האם יש אולי משחה כלשהי המסירה וכדומה?
היתי רוצה לחזור להיות חלקה מנמשים-אשמל לדעת על כל דרך אפשרית
אני רק רוצה לציין שכנראה זה מחשיפה לשמש,ופעמיים נכוותי בגיל צעיר ולאחרונה לכן גם מה הפתרון שהמומלץ כדי שאוכל לכת לים ושהנמשים לא יופיעו לאחר מכן?
אשמח לקבלת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נמשים
מימי שגב27/11/2009שלום לך,האזורים בהם נכווית,תצייני היכן וממה,כיום ניתן לשפר עד כדי העלמה נמשים שנוצרו כתוצאה מחשיפה לשמש בעיקר ע"י שימוש בטכנולוגיות אסטתיות מתקדמות שנמצאות במכונים
מתקדמים שהטיפולים מתבצעים ע"י קוסמטיקאיות רפואיות.
כיום יש טכנולוגיה שנקראת "אלוס" הטיפול נעשה במכשיר הנקרא E STYLE הטיפול נעשה בסדרה אחת ל לחודש ומטפל בשכבת הדרמיס השטחית ובאפידרמיס,הטיפול מתבצע ע"י מכשיר שמשולבים
שמשולבים בו שני סוגי אנרגיות והוא גורם להבהרת נגעי פיגמנטציה,נמשים,כתמי גיל,נזקי שמש ,הבהרת כלי דם,החלקת מרקם העור(קמטוטיםׂ),עור מחוספס מנזקי שמש,נקבוביות גדולות ועוד),שטיפול זה יכול להתאים לך מאחר וטכנולוגיית אלוס מטפלת בפיגמנטים היוצרים את הנמשים גם בשכבת העור החיצונית והן בעומק העור פוגעת בטירוינז שבמלנוציטים חומר המוצא למלנין - חומר שגורם לנמשים וכתמים ולצבע העור בשילוב שימוש עקבי בקרם הגנה משמש התוצאה יפה מאוד בעור מנומש.
מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהסיגל25/11/2009
שלום רב.
אני מטופלת אצל קוסמטיקאית כבר שנתיים וחצי עקב אקנה בעור, המצב השתפר אבל עדיין
ישנם שחורים ,פצעונים וצלקות שנשארו כתוצאה מהטיפול.
הדבר שמפריע לי הוא כשלאחר שפצעון עובר נשאר לי אדום ולפעמים גם צלקת.
הסימנים האדומים נשארים לי גם אחרי שאני עושה פילינגים ולפעמים שחם לי אני נהיית
אדומה (בלחיים) ואפשר לראות איפה כל פצעון היה .
אני הולכת לטיפול אצל קוסמטיקאית כל חודש לניקוי פנים ופילינג ולפעמים עושה פעמיים בחודש פילנג , אבל עדיין הסימנים לא עוברים מספיק מהר .
הפילינג שהקוסמטיקאית עושה לי הוא טוב כי העור שלי מתקלף אבל עדיין המצב משתפר איטי מידיי.
אני עושה מסכות של לארוקס ומשתמשת בקרמים של און מכבים וגם פעם בחודש פוטורגו'ביניישן .
מה אני יכולה לעשות או להשתמש כדי להאיץ את התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
אורית בן יהודה26/11/2009היי ברוכה הבאה לפורום:)
נראה שאת עושה קצת יותר מידי ...כתוצאה מכך שכבת העור העליונה מגורה ודקה ואת מאדימה בקלות כתוצאה ממזג אויר חם.
פילינג הגורם לקילוף משמעותי פעמיים בחודש ובנוסף פוטורג'בינשיין פעם בחודש זה יותר מידי.
חשוב יותר להשתמש בחומרים פעילים כגון חומצה גליקולית או לקטית במקרה והעור היפרמי - עור העשיר בכלי דם המאדים בקלות. חשוב להשתמש בחומרים אלו בשעות הלילה ולא להעמיס חומרי לחות עשירים מידי העלולים להיות קומודוגנים- גורמים לעור ליצר סבום בצורה מוגברת וכתוצאה מכך העור מתמלא בנקודות שחורות, כך תמנעי התפרצות של פצעים המותירים על עורך סימנים.בשעות היות ממולץ למרוח סרום אסטר ויטמין C , אנטי דלקטי מבהיר ועוזר לעור להתמודד עם נזקי השמש מעליו חשוב שתמרחי קרם הגנה על בסיס מיים ותחדשי את המריחה במשך היום.
ניתן לעבור פילינגים אצל הקוסמטיקאית, ישנם פילינגים העושים עבודה של המסה וריפוי ללא קילוף ניכר התורמים לשיפור העור.
פוטורג'ובינשיין תורם לחידוש העור ,ישנם טכנולוגיות מתקדמות שלא פוגעות באפדרמיס(השכבה העליונה) אלה מנצלות מאט אנרגיית אור יחד עם גלי רדיו וגורמות לחידוש העור מהשכבות העמוקות יותר כך אין פגיעה בעור העליון ויש שיפור יפה במרקם העור מבלי להופכו לרגיש מידי.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבעייתך
יעלי26/11/2009גם לי הייתה אותה בעיה זה קשור לפנים הגוף ולא החוץ את צריכה לנקות את גופך מבפנים ואז הכל יתנקה וגם אקנה לא ייצא לך ממליצה לך על שתיית אבקת עשב שעורה (מבית טבע) ולשתות לפחות 2 ליטר מים ביום אם תשתי יותר עדיף מקווה שיצליח לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבעייתך
אורית בן יהודה26/11/2009היי:)יכול לעזור לא בכל מקרה , ראי תשובתי על ניקוי הגוף מרעלים.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין Aנופר24/11/2009
שלום,
רציתי לדעת האם קוסמטיקאיות רפואיות מוכרות קרמים לעור הפנים עם רטין A ?
באיזה ריכוזים של החומר הזה אפשר לקנות מקוסמטיקאית?
המטרה היא כדי לחדש את העור שבכללי הוא בסדר אך עם מעט פיגמנטציה ליד העין...
האם משתמשים בקרם הזה רק בלילה?
והאם הוא מעקב תהליך הזדקנות? כאילו פחות קמטים?
תודה רבה.
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A
אורית בן יהודה24/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפרום.
רטין A הוא חומר רפואי לכל דבר וניתן רק ע"י מרשם מרופא,רטין A במקור יועד לטיפול באקנה וכמו הרבה תרופות גילו שהוא עושה גם דברים אחרים, משפר קמטים וגורם לשגשוג של קולגן ואלסטין בעור .היום רושמים אותו גם לאנטיאייג'ינג וגם כחלק מטיפול הבהרה יחד עם הידרוקינון, יש גם את פורמולת קליגמן הידועה להבהרת העור מכילה רטין וחומרים נוספים לפי צרכי העור - במרשם רופא. עם זאת רטין A הוא חומר העלול לגרום לגירוי יתר בעור ובנוסף בשימוש ממושך הוא גורם לנימי דם בולטים -קופרוז.
אצל קוסמטיקיות את יכולה להשיג חומרים עם רטינול שהוא נגזרת של רטין A ואינו גורם לנימים ולגירוי העור. למרים קייסר MGP יש סרום מצויין הנקרא RETINOLIC XS SEROM עושה עבודה נהדרת גם במקרים של אקנה וגם כחלק מטיפול לעיקוב תהליכי הזדקנות.
את כל החומרים המוזכרים מורחים בשעות הלילה ובמשך היום חשוב מאוד להקפיד על מריחת קרם הגנה . חשוב שתגשי לאבחון כדי להתאים לך את הטיפול הנכון עבורך
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נופר25/11/2009היי אורית :)
לי יש אקנה וכתמים (שמתחילים להעלם)... אני מטופלת אצל רופאת עור..
אני יותר שואלת בשביל אמא שלי.. היא שמעה על זה מכמה מקומות שונים שרטין A כמו שציינת מחדש את העור וטוב נגד קמטים.. והיא עכשיו רוצה קרמים שמחדשים את העור...
1. את הסרום שאת מציינת של מרים קייסר RETINOLIC XS SEROM קונים אצל קוסמטיקאית רפואית?
2. תוכלי להמליץ לי על "סדרה" איכותית של אנטי אייג'ינג לנשים בגיל 50 וקצת? לפחות חברה או מאיפה לקנות? הכוונה לקרם יום עם מקדם הגנה גבוה, קרם לילה עם חומרים מחדשים, את הסרום כבר רשמת לי.. רק לדעת מאיפה קונים.. ומה עם תרחיץ פנים? גם צריך?
אני אתאר לך את העור שלה: יש לה עור שומני... וגם בגיל הזה יוצא לה פה ושם פצעונים. היא ממש בלי הרבה קמטים! יש קצת ליד העין כמו קמטי צחוק כאלה... וזהו לא משהו רציני בכלל...
תודה לך על הפירוט ותשובתך המהירה :)
אני מעדיפה לקנות לה את המוצרים בעצמי לפי ההמלצות שלך בתור מתנה...
אך אם היא חייבת לבוא לקוסמטיקאית כדי להתאים אישית אז אין בעיה!
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על תכשרים
אורית בן יהודה26/11/2009היי:)נופר
ישנם הרבה מאוד חומרים פעילים לחברות קוסמטיקה שונות , איני יכולה להמליץ לך על תכשירים
מבלי לאבחן את עור פניה של אמך.
חשוב להתאים לה תכשירים על בסיס חומצות כדי לטפל גם בעור השמן ובו זמנית לחדש את העור ולשפעלו, חשיבות רבה לחומרים בפעילים בתוך התכשירים ויטמין סי , חשוב שיהיה "אסתר וטימין C " משום שהוא בנוי בפזה שומנית וחדיר לתא לקרום התא שגם הוא שומני ולא חומצה אסקורבית שהיא בפזה מיימית, כמו כן למרות גילה של אמך העור עדיין מתנהג כעור שמן מבוגר לכן רצוי להמנע מתכשירים כבדים אלה לחפש מרכיבים כמו חומצה הילהרונית, מטרקסיל 300, רטינול ואנטי אוקסידנטים. בשעות היום רצוי למרוח חומרים עם נוגדי חמצון ןכמובן קרם הגנה מפני השמש, גם בחורף. ניתן לשלב טיפולי פוטו רג'ובינשיין ופוטו טייטנינג העושים עבודה יפה במיצוק וחידוש העור כך מקבלים ערך נוסף גם טיפול ע"י חומרים פעילים וגם שימוש במכשור מתקדם כדי לשפר את מרקם העור.
אני ממליצה לך למצוא קוסמטיקאית רפואית העובדת עם חומרים פעילים של חוה זינגבויים, מריים קייסר, ביופור ועוד, כמו כן רצוי שתהייה מודעת וטכנולגיות מתקדמות , כך שתוכל להתאים לאמך את הטיפול הטוב ביותר.
אני אישית לא נצמדת לסדרה ספציפית לעיתים יש מקום לשלב חומרים של חברות שונות כשי לקבל את האפקט הטוב ביותר.
בברכה, אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהעינב24/11/2009
יש לי גוש שומני בפנים (ציסטה) ורופאת עור אמרה לי שאגש לקוסמטיקאית מומחית שתנקז לי את השומן.
אני גרה באזור כפר סבא ואשמח להמלצה על מישהי באמת מקצועית מאזור המרכז או השרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעינב
מימי שגב24/11/2009היי עינב כיתבי לי למייל ואמליץ לך בחום,הפרסום על גבי הפורום אסור,ביי מימי שגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם Vito להסרת שיער - מומלץ?מיכל22/11/2009
לקוסמטיקאית שלום!
קיים בשוק קרם בשם "Vito" של חברת Dexon, המיועד להסרת שיער.
ע"פ ההוראות המופיעות על האריזה, יש למרוח את הקרם על האיזור הרצוי,
להמתין כ-5 דקות ולהסיר את הקרם.
למעט הריח הלא-נעים של הקרם, ברצוני לשאול, האם מומלץ להשתמש בו?
האם קיימת סכנה או חיסרון כלשהו בהסרת שיער בעזרתו?
נדמה לי שהשאלה די מתבקשת, כיוון שאם הקרם הנ"ל מסוגל להסיר שיער ביעילות, במהירות וללא כאב - מדוע לא להשתמש בו במקום שעווה או פינצטה?
תודה על עזרתך!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
מימי שגב22/11/2009היי מיכל ,בשורה התחתונה את זו שתחליטי באיזו צורה להסיר שיער מגופך,לדעתי במיוחד היום יש המון שיטות שתוכלי להפתר מהשיער לטווח ארוך ולהינות מאיכות חיים טובה יותר במיוחד במדינה חמה כשלנו שיש יותר קיץ וחלקי גופנו חשופים יותר,נכון זהו תהליך אבל כדאי ביותר,ולגבי הקרם ויטו להסרת שיער זהו בכל זאת חומר כימי שנספג במערכת הדם שלנו,לגבי ההשלכות במיידי לא ניתן לדעת במפורט.באילו אזורים הינך מסירה שיער עם הויטו?
ביי מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיכל22/11/2009היי מימי,
תודה על תשובתך.
לשאלתך, אני רוצה לנסות להשתמש בו כדי להסיר שפם.
האם ידוע לך על חיסרון משמעותי של הקרם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורית בן יהודה23/11/2009היי:)
ראשית חשוב שתדעי שהקרם פועל בדיוק כמו גילוח רק בצורה כימית ואין להשוותו למריטת השיער
מהשורש.
לגבי השימוש, ישנם אנשים רגישים המפתחים גירוי מקומי בעור, אני מציעה לך לנסות ראשית על אזור קטן ,אם את מגיבה טוב והשיטה מתאימה לך אין שום בעיה בשימוש בקרם חשוב להקפיד על מריחת קרם הגנה בשהייה בחוץ.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שפם לילדה בת 9
רוני08/06/2014שלום
רציתי לשאול מה דעתך על שימוש בויט להסרת שפם לילדה בת 9?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
חן27/11/2009אני מחפשת שיטה להסיר שיער מהמפשעות לא בגילוח
אילו שיטות או חומרים קיימים בשוק ? וממה כדאי להיזהר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
אורית בן יהודה27/11/2009היי:)
השיטה הטובה ביותר להסרת שיער במפשעה היא ע"י IPL מה שמכונה בטעות בשפת העם אינפרא אדום.
בשיטה זו מגלחים את האזור המטופל לפני הטיפול , השיער ממשיך לצמוח אח"כ במשך כשבועיים ואז נושר, ניתן לגלח עד שלב הנשירה הדבר לא מפחית את יעילות הטיפול, יש לעבור סדרת טיפולים. ניתן להגיע בשיטה זו ל 80% דילול, השיער הנותר הוא פלומתי ועדין , בשלב זה ניתן לבצע טיפולי תחזוקה פעם בחצי שנה או לסיים את התהליך ע"י אפילציה או טיפול באולטרה סאונד - SELECTIF PRO.
הזהרי מלרכוש סדרת טיפולים , העדיפי לשלם על כל טיפול בנפרד כך תוכלי לבחון את התוצאה ואת יסודיות הקוסמטיקאית המטפלת.
שבת שלום,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם להשרת שיער במפשעות
דניאל30/06/2010שלום,
אני מחפשת קרם יעיל להורדת שיער במפשעות, אינני יכולה לגלח שם או לעשות שעווה
מכיוון שהעור שלי רגיש,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'רם להסרת שיער במפשעות
מגי צ'רונה01/07/2010שלום דניאל וברוכה הבאה לפורום
ישנם מס' קרמים להסרת שיער שניתן לרכוש בפארמים כמו לדוגמא: SILK . e 'PRO-VITAMIN
של חברת נטורל פורמולה (אני ניסיתי אותו) . כמובן שלפני כל שימוש צריך לערוך מבחן לרגישות
מאחר והרגישות יכולה להיתפתח בין שימוש אחד למישנהו. ( כל אדם שונה ויהו כאלה שיפתחו רגישות וכאלה שלא) . כדאי לערוך בדיקה בתכשיר על שטח קטן מאוד (בגודל ציפורן האגודל)
להמתין 24 שעות ואם התוצאות משביעות רצון אפשר להשלים את הטיפול.
כמו כן ישנה אפשרות להסרת שיער במיפשעות ע"י מכשיר העובד בטכנולוגיית האולטרסאונד
הנקרא: SELECTIF-PRO השיטה לא כואבת ועובדת על כל גווני העור והשיער , אך לשם זה צריכים מס' טיפולים וכמובן זמן ממושך .
בהצלחה מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור רגיל עם מלא שחוריםללא שם22/11/2009
שלום רב!
יש לי שאלה יש לי עור רגיל לחלוטין וממש לא שמן אבל לצערי תמיד יש לי המון שחורים ולבנים ממתחת לעור ואני הולכת כל 6 שבועות לניקוי ושוב הם חוזרים לי.. ושאלתי היא איך יכול להיות שיש שחורים לעור רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה,ללא שם
מימי שגב22/11/2009היי,יכול להיות שבאזורים האלו בהם יש לך קומדונים יש פעילות יתר של בלוטת החלב,אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית שתתאים לך מוצרים לטיפוח שיש בהם חומר קרטילוטי או מוצרים של מרים קיסר שיש בהם חומרים פעילים שימתנו את פעילות בלוטות החלב.
תודה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר וגלולותהדר22/11/2009
לביתי בת ה 16 יש מחזור מאוד מאסיבי, ואי סדירות. כמו כן, לאחרונה היא התחילה לסבול משיעור יתר. שאלתי היא האם גלולות יכולות לפתור בעיות אלה? האם זה מסוכן בגיל כה צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להדר
מימי שגב22/11/2009היי הדר,אם יש בעיה של אי סדירות הורמונלית מומלץ להשתמש בגלולות על מנת לאזן את המצב ולגבי גילה אין שום בעיה כיום גיל 16 הוא לקראת סוף תקופת ההתבגרות המינית של הילדה.
תודה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה על הגלולות
הדר25/11/2009זה נכון שגם גלולות עם מינון הורמונאלי נמוך יסייעו? כמו פמינט?
אני מעדיפה שהיא לא תכניס לעצמה יותר מידיי הורמונים, ופחות תופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה על הגלולות
אורית בן יהודה26/11/2009היי:) כשמודובר בהורמונים ההשפעה שונה מאחת לשניה לכן לשאלתך אולי כן כדי להתחיל מגלולות
עם מינון הורמונלי נמוך להמתין ולראות מה ההשפעה , כמובן לאחר התייעצות עם גיניקולוג.
בהצלחה, אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לגלולת פמינט
מימי שגב26/11/2009היי הדר בחור בשם גיא משתף אותך בתגובה של הפמינט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
גיא26/11/2009לקחתי פמינט למטרה הזו בדיוק ודווקא העובדה שיש לה מינון נמוך גרמה לכך שלא אסבול מתופעות לוואי מיותרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות לגיא
מימי שגב26/11/2009תודה לך גיא על שיתוף החברים ועל משוב חיובי על הפמינט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי תודה רבה! קיבלנו מרשם,
הדר29/11/2009יופי תודה רבה! קיבלנו מרשם, נראה איך מתקדמים מפה. אחזור לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיפ פרו
שימרית26/11/2009מימי ואורית היי,
האם ידוע לכן היכן מטפלים באמצעות מכשיר זה באיזור חיפה והצפון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)