מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפלציהמיטל06/04/2009
היית ממליצה לעשות טיפולים בזמן קצר לדוגמא עד שהשיערה צומחת שוב במלואה או שהיא ישר מבצבצת יש חשיבות לדברים אלה?וליעילות הטיפול כי אני עושה חישוב גם שהעור צריך להתרפות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
אורית בן יהודה07/04/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום
ניתן לבצע טיפולי אפילציה בתדירות גבוהה בתנאי שהמקום מטופל כראוי ,כלומר חיטוי ע"י אלכוהול
ביום יומיים הראשונים ומריחת משחה אנטיספטית ומחדשת כגון ויטה מורפן במשך הימים הבאים, כך המקום המטופל לא מזדהם והגלד נושר תוך מקסימום שבוע ימים.
את שואלת על טיפול חוזר בשערה שכבר טופלה ע"י אפילציה, לשערה כזו לוקח מספיק זמן עד שהיא צומחת שוב , כך שיש די והותר זמן לעור להתחדש לכן את בהחלט יכולה לעבור אפילציה בשערה שרק מבצבצת.
בהצלחה וחג שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מיטל08/04/2009כמה זמן לוקח לשערה שטופלה באפלציה לצמוח שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי- הסבר על שלבי צמיחת השיער
אורית בן יהודה08/04/2009היי:)
קצב גדילת השיער שונה מאדם לאדם ותלוי בגורמים רבים כגון חוסר איזון הורמונלי, תרופות ,גנטיקה ועוד.
בנוסף, כדי להבין את התהליך חשוב להבין את הפיזיולוגיה של צמיחת השיער אסביר:
זקיקי השיער צומחים בטבעיות במחזוריות, ומחזורי הצמיחה שונים מאדם לאדם, מחזור צמיחה אחד יכול להתפצל לשלושה שלבים :
אנאגן - שלב הצמיחה
קאטאגן - שלב המעבר
טלוגן - שלב המנוחה
הזקיק ניזוק רק אם הוא מטופל ע"י אפילציה בשלב בו השערה נמצאת בשלב צמיחה (לעומת שלב המנוחה או הנסיגה), אפשר לטפל באפילציה בכל זמן, מספיק שהשערה בצבצה מתוך העור, וכבר אפשר להוריד אותה עם המחט. אך יש לזכור שאין באפשרות המטפלת לדעת באיזה שלב נמצאת השערה, לכן רק שערה שטופלה בזמן צמיחה תגדל לאחר זמן רב ודקה יותר.
מקוה שהבנת מדוע אין דרך לענות על שאלה זו באמינות.
לכן תהליך האפילציה דורש התמדה וסבלנות המשתלמת בסופו של דבר.
חג שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אני:)08/04/2009אוקי הבנתי תודה :)עם כך מומלץ אפילו לטפל בשערה שרק בצבצה ככה נוכל לדעת שהיא בשלב הצמיחה שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אורית בן יהודה09/04/2009היי:)
לא ניתן לדעת בשום דרך מתי שערה בשלב צמיחה, רק להתמיד באפילציה כך בסופו של דבר תופסים את השערה בשלב צמיחה.
בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- clean upג'יזל06/04/2009
אורית שמעת על קרם "קלין אפ" של קארט?
והאם הוא יכול לשפר עור שמן מעט אקנתי?
עם איזה מוצרים נוספים של קארט כדאי לשלב את זה כדי להגיע לתוצאות אופטימליות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר clean up
אורית בן יהודה07/04/2009היי:)
התכתבנו ארוכות בעבר, הדבר החכם ביותר הוא לפנות לקוסמטיקאית מקצועית שתראה תאבחן ותתאים לך מוצרים.
בהצלחה וחג שמח,
אורית בו יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה.@05/04/2009
אורית שלום.
אני רוצה להסיר שיער באזור של העורף בשעווה.(השיער שעל העורף מחובר עם הקו של השיער בראש)
האם אחרי הסרת שיער בשעווה,השערות יגדלו שחורות וקוצניות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה
אורית בן יהודה06/04/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום
לא ניתן לדעת מראש כיצד השיער יצמח, אם את רוצה ללכת "על בטוח" אני ממליצה לך להסיר שיער באזור זה ע"י IPL , המחיר לא יקר לאזור העורף והשיער ידולל מטיפול לטיפול.
בברכה ,אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה@
@07/04/2009אני גרה בנצרת עלית.
איפה את ממליצה לי לעשות?
אני בת 15,אני לא חושבת שיעשו לי,
אבל תראי אני עושה לייזר בכול הגוף ובהחלט התוצאות משביעות רצון.
שמעת על נאטורפיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: @
אורית בן יהודה07/04/2009היי:)
אני לא מכירה מכונים באזור זה, הדבר הטוב ביותר הוא לקבל המלצות מאנשים סביבך.
חג שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת עור הפניםבתיה05/04/2009
יש לי עור יחסית מקומט בגלל עישון של שנים (ובמיוחד סביב השפתיים). בחודשיים האחרונים אני בתהליך גמילה, ורוצה תוך כדי התהליך גם לשפר את עור הפנים כגורם מוטיבציה. איזה טיפולים ישנם היום למטרה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת עור הפנים
אורית בן יהודה05/04/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית המון בהצלחה בתהליך הגמילה!!!
עישון במשך שנים מזרז את תהליך הזדקנות העור , כמו כן קמטים סביב בפה אופייניים למעשנים בגלל התנועה החוזרת על עצמה של שאיפת העשן.
לא ציינת את גילך, בכל אופן לקמטים עמוקים יש צורך בהתערבות רפואית .
בתחום האסטתיקה הרפואית את יכולה להעזר בהזרקת פרלן לקמטי השפתיים.
הזרקת בוטוקס עושה נפלאות לקמטי המצח והעניים.
מעבר לכך בתחום הקוסמטיקה הרפואית , אני ממליצה על טיפול בחומרים קרטוליטים (מקלפים/ממסים) לחידוש מרקם העור. מעשנים סובלים מעור עכור ועייף ולעיתים גם מפיגמנטציה
(כתמי עור). בנוסף חשוב להשתמש באנטי אוקסידטים, תהליך העישון גורם להתחמצנות ושימוש באנטי אוקסידנטים (נוגדי חימצון) עשוי לשפר ולתקן חלק מהנזק שנגרם לעורך.
ישנם כיום טיפולים מגוונים ופעילים שאת יכולה לעבור אצל קוסמטיקאית רפואית- טיפול הכולל חידוש העור ע"י פילניג, לא בהכרח פילינג הגורם לקילוף , טיפול ע"י IPL לחידוש העור ,החדרת חומרים פעילים אנטי אוקסידנטים ועוד.
חשוב שתעברי אבחון ויותאמו לך התכשירים המתאימים.
לקמטים עמוקים, אך ורק טיפול רפואי, שום טיפול קוסמטי , לא יפתור אותך מהם. הטיפולים הקוסמטיים הפרא רפואיים משלימים את הטיפול הרפואי במקרה של עור מקומט ומטרתם לשפר את מרקם העור מיצוק העור החזרת הזוהר לפנים הבהרת פיגמנטציה שמירה על עור בריא ואנטיאייג'ינג- שילוב של רפואה אסטתית וקוסמטיקה פרא רפואית יביאו לשיפור ניכר במראה ובבטחון העצמי.
המון בהצלחה
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמסלנונה31/03/2009
שמעתי שיש קרם קוסמטי בשם דרמסל - לאור מה שציינתי בהודעות הקודמות האם זה מתאים לטיפול בפגימנטציה שהופיע לי ולאחותי.
שוב תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשלושת ההודעות-הבהרת עור
אורית בן יהודה31/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
סביר להניח שהפיגמנטציה אצלכן נוצרה בעקבות נטילת ראקוטן המגביר רגישות לשמש ובנוסף במיוחד באזורים אותם ציינת, גורם לקילוף וגירוי(בדומה לפילינג) העור דבר העלול ליצור פיגמנטציה בעור כהה ובטח בעור בעל גוון אטיופי.
איזומד 4% אכן מיועד להבהרה אך יחד עם זאת הוא חומר הירטנטי (מגרה) העלול לגרום לכן ליובש ולגירוי נוסף, לדעתי פחות מתאים למצבכן במיוחד שאתן עדיין לא סיימתן את הטיפול ברואקוטן.
אני הייתי ממליצה על חומרים פחות מגרים בשלב זה למשל טיפול באזלק של חווה זינגבויים- מכיל חומצה אזלאית היעילה מאוד להבהרת עור כהה, בשילוב אנטי פיגמנט המדכא את המלנין ואינו מגרה את העור. כדי לא לגרום לגירוי יתר יש להשתמש לילה באזלק ולילה באנטי פיגמנט.
לא ראיתי אתכן זו רק עצה, רצוי להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית.
לגבי דרמסל, גם החומרים של החברה מכילים הידרוקינון אמנם בריכוז 2% בלבד , חומרים נהדרים אך גם הם עלולים ליצור גירוי במיוחד לאחר רואקוטן ובמיוחד באזורים כמו שציינת סביב הפה והסנטר שהם רגישים יותר לקילוף ובעור כהה כשלכן ,לכן הייתי מנסה קודם את האופציה הראשונה ללא הידרוקינון . גירוי ייתר של העור מבחינתכן הוא שווה ערך לפילינג ויש להמנע ממנו.
לגבי קרם הגנה: זה החלק החשוב ביותר בטיפול!!! כשאתן משתמשות בתכשיר האמור לדכא את הפיגמנטציה ואינכן מקפידות על קרם הגנה אתן עושות נזק כפול.
לכן הקפידו על קרם הגנה גבוה מספר פעמים ביום !!!, לא לצאת אפילו לחמש דקות החוצה בלי הגנה ,במיוחד בשלב זה שהפגמנטציה חדשה ויש סיכוי טוב עם טיפול מתאים להפתר ממנה
מקווה שעזרתי
ערב טוב , אורית בן יהודה אורמדיקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותמיטל31/03/2009
איך אפשר לטפל בצלקות בקו החזה שקועות יש לי אותם כ6 שנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
לגבי הצלקות הישנות והשקועות בקו החזה : לדעתי עלייך להתייעץ עם רופא מומחה לרפואה אסטתית או פלסטיקאי.
הפתרון היחידי שאולי יעזור הוא הזרקת חומר מילוי, יש צורך שרופא יראה את המקרה ויאמר לך במידה וניתן לעשות הזרקות העשויות לעזור.
פילינג באזור זה אסור בשום פנים ואופן , הוא לא יפתור את הבעייה ועלול לגרום לצלקת חמורה יותר כגון צלקת קלואידית או צלקת היפר טרופית (איזור קו החזה רגיש ביותר להצלקויות).
מצאי רופא אמין והתייעצי עימו.
בהצלחה,
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:)
אני:)31/03/2009:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאוריתחסוי30/03/2009
שלום!
ראיתי מס' תגובות שלך בקשר לשאלות לגבי הבהרת העור.
רציתי לשאול למה התכוונת בתגובה הזו:
"
כמו כן כל מסיכה שיש לך בבית בתוספת מיץ לימון טרי ערבבי( רק כמות קטנה) תיתן לך
הבהרה מיידית של העור. "
איזו מסיכה למשל? לסחוט לבד מיץ לימון?באיזה כמות?
"
כמו כן יש הרבה חומרים להבהרת העור , חומרים אשר גורמים למלנין (החומר הנוצר בגוף
בעת שיזוף ומשמש להגנה), לשקוע לשכבות העמוקות יותר של האפידרמיס. "
איזה חומרים? האם מדובר בחומרים שניתן לרכוש ולהתשמש לבד או טיפול אצל קוסמטיקאית?
האם יש להם השפעות נוספות על העור, תופעות לוואי או סיכון כלשהו?
דרך אגב, מדובר בעור שנוטה לשומניות (משתמשת בסבון ומי פנים של ד"ר פישר לעור שומני) ונוטה מידי פעם לפצעים.
אני בת 18, ואני מעוניינת בהבהרה של העור כך שיהיה בצבעו הטבעי (כמו באיזורים שבהם העור לא נחשף לשמש בכלל), ולא הבהרת כתמים כלשהם.
תודה מראש על התגובה והעזרה :)!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאורית
חשוב להדגיש שטיפולי הבהרה לעור הסובל מכתמים אינם מיועדים לעורך, ניתן מעט להבהיר עור שזוף, אך לעולם עור שנחשף לשמש במשך שנים לא יהיה בגוון העור כמו באזורים שלא נחשפו לשמש.
לגבי שאלתך :כל מסיכה שיש לך בבית ומתאימה לעורך את יכולה לקחת בצלוחית לסחוט מעט לימון ,במידה כזו שלא תדלל מידי את המסיכה ולמרוח מייד על העור, טיפול כזה נותן הבהרה קלה של העור.
את כותבת שעורך נוטה לשמנוניות ומידי פעם לפצעים.
אני יכולה להמליץ לך על שימוש במוצרי NBC סבון ומי פנים החומים (מבהירים כתמים וגם עור ללא כתמים), ניתן להוסיף מסיכת הבהרה של אותה חברה- להשיג אצל קוסמטיקאיות.
החשוב מכל כשאת רוצה עור בהיר יותר הוא להשתמש בקביעותו כמה פעמים ביום בקרם הגנה לעור שמן!! כך תטפלי גם בעור השמן וגם תקבלי הבהרה של העור.
טיפול זה מתאים לגילך, וללא תופעות לוואי.
(טיפול בחומרים מאוד פעילים לכתמים מיותר עבורך)
יום טוב,
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות לאורית :)
חסוי31/03/2009היי דבר ראשון תודה על ההתייחסות הרצינית והתשובה המפורטת!! :)
עדיין יש לי מס' שאלות:
1.בקשר למוצרי NBC, לא ממש הבנתי איזו סדרת מוצרים זו, את יכולה להגיד לי את שם הסדרה ואם יש לך קישור לאתר שבו ניתן לראות אותם?
2.הטיפול עם הלימון, יתאים גם למסיכה מאותה סדרת מוצרים NBC? כמה זמן משאירים את המסיכה על הפנים?
3. האם ידוע לך משהו על "סדרת סי וויט C White להבהרת העור "?
האם אלה מוצרים טובים ומתאימים לגילי?
4. אני משתמשת בקרם הגנה רגיל של ד"ר פישר 100SPF, האם את יכולה להמליץ על קרם מיוחד לעור שומני בעל מקדם הגנה גבוה?
תודה, ומצטערת על כמות השאלות, יצא קצת ארוך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות לאורית :)
אורית בן יהודה01/04/2009היי:)
1. חברת NBC שייכת לחביבה ריבקין וניתן לרכוש את המוצרים אצל קוסמטיקאיות לאחר אבחון העור.
2.למסיכת ההבהרה של החברה אין צורך להוסיף כלום, היא פעילה מאוד. יש להניח על העור כדקה לשפשף מעט ולהסיר.
3 לא מכירה את סדרת "סדרת סי וויט C White להבהרת העור " בכל אופן לפי גילך וסוג עורך נראה לי שתכשירי NBC יועילו לך יותר.
4. קרם לעור שומני מכיל בד"כ רק 15 SPF ויש למרוח אותו לעיתים קרובות , קרמים עם 100 SPF הם כבדים מאוד לעור שומני . אני כולה להמליץ לך על קרם הגנה של חוה זינגבויים לעור שמן או של חברת "רניו" לעור שמן- להשיג אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות.
בברכת יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
חסוי13/04/2009תודה רבה על העזרה!
רק שאלה אחרונה,
האם את יודעת איפה ניתן לרכוש את סדרת המוצרים להבהרה של NBC באזור חיפה או חוצות המפרץ?
אני לא ממש מכירה קוסמטיקאיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
אורית בן יהודה13/04/2009היי:)
אני לא יודעת מי עובדת עם המוצרים, פשוט הרימי טלפון לקוסמטיקאיות באזורך ותבררי.
בהצלחה וחג שמח, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על מרכיב במייק אפליאור29/03/2009
קניתי מייק אפ של חברה מסויימת וכתוב מאחור מכיל דיו מה זה אומר? המוצר הוא ברשיון משרד הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אורית בן יהודה30/03/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=39 id=link]איפור וטיפוח[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערמאיה29/03/2009
היי אורית!
יש לי מספר שאלות בקשר להסרת שיער:
- יש לי שיער בהיר והבנתי שהשיטה היחידה להסיר שיער כזה לצמיתות היא באמצעות אפילציה.
רציתי לדעת מאילו איזורים ניתן להסיר שיער באמצעות השיטה הזו, עד כמה זה כואב והאם את יכולה להמצליץ על אפילטורית טובה באזור חיפה והקריות.
- אני עושה שעווה מגיל 12 (לפני כ-10 שנים)וזכור לי שבעבר הקוסמטיקאיות שהיו לי השתמשו בשעווה נוזלית צהובה לרגליים שהביאה לתוצאות מעולות והוציאה גם שערות עדינות. היום משתמשים יותר ברולים עם השעווה הורודה ואני לא לגמרי מרוצה מהתוצאות. שאלתי את הקוסמטיקאית שלי והיא אמרה שזה לא הגיוני כי אני מדברת על שעווה חמה ואי אפשר להשתמש בה לשטחים גדולים. אני בכ זאת רוצה לדעת באיזה סוג שעווה מדובר כי אני מעוניינת לחזור ולהשתמש בה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה29/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן אפילציה היא הדרך היחידה להפתר משיער בהיר לצמיתות, ניתן להסיר שיער ע"י אפילציה
כמעט בכל מקום בגוף, כאב הוא דבר אישי, יש כאלו שצריכות אילחוש לפני וכאלו שלא.
אני מקבלת המון בקשות להמלצה על אפילוטירית, לצערי אני לא יכולה לעזור מאחר ורבות עזבו
את המקצוע בשנים האחרונות בגלל השימוש בלייזר וIPL, כמו כן זו עבודה שמצריכה מיומנות רבה
לכן איני יכולה להמליץ ללא הכרות אישית.
אני ממליצה לך לשאול סביבך, ההמלצה הטובה ביותר היא מפה לאוזן!
לגבי השעוות: היום משתמשים יותר בשעוות שרף נוזליות, אני מבינה שאת לא מרוצה מהן ורוצה לחזור לשעוות של פעם, ובכן זו שעווה על בסיס סוכר ומשתמשים איתה ברטיות מיוחדות כמו בשעוות שרף, היא נמכרת על מדפי הפרמים, כמו כן יש עדין קוסמטיקאיות שמשתמשות בשעווה זו
עשי כמה טלפונים לקוסמטיקאיות ונסי למצוא מי עובדת בשיטה זו.
בהצלחה
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ברטין A וחשיפה לשמשג'יזל25/03/2009
היי אורית זאת שוב אני :)
האם משחה בשם "רטאויט" שקיבלתי מרופא עור (מכילה רטין A) יכולה לשפר כתמים של פוסט אקנה?
ואם אני מורחת בלילה ושוטפת בבוקר עם מים וסבון היטב עדיין אסור לי להחשף לשמש?
ועוד שאלה
בקרוב אני הולכת להיות חודש בשטח בלי תנאים של בית
ובגלל שהעור שלי מאד רגיש לחום/לחות/אבק וכו' (בטירונות הפנים שלי התמלאו בפצעים באיזור הסנטר)
אני רוצה למנוע ככל האפשר חזרה של פצעונים
איך אני יכולה לשמור על נקיון העור (סבון/מי פנים)
ולמנוע בכל לשון של מניעה התפרצות נוספת?
אם את יכולה לציין שמות ספציפיים של מוצרים זה יעזור לי מאד
ואופן השימוש בהם חשוב גם כן.
בנוסף, מן הסתם חודש שטח הולך להיות מוצף שמש אז אני מניחה שלא רצוי מורים שעושים את העור רגיש...
שוב תודה רבה על התשובות המלאות והמצוינות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ברטין A וחשיפה לשמש
אורית בן יהודה25/03/2009היי:)
שימוש ברטויט- רטין A עוזר לריפוי האקנה ולחידוש העור.בקשר לפוסט אקנה המתחלק להצלקויות כתמים חומים ואדומים: רטין A עשוי להחליק מעט עור הסובל מהצטלקות, אך לא מעבר לכך .
לגבי פיגמנטציה , רטין מחדש את העור לכן יכול לזרז הבהרה של כתמים אדומים.
בכתמים חומים לעומת זאת ,יש צורך להוסיף נוגד פיגמנט רפואי או פרא רפואי.
מריחת הרטין בערב גורמת לעור להתקלף, לכן למרות ששטפת את הפנים בבוקר ,העור בהחלט רגיש לשמש.!
בשימוש ברטין יש למרוח מקדם הגנה משמש לעיתים קורבות!
בקרוב את הולכת להיות חודש בשטח ,לכן כדי שתשקלי שוב שימוש ברטין בתקופה זו, העור ממשיך להיות רגיש לשמש תקופה נוספת לאחר הפסקת השימוש.
בשטח את יכולה להצטייד במגבונים לעור שמן , רצוי בתנאים של שטח לנקות את העור במגבונים מספר פעמים ביום- ניתן לרכוש בפרמים.
לגבי סבון אני ממליצה לך על הסבון של ביופור המכיל חומצות אלפא וביתא הידרוקסי+ שמן עץ התה ושימוש בDERMA-PEEL של אותה חברה המיועד לשימוש פעם ביום , נוח לתנאי שטח,הסבון מגיע במשאבה ונוח לשימוש , אחוז החומצות לא גבוה לכן במידה ואת לא משתמשת בחומר פעיל נוסף את לא מאוד חשופה לנזקי השמש- אך בכל מקרה מרחי קרם הגנה לעור שמן!
מקווה שעזרתי,
לילה טוב ,אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית,שאלה נוספת
ג'יזל27/03/2009רכשתי את מי הפנים החומים לעור פגום של חביבה ריבקין
וכשהגעתי הביתה קצת אכזב אותי לגלות שהפייה של הבקבוק מלוכלכת,כאילו הבקבוק נפתח ונעשה בו שימוש
קניתי את מי הפנים ב(מחקתי את שם המקום-אורית), וקצת קשה לי להאמין שימכרו
לי מוצר פתוח אבל סתם התבאסתי
מקווה שהתכשיר עצמו אפקטיבי...
זה היום הראשון שאני משתמשת בו וניקיתי איתו את פניי כבר פעמיים-שלוש
ואני שמה לב שהעור מתקלף וקצת אדום
האם זה בסדר?
למרוח אלוורה או לתת לזה לעבור לבד?
והאם את מכירה את מרכז (נמחק)כמקור אמין לקנות בו מוצרים של חביבה ריבקין?
ובאיזה עוד מוצרים כדאי לעשות שימוש כדי להגיע לעור פנים חלק כמו שהיה לי פעם?=/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית,שאלה נוספת
אורית בן יהודה27/03/2009היי:)אני מניחהשאת אותה גי'זל ששאלה אותי על מוצרים ב21/3 .
שם כתבת שעורך בהיר ורגיש ולא הזכרת שימוש ברטויט.
מומלץ להיות במעקב רופא או קוסמטיאית רפואית שידריכו אותך בזמן שימוש בחומרים פעילים.
לא הבנתי משאלתך הקודמת אם התחלת את הטיפול ברטויט רטין A , במידה וכן ובנוסף השתמשת במי הפנים המצויינים של NBC - שילוב שני חומרים אלו בעור רגיש יכול לגרום לאדמומיות וקילוף בעור רגיש כשלך, לכן הפסיקי את הטיפול זמנית, לא לדאוג יותר מידי-לעור יש יכולת תיקון עצמי מצויינת ,מקסימום קיבלת פילינג שיגרום לעורך לקילוף קל, (שאלת אותי בעבר על פילינג ).
אלוורה עלולה לשרוף על עור מתקלף, עדיף לתת לעור להירגע ולהתקלף, בתהליך הקילוף את יכולה להשתמש בויטה מורפן- לרכוש בבתי מרקחת.
לאחר הקילוף עורך עשוי להשתפר פלאים.
רק חשוב להקפיד לאחר הקילוף על שימוש במקדם הגנה משמש לעיתים קרובות!!!
עדכני אתי בהמשך כשהקילוף יסתיים, ובבקשה להקפיד על שרשור נכון.
נ.ב- מחקתי את שם המקום, הדבר נוגד את כללי הפורום בפרט שאת כותבת ש"התבאסת".
לא חושבת שהמוצר משומש, למיי פנים חומים אלו יש נטייה לצבור פיגמנט על הפייה של הבקבוק.
שבת שלום
בברכה אורית בן יהודה, אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כן זאת אני מהתגובות הקודמות :)
ג'יזל28/03/2009
לגבי הרטאויט אני כרגע לא משתמשת כי כמו שאמרתי אני בקרוב יוצאת לחודש שטח שטוף שמש
אז לאחר שימוש חד פעמי ברטאויט הפסקתי ועברתי למי הפנים של NBC
מרגישה קילוף וכרגע לא נוגעת ולא מורחת שום דבר
אבל אחרי מריחת מי הפנים אני מרגישה קצת יובש...אפשר למרוח קצת קרם לחות או שזה יפגע באפקטיביות?
לפני כל יציאה מהבית אני מורחת קרם הגנה נטול שומן מקווה שזה מספיק
אחרי כמה זמן ניתן לראות שיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כן זאת אני מהתגובות הקודמות :)
אורית בן יהודה29/03/2009היי:)
כנראה על עור רגיש כשלך שימוש חד פעמי ברטין A ומייד שימוש בNBC גרם לפילניג קל וליובש שאת מרגישה עכשיו.
אני ממליצה לך להניח לעור להתקלף ולהתחדש.
וכמו שכתבת, לפני כל יציאה מהבית יש למרוח קרם הגנה נטול שומן , חשוב יותר מפעם ביום
כשאת בחוץ.
איני יכולה לדעת תוך כמה זמן תראי שיפור, מידע דרך הפורום לא מחליף מעקב של גורם מקצועי
כמו שכתבתי לך בתשובתי הקודמת.
עדכני אותי בהמשך ובהצלחה.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אוריתנטע23/03/2009
שלום לך רציתי לדעת האם את מכירה אפילטורית טובה ומיומנת באיזור בקעת אונו (יהוד, אור יהודה, קרית אונו, גני תקווה וכו')? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אורית
אורית בן יהודה24/03/2009היי:)
מקווה שקראת את תשובתי, במידה ובכל זאת תחליטי שאת לא מרוצה כתבי לי למייל המצויין למטה.
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לאוריתנטע23/03/2009
שלום אורית התחלתי טיפולי אפילציה לפני כשבוע בידיים. איך אני יודעת אם הקוסמטיקאית עושה עבודה טובה? צריכים לחכות כמה חודשים לתוצאות? הפצעים בידיים לאחר האפילציה עוברים ממש ממש באיטיות, הקוסמטיקאית אומרת שזו תגובה של העור שלי ושזה איטי ואצלי יקח יותר זמן מאחרים כנראה, לאחרים הפצעים עוברים תוך 4 ימים בערך. האם זה נראה לך נכון? אני מפחדת מצלקות וחורים, היא אומרת שלא יהיה כלום. היא מקסימה וחמודה ומלאה בתעודות כך שאני לא פוסלת ישר. יש לה ניסיון באפילציה רק 4 שנים. מה את אומרת? יש לך מטופלות עם תגובות כאלה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לאורית
אורית בן יהודה24/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לא הייתי "פוסלת" מייד את האפילטורית, יש סוגי עור שהם רגישים יותר ומחלימים לאט יותר.
החשוב הוא ש"הפצע" שהוא בעצם כוייה קטנה והיא חלק מתהליך האפילציה לא יזדהם,
לכן אני ממליצה למרוח לאחר אפילציה "ויטה מורפן" -מרגיע את העור וגורם לגלד שלאחר האפילצייה לנשור מהר יותר !
המתיני בסבלנות לפני שאת שופטת את האפילטורית, תהליך האפילציה דורש זמן והתמדה
וכמו שאמרתי כל עור שונה.
סימנים שנותרים לאחר אפילציה ניתנים לטיפול, במידה ואת נוטה לפיגמנטציה (כתמים בעור)
רצוי לטפל במקביל לתהליך האפילציה.
לא כל פצע משאיר חורים בעור, יש להתעזר בסבלנות עד לחידוש העור.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע25/03/2009קודם כל תודה על תשובתך.
הפצעים עדיין לא עברו וכמעט עברו שבועיים.. זה באמת הרבה זמן, אבל אני אמתין בסבלנות.
קניתי ויטה מרפן.
אני מתכוונת להסיר שיער מכל הידיים, כמה זמן נראה לך זה יקח? אני מתכוונת להגיע כל שבוע לפחות לטיפול של שעה.
חצי שנה זה נראה לך נורמאלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
במידה וכוונתך ממש לפצעים ולא לסימן (פיגמנט) לאחר הנפילת הגלד, אז שבועיים הם יותר מידי זמן. כל תהליך החלמת העור מאפילציה כולל נפילת הגלד במידה ומשתמשים בויטה מורפן או חומר דומה, צריך לקחת מקסימום שבוע בדרך כלל פחות, גם בעור רגיש מאוד.
יתכן ולא דאגת לחיטוי וטיפול נכון לאחר תהליך האפילציה והפצע מעט הזדהם.
כתבי לי מה המצב בדיוק, כך אוכל לאמר לך מה לעשות.
לגבי זמן סיום ,טיפול זו שאלה שאני שומעת כבר 20 שנה ובלתי אפשרי לענות עליה בצורה אמינה.
הסרת השיער תלויה בגורמים רבים כגון מחזורי צמיחת השיער, מצב הורמונאלי ועוד.
אני כן יכולה לאמר לך שבמידה והאפילציה נעשית כהלכה ובהתמדה, ניתן להפתר מהשיער לצמיתות!
יום טוב,
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת, אורית,
א.א.25/03/2009"במידה והאפילציה נעשית כהלכה ובהתמדה"???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת
כהלכה- הכוונה להחדרת המחט במדוייק לזקיק השערה! דקירה במקום ולא החדרה נכונה, לא מניבה תוצאות!
בהתמדה- הכוונה ללקוחה שמתמידה בתהליך.
מקווה שהבהרתי את עצמי,
ערב טוב אורית בן יהודה, אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה נכונה
נטע25/03/2009אם האפילטורית מחדירה את המחט לזקיק השערה ואח"כ מוצאית את השערה כאילו נשרה ללא כל כאב, סימן שהיא עשתה טיפול נכון, השורש נמחק לאט לאט נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה נכונה
אורית בן יהודה26/03/2009היי:)
בדיוק כך, לאחר תהליך צריבת זקיק השערה השערה אמורה להשלף ללא תלישה!
אך זכרי, לכל שערה יש מספר מחזורי צמיחה כך שצריך לחזור על אותה שערה מס' פעמים עד
שאין צמיחה כלל מאותו זקיק.
יום טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?.
מיטל26/03/2009קראתי שיש לחזור על כל שערה 3 פעמים עד שהיא מושבטת זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע26/03/2009אני יודעת שאפשר לחזור על שערה אפילו איזה 6 פעמים.. תלוי בטיפול, במצב השערה, שינויים הורמוניים וכו'.. לצערי.
אורית, אם יש לי עדיין פצעים לאחר שבועיים אחרי טיפול, זה אומר שאפילטורית נתנה חום גבוה מידי, או החדירה יותר מידי עמוק את המחט? כי ראיתי שהשערה נשלפה לה בקלות אחרי דקירה.
ושכחתי לומר לך שאחרי 3-4 שעות לאחר הטיפול התמלאו לי הפצעים כאילו בנוזל מוזר (כמו חצקון) ונעלמו לאחר יומיים שלושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה27/03/2009היי:)
שבועיים אחרי טיפול , לא תקין שיש עדיין פצעים פעילים.
נראה שהמקום הזדהם מסיבה מסויימת, טיפול לא נכון או חיטוי לא מספיק לאחר האפילציה.
לכן , אני ממליצה לך לבקש מרופא מרשם למשחה בשם "אפלומצין" שתזרז את ריפוי העור.
בנתיים השתמשי בויטה מורפן.
עם טיפול נכון הכל יסתר, הקפידי בנוסף למרוח קרם הגנה.
בהצלחה
שבת שלום, אורית בןיהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שלא ענית
רננה הדר27/03/2009שאלתי אם הפצעים נמשכו בגלל שהיה בהם נוזל מוזר למס' ימים. זה זיהום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שלא ענית
נשמע כך, כתבתי "כנראה שהאזור הזדהם", בכל אופן זה לא אמור להיות כך.
ניסחתי זאת בצורה אחרת.
שבת שלום
אורית בן יהודה ,אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית את מקסימה
נטע28/03/2009אני אהיה איתך בקשר בהמשך.
מקווה שהעור יחלים ויחזור להיות מה שהיה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
מספר הפעמים שיש לחזור על כל שערה תלוי בגורמים רבים, קצב גדילת השיער תלוי בגורמים רבים, החל מהגננטיקה של כל אדם הנקבעים עוד לפני הלידה.
כמו כן צמיחת השיער השיער תלויה בפעילות ההורמונלית של גוף האדם, יש בגוף מס' בלוטות אנדוקרניות המפרישות הורמונים האחראים לצמיחה וגדילה של השיער , כל שיבוש קטן המערכת ההורמונלית יכול לגרום לצמיחה מוגברת ו/או חוזרת של השיער.
אפילו סטרס (מתח נפשי) מגביר באופן משמעותי את יצור ההורמונים בעיקר את הורמון הACTH -הורמון הדחק ויכול לגרום לגדילה מוגברת של שיער, כמו כן נטילת תרופות מסויימות ועוד.
לכן , אין דרך לאמר בצורה אמינה כמה פעמים יש צורך לחזור על כל שערה, או כמה זמן יקח עד סיום הטיפול, שאלה שנשאלת רבות.
שבת שלום,
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטיםחנה23/03/2009
שלום רב, אני בת 47, בריאה ולא מעשנת.מצב עורי טוב אך יש לי קמטים מצידי הפה (קמטי הבעה), הם מפריעים לי והייתי רוצה לשפר את המצב או לפחות למנוע החמרה. האם תוכלו לייעץ לי? איני מעוניינת בניתוח או בהזרקת חומרים כלשהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים
אורית בן יהודה24/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אינך מעוניינת בהזרקות או ניתוחים לכן ,ניתן ורצוי להאט את תהליך הזדקנות העור ע"י חומרים פעילים המכילים רטינול וחומצות..
בנוסף ניתן להשתמש בקרמים הידרוסקופים החודרים לעור וסופחים אליהם מיים ,כך הקמטים נראים פחות עמוקים- לדוגמא :דרמה פיל של חוה זינגבויים עושה עבודה הידרוסקופית,
זהו קרם קוסמטי בלבד ומשפיע למספר שעות.
להתאמה מקצועית יותר של חומרים פעילים אני ממליצה לך לגשת לאבחון ויעוץ אצל קוסמטיקאית
פרא רפואית.
בברכה , אורית בן יהודה, אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לקוסמטיקאית טובה!בדוי23/03/2009
בס"ד שלום אוריתוש , אני רוצה המלצה לקוסמטיקאית טובה באשקלון , גם לטיפול בפצעים וגם בלי קשר שאוכל ללכת אליה פעם בשבועיים שלושה לטיפול הזנה ויופי לפנים. ועוד שאלה ... אני משתמש בבוץ של ים המלח של חברת אהבה ( מעולה לפנים , ריפא לי כמעט את כל הפצעים ) והוא מקלף לי את הפנים . איזה קרם לקנות ? לעור שמן או לעור יבש ? תודה לך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה ועצה
אורית בן יהודה25/03/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לגבי המלצה , שלחי לי מייל!
את משתמשת בבוץ של ים המלח והמוצר גורם לקילוף וריפוי הפצעים, נהדר!
אך העובדה שעור כרגע "מיובש" חיצונית, לא אומר שאת זקוקה לקרם לעור יבש , קרם כזה יגרום להתפרצות של פצעים חדשים.
את זקוקה לקרם לעור שמן על בסיס מיים שיאזן את השכבה העליונה (הקרנית) של העור שכרגע מיובשת.
במקרה והפנים ממש מתקלפות טפלי בבוץ רק נקודתית על הפצעים, יבוש יתר של העור יכול גם הוא לגרום להתפרצות. הסוד בעור הסובל מפצעים הוא איזון.
יום טוב,
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לקוסמטיקאיתאורטל23/03/2009
לאורית שלום! יש לי "שחורים" בפנים נקבוביות באזור האף כמו כן יש לי כתמים שנשארו אקנה שהיתה לי, אשמח אם תוכלי להמליץ לי על טיפול שיעזור בכך. כמו כן אני גרה בראשון לציון ואשמח אם תוכלי להמליץ לי על קוסמטיקאית אמינה בעלת הכשרה מתאימה (שמעתי על כל מיני נזקים שטיפול לא נכון יכול לגרום ואני מפחדת שזה יקרה לי) תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי:)שלחי לי למייל המצוין למטה
אורית בן יהודה23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)