עזרה דחוף!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!!!!!
    רחל
    26/09/2013

בבקשה, דחוף!!!
    בחצי שנה האחרונה היתה לי מעין "גולה" שהרגשתי אותה כשהעברתי את היד על העפעף התחתון...היום קמתי בבוקר עם עפעף תחתון ממש נפוח, וכשמתחתי את העפעף לראות מה יש בתוך, ראיתי עיגול (לא קטן) אדום ממש ממש, וזה נראה כאילו זה חור...
    יש לי גם נקודה קטנה על העפעף, והייתי אצל רופא עיניים פעמיים והוא אמר לי שזה כנראה שעורה, והביא לי טיפות. אך זה לא עבר לגמרי.
    אני לא יודעת למי לפנות, מה לעשות...גם בגלל שעכשיו חג, הכל סגור, אני בהיסטריה מוחלטת, בכיתי בלי סוף ואני רוצה לבדוק מה זה...
    מה אני יכולה לעשות? למי לפנות? לא רוצה לדחות את זה....
    יש לציין שאני בת 30 (לא יודעת אם זה משנה) ועברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים לעיניים..
    תודה מראש,
    רחל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!!!!!

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!!!!!!! - תגובה

פרופ' יעקב פאר
    30/09/2013

רחל שלום,
    זה ל נשמע כמו גידול, במיוחד לאחר בדיקה של רופא עיניים אותה תארת.
    עם זאת, משום שאת מודאגת, את יכולה לפנות לרופא עיניים, והייתי ממליץ לפנות לרופא עיניים עם מומחיות בעפעפיים (אוקולופלסטיקה).
    אם את מאוד מודאגת משינוי במצב את יכולה לפנות לחדר מיון.
    אם רופא העיניים שיבדוק אותך יחשוש שמדובר בגידול, אנא צרי איתנו קשר ונכניס אותך לבדיקה ביום המרפאה הקרוב שלנו.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו