לימפומה?בבקשה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפומה?בבקשה דחוף!
    דינה
    26/02/2015

שלום רב!
    אני בת 52.לפני כשנתיים וחצי הופיעה לי בצקת בעפעף עליון מצד שמאל.הבצקת נעלמה אחרי 24 שעות ללא שום טיפול.בשנה הראשונה היו 4 אירועים כאלה.לפני כשנה וחצי אירוע דומה קרה בעין ימין ומאז האירועים של הבצקות קרו פעם בחודש ואחר כך פעם במספר שבועות.כל פעם הבצקת הייתה בעין אחת(פעם שמאל,פעם ימין) לפני כשבועיים קיבלתי התקף בעין שמאל ועוד עשר שעות בעין ימין.שוב,כל ההתקפים עוברים כאילו לא היה כלום.
    במהלך השנתיים וחצי עברתי אין ספור רופאים.אף אחד לא ידע במה מדובר,כי אף אחד לא טרח לראות מה קורה מתחת לעפעף...עשיתי אולטראסאונד ו-CT לפני שנה וחצי,עשיתי MRI לפני כחצי שנה והכל היה תקין.רופא אלרגיה טוען שלא מדובר במצב אלרגי.במהלך השנתיים וחצי עשיתי אין ספור בירורים כולל בדיקות דם,כולל בדיקות לזיהומים ובדיקות אימוניות והמטולוגיות מגוונות.הכל יצאה תקין.
    בהתקף האחרון שהיה לפני שבועיים נעשה סי-טי ולפי פיענוח הרדיולוג הוא היה תקין לחלוטין.
    יחד עם זאת רופא העיניים שראה את הצילום טען שיש הגדלה של בלוטת דמעות מצד שמאל וגם טען שבבדיקה פיסיקלית יש בלוטת דמעות אדומה מאוד ונפוחה מצד שמאל ופחות אודם ונפיחות מצד ימין.היום,אחרי שבועיים,הרופא טוען שיש ירידה באודם ונפיחות,אך שלח אותי לביופסיה.האם מצב המתואר עלול להיות לימפומה?
    תודה רבה.
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפומה?בבקשה דחוף!

הוספת תגובה

• לימפומה?בבקשה דחוף! - תגובה

פרופסור שחר פרנקל
    26/02/2015

דינה שלום,
    על פניו, ללא בדיקה, זה לא נשמע כמו לימפומה.
    הייתי מצפה שיהיו ממצאים בהדמיה אם היתה לימפומה.
    לימפומה לא עושה נפיחות שבאה והולכת.
    את מוזמנת לבוא למרפאתינו לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו