בדיק OCT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיק OCT
    שמואל כהן
    25/03/2015

שלום אני חולה שה סובל מי NF1 ומי LT CAV SINUS MENUGIOMA לפני 5שנים קיבלתי תיפול של RADIOURERY לפני חודש בצתי MRI רוש ויש הגדלה כלה בנגע בבדיקה K של OCT וזה הפינוח עין ימין עובי ממוצע של ה RNFL גבולי הידקקות מובהקת ברביע תחתון הממוצע הנמדד 79 מיקרון אין שמאל עובי ממוצע של שכבת ה RNFL נמוך עם הידקקות כמעט בכל הרביעים הממוצע הנמדד 72 מיקרון הים הפשר לכבל הסבר בבקשה הים הבדיקה בסדר הים יש פגיעה בסיבי עצב הראיה תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיק OCT

הוספת תגובה

• המשך בדיקה

שמואל כהן
    25/03/2015

לגבי צילום האנגרפיה שם פלורסצין יש ננגעים ברשתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיק OCT - תגובה

פרופ' יעקב פאר
    27/03/2015

שמואל שלום,
    לא ניתן להתייחס לתאור מילולי שכזה של בדיקת OCT. התוצאות שלה גרפיות. צריך לראות את הבדיקה.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל כהן
    29/03/2015

קודם כול תודה פרופסור אני פשות רצתי רק לדעת כי אטור שלי לדותן בהדסה זה בעוד חודשיים דר מרגולין רוצה חושב על ניתוח לשיחרור עצב ראיה אינין נימצה בדיון הים פרופסור לוסוס ומרגולין ביגלל הגדלה באזור עצב הראיה יש הגדלה לחן שעלתי בקשר לבדיקה חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו