מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להסרת גידול בארובת העייןארז07/04/2017
בן 69. לפני כשנתיים עברתי בהדסה ניתוח לתיקון חור מקולארי בעיין ימין בהדסה.+ עדשה לתיקון קטרקט.
ברקע, לפני 13 שנים, מלנומה בגב ללא גרורות כמה הסרות BCC וסרטן הערמונית, כולל כריתה מלאה, ללא גרורות וללא טיפולים.
כמעט מיד אחרי ניתוח הרשתית, חשתי בבליטה של כ-2 מ"מ בארובת העין, ללא כאבים . המיקום. בין הארובה לאף עיין ימין. קצת מתחת לנמש שבתמונה.
לאחרונה גדל מעט כ- 3 מ"מ ויש כאב במגע. הנגע די צמוד לעצם.
הופניתי מידית ע"י מומחית לארובת עיין ל- CT, הוגדר כנגע בקיר מדיאלי.
הרופאה המליצה על ניתוח להסרה מלאה אם תתאפשר, או רק ביופסיה. במקביל הרופאה ממתינה לפענוח נוסף של ה-CT.
השאלות:
האם התופעה מוכרת? אם כן מה זה יכול להיות?
האם יש קשר לניתוח החור המקולארי?
כל עצה תתקבל בברכה.
תודה מראש וחג פסח שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול על קיר האף
פרופסור שחר פרנקל07/04/2017ראשית, אני שמח שאתה במעקב מומחית עפעפיים.
שנית, מה שרואים בתמונה אינו קשור כלל לעין, ולכן לא קשור לניתוחים שעברת (תיקון קרע ברשתית וקטרקט).
מבלי שבדקתי אותך ומבלי שראיתי את בדיקת ה-ct המלאה, אני יכול רק לשער שמדובר בנגע עורי או בנגע הקשור לשק הדמעות. בדיקה גופנית והדמיה ייתנו תשובה.
ייתכן שניתן לכרות את זה במלואו.
בהצלחה,
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול על קיר האף
ארז08/04/2017ד"ר פרנקל אני מודה לך על התגובה המהירה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)