כתם אדמדם בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם אדמדם בעין
    יניב
    12/07/2009

שלום רב וערב טוב.

מזה כמה שנים יש לי בעין, בחלק הלבן, מעין כתם קטן ואדמדם, אשר חשבתי בעבר שהוא קשור אולי לשריטה כלשהיא שקיבלתי בילדות. כעת, כשאני בן 30+, אני מתחיל לחשוש שמא מדובר במשהו גידולי שעלול להיות רציני ומשמעותי. האם ידוע על תופעה כזו? ואם כן - מה אני אמור לעשות כעת? לפנות לרופא עיניים "רגיל" או שיש רופא שמתמחה בנושא זה?

תודה רבה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם אדמדם בעין

הוספת תגובה

• כתם אדמדם בלחמית

פרופסור שחר פרנקל
    15/07/2009

יניב שלום,
    התאור שלך נשמע כנגע על פני הלחמית, ככל הנראה נקודת חן.
    עם זאת, חובה להבדק כדי לדעת מהו הנגע, ולעיתים קרובות, זה לא מספיק ויש צורך בהסרה כירורגית ואבחנה היסטופתולוגית (על ידי פתולוג עיניים), שכן חלק מהנגעים הללו בעלי יכולת להתמרה סרטנית, ורק תחת המיקרוסקופ ניתן לדעת אם הם שפירים או ממאירים.
    כאשר תגיע לבדיקה, מומלץ כי תביא עימך תמונות מגילאים שונים, בהן ניתן לראות את הנגע, מה שיאפשר הערכה האם הנגע השתנה עם הזמן.
    לשאלתך האחרונה - יש רופאים שמתמחים בכך - אנחנו - ואתה מוזמן לקבוע תור למרפאת גידולי העיניים שלנו בהדסה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו