דחיפות הוצאת נגע ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיפות הוצאת נגע ?
    קולומבוס
    22/10/2009

שלום ותודה למומחים
    לפני כחודשים הבחנתי בגידול קטן בחלק העליון של העפעף .השבוע ביקרתי מומחה בתחום (מנהל יחידה לרפואה אוקולופלסטיקה) באזור מגורי שקבע שהגידול בגבול ממאירות ויש להוציא אותו .
    הוא נמסר לי כי תוך שבועיים אקבל זימון לניתוח. אני מניח כי מועד הניתוח יהיה עוד יותר מאוחר . .
    לפנייתי אליו האם לא רצוי להקדים את הניתוח באמצעות הביטוח הפרטי הוא ענה בהגינות כי הזמן סביר ואם היה מדובר בדחייה של שנה אזי הוא היה ממליץ לי על ניתוח פרטי.
    השאלה- מספרים לנו על חשיבות האבחון המוקדם והטיפול המהיר.מה דעתכם האם בנסיבות כפי שתארתי עלי לחפש טיפול מיידי או מדובר בפרק זמן סביר.
    תודה
    קולומבוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיפות הוצאת נגע ?

הוספת תגובה

• הוצאת נגעים מהעפעף

פרופסור שחר פרנקל
    23/10/2009

שלום לקולומבוס,
    כמובן שאין לתת תשובה מוחלטת על שאלתך מבלי לבדוק אותך, שכן כל נגע עומד בפני עצמו.
    עם זאת, באופן כללי, נגעים בעפעפים צומחים לאט, והמתנה של שבועיים אינה מחייבת ריצה לרופא אחר.
    קיבלת תשובה הוגנת מהרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו