מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתנטלי18/01/2011
שלום לכל הרופאים
אמא שלי סובלת כבר חצי שנה מדלקת בארובת העין ( גם לא סופי )לטענת הרופאים היא הייתה מאושפזת חודש בהדסה עין כרם אך אין תשובה ודאית מה יש לה
התופעה היא שהעין נהיית נפוחה בצורה קיצונית ואדומה עשו לה סיטי ומליון בדיקות, היא מטופלת בקורטיזון וכאשר היא מגיעה לבית חולים במצב שהעין כבר ממש עוד שניה יוצאת מזריקים לה קורטיזון לוריד , בנוסף לזה יש לה מחלה שנקראת פיודרמה גנגנוזום אני לא יודעת אם אתם מכירים , אני מבינה שזה קשה לענות על שאלה כזו כי יש המון גורמים ,אבל אולי מדובר בגידול בעין ?
אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות היא סובלת נורא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
פרופסור שחר פרנקל18/01/2011נטלי שלום,
לא היינו הרופאים המטפלים של אימך, אך דנו במקרה הלא פשוט שלה בישיבת הצוות שלנו, והיינו מעורבים בתאום בין הרופאים השונים שטיפלו בה.
למיטב ידיעתי, למרבה הצער, עדיין אין תשובה סופית.
לאור מורכבות המקרה רופאים אחרים לא יוכלו לתת לך מידע נוסף על בסיס המידע החלקי שהשארת באתר.
בנוסף, משום שאימך היא החולה, ולא את, אני לא יכול לפרט בתשובה ברשת דברים שלא התייחסת אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
נטלי19/01/2011תודה רבה מקווה שיהיה בסדר ושתדעו מה יש לה :) ונפתור את הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
נטלי19/01/2011עוד בקשה ... תוכל רק להגיד לי אם יש סיכוי שזה גידול כלשהו
תוכל לכתוב לי גם למייל האישי אם לא תוכל לכתוב ברשת
מודה לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
פרופסור שחר פרנקל20/01/2011אני לא יכול לראות את הדואל האישי שלך.
סיכון תמיד קיים כשיש חוסר וודאות, אך הנחת העבודה היא שמדובר בתהליך דלקתי, הקשור למחלתה הכללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
נטלי20/01/2011יש לך איזה מספר או מייל אולי שאני יכולה להתקשר להתייעץ זה די דחוף לי
אודה לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
פרופסור שחר פרנקל23/01/2011סליחה, לא ראיתי את ההודעה על עכשיו.
את יכולה להתקשר למרכזיה של הדסה ולבקש שיעבירו אלי את השיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)