מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגעשמרית17/02/2011
שלום,
אני משתמשת בעדשות מגע כבר כשמונה שנים. לעתים אני איתן יום שלם וחשה יובש.
האם עדשות מגע והחומרים הנלווים להן עשויים לגרום לסרטן בעין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע - תגובה
פרופ' יעקב פאר19/02/2011אין עבודות שהדגימו קשר ישיר בין שימוש בעדשות מגע להתפתחות סרטן על פני שטח העין.
זה המקום להזכיר שיש להסיר את העדשות לאחר 8 שעות שימוש, 10 עם הסוגים החדישים ביותר המאפשרים מעבר חמצן רב יותר לקרנית העין. אסור לישון עם עדשות, גם לא לנמנום צהריים, ובמיוחד לא לכמה שעות עד עלות הבוקר לאחר בילוי ליילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' פאר
טל27/02/2011גם לי יש עדשות ואולי אני קצת מזלזלת.. לעיתים רחוקות נרדמת איתן ולפעמים לא מחליפה אותן אחרי חודש (יש לי עדשות חודשיות). אבל אני מתכוונת לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים ממש בקרוב. מה הסיכוי שהקרינה של הלייזר תהפוך את העיינים ליותר מועדות לגידולים (אם יש דבר כזה)? או שאחרי הניתוח השמש תהיה לי יותר מסוכנת? העיניים שלי בהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' פאר - תגובה
פרופ' יעקב פאר27/02/2011טל שלום,
אין סיכון מוגבר לגידולים בעיניים לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים.
בכל אופן, עדיין לא נמצא בספרות קשר שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמצא קשר בספרות
טל28/03/2011אבל כמה כבר הספיקו לבדוק?
אתה יודע אם עשו מחקר מקיף בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמצא קשר בספרות - תגובה
פרופסור שחר פרנקל30/03/2011טל שלום,
בעולם נותחו עד כה מליוני עיניים בניתוחי תיקון תשבורת.
עד כה אין דיווחים בספרות הקושרים ניתוח זה לגידול בפני שטח העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)