מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתעניינת בלימודי תואר שני בתרפיהחנה22/07/2018
מעטנינת בלימודי תואר שני בתרפיה באומנות,מעונינת לקבל פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
ד``ר עפרה קמר22/07/2018חנה שלום
אשמח לדעת אילו פרטים את מעוניינת לקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטים על משרות בתחום האומנותסופיה16/07/2018
שלום רב, אני מתכננת להתחיל ללמוד תואר שני בתרפיה באומנות (בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה). חשוב לי לדעת פרטים טכניים לגבי שכר חודשי ומקומות עבודה. הבנתי שרוב המשרות הן במשרד החינוך, השאלה אם יש הרבה משרות פנויות?
שאלה שנייה, האם יש לך מושג על השכר המוצע בשוק?
(לא מצליחה למצוא על זה חומר ברשת)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכר
ד``ר עפרה קמר16/07/2018שלום רב
קשה לומר כמה משרות תהיינה פנויות במשרד החינוך כאשר
תסיימי ללמוד.
כרגע יש משרות. לא הרבה אומנם.
השכר במשרד החינוך דומה לשכר של מורה בכיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באמנות בניו יורקמור12/07/2018
שלום, סיימתי תואר שני בטיפול בפסיכודרמה בארץ באוניברסיטת חיפה, ומעוניינת לעשות את הסטאז׳ בניו יורק ועוד לפני לברר על תוקפו של התואר בניו יורק. פניתי לאוניברסיטה בה למדתי מן הסתם, ולמספר גורמים מרכזיים בניו יורק אך לא ידעו לתת לא תשובה . האם ידוע לכם משהו על כך, או על התהליך בכלל? אודה לכם מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטאז
ד``ר עפרה קמר12/07/2018מאוד מצטערים אך אין לנו מיידע בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תעודה האם יש מסלול ללימודי תעודה?שגב28/06/2018
היי
האם יש מסלול ללימודי תעודה בתרפיה באמנות?......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה
ד``ר עפרה קמר28/06/2018למיטב ידיעתי אין מסלולי לימודי תעודה אלא רק לימודים לתואר שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפלת באומנות מול הכלליתנורית רוטשילד16/06/2018
שמי נורית רוטשילד - מטפלת באומנות
מבקשת לעבוד מול כללית כעצמאית
מול מי עושים זאת ( שם ,טלפון )
אודה ואשמח באם תוכלו להיות לי לעזר בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללית
ד``ר עפרה קמר19/06/2018תנסי להתקשר ליעל גליקמן כללית מושלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס מנדלות- מקום לימודטל08/06/2018
חיפשתי פה בעבר המלצה לקורס מנדלות, וביקשת שאם אמצא אעדכן...
אז חזרתי לעדכן, קיבלתי המלצה חמה ממשהי שלמדה אצל מתי רבד בקבוצת שילר (ליד רחובות). עוד לא הייתי שם בעצמי, אבל
מעדכנת, למקרה שעוזר למישהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנדלות
ד``ר עפרה קמר08/06/2018תודה עבור המיידע , וכל הכבוד לזיכרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרשמה ללימודים באוניברסיטת חיפההדר08/06/2018
היי, האם יש סיכוי לנסות להגיש לאוניברסיטת חיפה למרות שההרשמה לתוכנית הסתיימה או שקיים סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפה
ד``ר עפרה קמר08/06/2018נראה לי שכדאי לנסות להרשם מאחר ויכולים להיות ביטולים
של מתקבלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטאז' בחו"ל- מטפלת באמצעות אמנותdana04/06/2018
שלום,
שמי דנה וסיימתי את לימודי התואר השני בטיפול באמצעות אמנות באוניברסיטת חיפה ואני מחפשת סטאז' לשנה ג'. רציתי לשאול האם אתן מכירות מקומות / עמותות בחו"ל המקבלות סטאז'ריות.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטאז
ד``ר עפרה קמר04/06/2018לצערי אני לא מכירה מקומות לסטאז בחו״ל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואר שני טיפול באומנותרוני02/06/2018
האם ניתן להמשיך לתואר שני בטיפול באומנות לאחר תואר בריפוי בעיסוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני
ד``ר עפרה קמר03/06/2018כן. בהחלט.
את צריכה שממוצע התואר שלך יהיה 85 ומעלה.
300 שעות לימודי אמנות מעשית. והשלמה של 7 קורסי סף בפסיכולוגיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה בבר אילןתמר אלירז27/05/2018
אני מורה לאמנות עם תואר ראשון ותעודת הוראה
בוגרת מכללת אמונה מירושלים
מעוניית להרשם ללימודי תרפיה באמנות בבר אילן
אשמח לעידכונים מכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
ד``ר עפרה קמר27/05/2018בבר אילן אין תוכנית לימודים לתרפיה באמנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תחום בתרפיה באומנויותתמר25/05/2018
שלום וברכה,
אני רוצה ללמוד תרפיה באומנויות. אני אוהבת את כל האומנויות, ולא רוצה להתמקד בתחום אחד. אז איך אוכל לבחור תחום? אני רוצה לטפל גם באמצעות מוזיקה, גם תנועה, גם דרמה, גם משחק, גם אומנות. מה לעשות? בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל
ד``ר עפרה קמר25/05/2018אין מה לעשות, את כנראה תצטרכי להתמקד בתחום אחד
בצורה יסודית ולהתמקצע בו, ואז ללמוד דרך סדנאות את שאר התחומים.
ב צלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד. ומעוניינת ואף בשלבי חיפוש מקומות ללמוד תואר שני בתרפיה באומנות.ענת24/05/2018
יותר מאשמח שאכן יפתח בבר אילן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני
ד``ר עפרה קמר24/05/2018יש מספר מקומות ללימודי תואר שני בטיפול באמנות:
מכללת בית ברל
סמינר הקיבוצים
מכללת דוד ילין
המכללה בנתניה לשעבר לסלי קטלג׳
אוניברסיטת חיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה באמנות חזותיתדניאל01/05/2018
הי,
אני בעל תואר ראשון במדעי החברה, תואר שני בקרימינולוגיה חברתית-שיקומית (בר אילן). אחרי שנים של חיפוש הבנתי שאני רוצה לעסוק בטיפול באמנות ועלי להשלים שעות בתחום על מנת להתקבל ללימודים.
אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לאפשרויות התעסוקה לאחר התואר- סיימתי תואר מיותר אחד ואני לא רוצה לחזור על אותה הטעות.
תודה!
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
ד``ר עפרה קמר01/05/2018שלום דניאל
כיום המעסיק העיקרי של בוגרי התוכניות הוא משרד החינוך.
יש מקומות עבודה גם של משרד הבריאות והרווחה, אך הם לא רבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוד מנדלות ככלי טיפוליטל29/04/2018
שלום, שוקלת בעתיד ללמוד תרפיה באמנות, ותודה רבה על הפורום והמענה לשאלות פה, קבלתי פה מידע רב שעוזר לי.
שוקלת כעת ללמוד קורס מנדלות, ורציתי לברר האם ישנם מקומות מקצועיים המומלצים לקורס זה באזור המרכז-ירושלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנדלות
ד``ר עפרה קמר30/04/2018שלום רב
לצערי אני לא מכירה מקומות לימוד ליצירת מנדלות
נשמח אם תשתפי איתנו כאשר תמצאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני גם מעוניינת בתואר שני תרפיה באומנות בצפוןרים18/03/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תואר שני
ד``ר עפרה קמר18/03/2018אוניברסיטת חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)