מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת אם מתאים לי תרפיה באומנות.תהילה07/05/2017
שלום.
אני מתלבטת האם מתאים לי ללמוד תרפיה באומנות.
אין לי כ"כ כישרון באומנות,יצירה וכו..אך אני כן אוהבת את התחום ורואה את עצמי עוסקת בזה.
מבחינת הלימודים,לא בטוחה שארגיש שזה מתאים לי מכיוון שקצת קשה לי להביע רגשות דרך יצירות.
בנתיים זה התחום היחידי שמעניין אותי ללמוד אותו.
תודה מראש.
נ.ב. האם יש הבדל בין לימודי טיפול באומנות ללימודי תרפיה באומנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל
ד``ר עפרה קמר07/05/2017אין הבדל בין טיפול באמנות לבין תרפיה האמנות.
בקשר להתלבטות שלך, אולי כדאי לפנות לאיש מדצוע ולברר
את נושא ההתאמה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למתלבטת
מיה גל M.A.07/05/2017בהמשך לתשובתה של עפרה, אני מסכימה שכדאי לך לפנות לאיש מקצוע, או ליעוץ או לפגישות של טיפול באמנות כדי לראות אם את אכן מתחברת לכך או לא. אם לא, ואין לך נגיעה לאמנות פלסטית, לא בטוח שזה התחום מומלץ שתלמדי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרפיה באומנות במשרד החינוךדליה25/04/2017
שלום,
אני מסיימת השנה את לימודי התואר השני בטיפול באומנות ומחפשת סטאז' לשנה הבאה.
כיצד אפשר להצטרף למשרד החינוך? והאם לא מקבלים מהם שכר באופן גורף על שנת הסטאז'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משרד החינוך
ד``ר עפרה קמר25/04/2017את צריכה לפנות למתיאות באזור מגוריך. משרד החינוך לא משלם
עבור הסטאז׳.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה באומנות בירושליםקרן18/04/2017
שוקלת ללמוד לימודי תואר שני בתרפיה באומנות במכללת דוד ילין בירושלים.
רציתי לדעת עד כמה יש הכנסה בתחום הזה ? הכיוון שלי זה להכנס למשרד החינוך ולעבוד דרכם , יש בקישות לתואר הזה או שעדיף שאעשה תעודה ואשלים קורסים וכו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירושלים
ד``ר עפרה קמר18/04/2017רצוי לסיים לימודי תואר שני ולא לימודי תעודה.
כיום משרד החינוך הוא המעסיק העיקרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תעודה ותעסוקה בתחוםשחר11/04/2017
שלום. הייתי שמחה לדעת האם הכשרה כמטפלת בהבעה ויצירה במסגרת לימודי תעודה באוניברסיטה מוכרת תספק לי תעסוקה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה
ד``ר עפרה קמר11/04/2017עד כמה שאני יודעת כבר אין לימודי תעודה באוניברסיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים והשלמות תרפיה באמנותחיה04/04/2017
שלום!
1. היכן ניתן להשלים את קורסים בפסיכולוגיה?
2. הבנתי שצריך 500 שעות השלמה בתחום לדוגמא פסיכודרמה. מה ההבדל בין 300 שעות הכשרה פורמלית מעשית.ו 200 שעות אישור על השתתפות בקבוצת פסיכודרמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות
ד``ר עפרה קמר05/04/2017את צריכה לחפש באזור מגוריך מקום ללימודי הפסיכולוגיה. מוסד מוכר עי המלג.
הכשרה פורמלי היא הכשרה ממוסד מוכר על ידי המלג או משרד החינוך.
הכשרה לא פורמלית יכולה להיות ממורים פרטיים, לפי החלטת מוסד הלימודים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואר שני השלמה טיפול באומנותרותי גאולי03/04/2017
גמני מעוניינת בהשלמה לתואר שני באומנות
באיזור המרכז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני
ד``ר עפרה קמר03/04/2017באזור המרכז אפשר להשלים לימודי תואר שני במכללה בנתניה. לסלי לשעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטאז' בתרפיה באמנות אחרי לימודיםאנה02/04/2017
שלום,
אני מסיימת השנה את התואר השני בלימודי תרפיה באמנות, רציתי לשאול אם אתם מכירים מקומות באזור השרון שמקבלים סטאז'רים (שנה ג') בתשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטאז
ד``ר עפרה קמר02/04/2017שלום רב
לצערי אנחנו לא מכירים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עיסוק עתידימירלה לוקץ30/03/2017
אני בת 50 עובדת כמדריכה תעסוקתית לגיל הזהב עם תעודה בתחום. חשבתי בגילי לשדרג את הידע שלי ללמוד. תרפיה באומנות. אני ללא תואר בכלל הציעו לי במכללה בגליל המערבי ללמוד את המקצוע. ללא תואר שנת לימודים. אחת ומקבלים תעודה של המכללה כמקצוע. שאלתי מה הכיוונים שאני יכולה לעבוד איפה יקבלו אותי בתחום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה
ד``ר עפרה קמר30/03/2017שלום רב. אינני מכירה את המכללה המדוברת.
עד כמה שאני יודעת ז, היום בכדי לעבוד מקומות העבודה דורשים תואר שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה עתידית נא חזרו
מירלה לוקץ30/03/2017עדין מה אופציות שלי לעבוד עם תעודה כזו? האם לגיל הזהב יש מקומות נוספים אופצונאליםנ. לעבוד בקליניקה או בית אבות מה הכיוונים?? מכללת גליל מערבי בשם יד נתן מציעה הכשרה מקצועית בתחום. ולשם אני מכוונת ללמוד בשנה הבאה בע, ה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה
ד``ר עפרה קמר30/03/2017שלום רב. אינני מכירה את המכללה המדוברת.
עד כמה שאני יודעת . היום בכדי לעבוד מקומות העבודה דורשים תואר שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להצטרף ללימודי טיפול באומנויות בר אילןירון כהן25/02/2017
שלום רב,
בוגר תואר ראשון חינוך מיוחד סמינר הקיבוצים. בוגר תואר שני במדעי הרוח סמינר הקיבוצים. מעוניין :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר אילן
ד``ר עפרה קמר17/03/2017מציעה ליצור קשר עם אוניברסיטת בר אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצע עבודה בתרפיה באמנות:)18/01/2017
שלום,
אני מתלבטת אם ללמוד תואר שני בתיפול באומנות.
אשמח לדעת האם יש במקצוע זה עבודה באזור המרכז?
באילו מוסדות?
והאם קיימים הרבה מקומות עבודה בתחום זה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה
ד``ר עפרה קמר18/01/2017כיום משרד החינוך מספק את רוב מקומות העבודה.
יש דרישה למטפלים באמנויות ובמקביל יש גם היצע גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקני טיפול במוסדות סגוריםר15/01/2017
מה מצב התקנים במקומות כמו מוסדות פסיכיאטרים, בתי סוהר וכו'?
כמה שעות יש בתקן למרפא באומנות במוסדות כאלה?
מה השכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקנים
ד``ר עפרה קמר15/01/2017ככל שידוע לי אין תקנים מסודרים בבתי סוהר למטפלים באמנות.
בחלק מהמוסדות הפסיכיאטרים יש תקנים ובחלקם אין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ר15/01/2017פירושו שאיפה שאין תקנים אין מטפלים באומנות..? וכמה שעות יש בתקן למטפל כזה במקומות שיש תקנים?
ומה השכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקנים
ד``ר עפרה קמר15/01/2017לפעמים מטפלים יושבים על תקנים אחרים. אין לי ידע לגבי שכר או לגבי מספר תקנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ר16/01/2017ואלה שעובדים דרך משרד הבריאות - מה זה אומר? איפה הם עובדים בפועל?
כלומר - אם עובדי משרד החינוך עובדים בבתי ספר, אז עובדי משרד הבריאות עובדים ב..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקנים
ד``ר עפרה קמר16/01/2017הם עובדים במסגרות של משרד הבריאות , היכן שיש תקנים או שיוצרים עבורם תקנים.
את מטפלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אני מעוניינת ללמוד תרפיה באומנותאודיה08/01/2017
עדכנו אותי!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר אילן
ד``ר עפרה קמר09/01/2017אם גם את מעוניינת ללמוד בבר אילן, מציעה שתתקשרי לאוניברסיטה לבדוק האם יש להם תוכנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר אילן
אודיה09/01/2017לצערי לא קיימת כרגע תכנית של תרפיה באומנות בבר אילן, ייתכן שבעוד שנה-שנתיים.
האם ידוע לך באילו אוניברסיטאות/מכללות באיזור המרכז כבר קיימת תכנית כזאת?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרפיה באמנות
ד``ר עפרה קמר09/01/2017בית ברל, סמינר הקיבוציים, המכללה בנתניה- לסלי לשעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת ללמוד תרפיה באמנות בבר אילןשירה רקובסקי06/01/2017
יש לי תואר ראשון בהוראת אמנות כולל הקורסים בפסיכולוגיה שנדרשים לתרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי תואר שני
ד``ר עפרה קמר07/01/2017את צריכה תואר ראשון עם ממוצע של 85 ומעלה. וציון 80
בקורסי הסף בפסיכולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממוצע שלי 90 בתואר ראשון ויש לי מעל 80 בקורסי הסף בפסיכולוגיה השאלה האם יש תואר בבר אילן?
שירנ רקובסקי07/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבר אילן
ד``ר עפרה קמר07/01/2017אני לא בטוחה שיש בבר אילן תוכנית לטיפול באמנות. מציעה ליצור אתם קשר ולברר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללמוד טיפול באמנות בירושליםיעל11/12/2016
שלום,
אשמח לעזרתכן,
מעבר למוזיאון ישראל, בצלאל והקוביה, היכן ניתן ללמוד רישום בירושלים באופן מקצועי? (לאו דווקא שייחשב כשעות לצורך הלימודים).
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד רישום
ד``ר עפרה קמר11/12/2016יש מספר מורים שעובדים באופן פרטי.
אני לא מכירה מוסדות לימוד אחרים מעבר למה שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין תואר שני בטיפול באומנויות לבין תואר שני בתרפיה באומנות?אודיה07/12/2016
מעוניינת ללמוד תרפיה באומנויות ולא מצליחה להבין מהם ההבדלים בין התארים ולפי מה שנאמר לי יש הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרפיה באמנויות
ד``ר עפרה קמר11/12/2016אני לא יודעת היכן מלמדים לימודי תרפיה באמנויות. היום כל מוסדות הלימוד המוכרים לתואר שני מלמדים תרפיה באמנות ולא תרפיה באמנויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים
מיה גל M.A.26/01/2017שלום אודיה,
טיפול באומנויות כולל את כל סוגי הטיפול בהבעה ויצירה - פסיכודרמה, דרמה תרפיה, טיפול במוסיקה, בתנועה, ביבליותרפיה ואמנות חזותית. טיפול או תרפיה באמנות כולל רק טיפול באמנות חזותית. בדרך כלל לומדים תואר שני בטיפול בהבעה ויצירה יחד עם התמחות באחד מהתחומים המפורטים לעיל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנויות
ד``ר עפרה קמר26/01/2017היכן לומדים תואר זני בטיפול באמנויות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)